Licurici de ianuarie-februarie 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Cum activez pm-ul?

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arriel

Cum activez pm-ul?

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Din profilul personal,in stanga..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Beyyyy, e petrecere la "licurici" si io sa lipsesc? Neah...

LMA Daria de Dalma!

Lisa, bebelusi - succes la bb2! asteptam 2 liniutze. ete si majoretele:

Naty, Andre_ea - Andrei la 9 luni avea 7.6kg, la 10 luni nu am fost cu el la pediatru, dar la zalau cica avea 8.5kg, dar eu am zis sa i dea dozele de medicamente ca pt 8 kg ca sigur nu e bun cantaru'. Acum nu stiu cat are, ca la greva de dupa operatie...la 1 an il mai cantaresc si poate ajunge si el la 9 kg .

aaa, ieri ne-am externat si noi, dupa 2 saptamani ... Slava Domnului !

Nu schimbam titlul in "LMA Licurici...." ? Fiecare cu ce-l doare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Ciufik bine ati venit acasa ...cum e Andrei? Se simte bine?

De acord cu propunerea ta cu schimbatul numelui in LMA...o sa o tot tinem in sarbatoare vreo 4 luni si ceva

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Buna fetelor,v-ati obsinuit ca eu nu prea scriu,dar va citesc zilnic.
Azi la 9 luni si 9 zile am fost la control si va spunem dimensiunile noastre: 10500 gr si 74 cm,papam de rupem,avem 2 dinti jos,posibil sa ne iasa si sus,ca baleste la greu,si-si roade chiar si bluzitele..sigura noastra problema ar fi ca se trezeste in continuare noaptea de 'nspe mii de ori,nu ca sa pape,ci ca sa smiorcaie putin,n-am descoperit dc face asa,pt ca face de la 4 luni,si dintii i-au iesit la 8 luni.
In rest n-am ce sa va mai spun despre noi,aaa ba da,are o viteza in 4 labe,in fata oglinzii se ridica si-o linge de la un capat la altul,in premergator la fel,e dornica sa mearga in picioare ceva de speriat,zice:tata,ica,cai,ia,oac,ti-tac,mama deloc...votez toti bebelusii care participa la concursuri.
Va dorim multa sanatate

fetele vesele

Alexandra Maria- 02.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

In sfarsit intru si ma izbeste un val de optimism de la licurici!

Deci, am fost la Budimex si am rezolvat problema fara bisturiu (Irina, daca citeam postul tau inainte, nu-mi mai tataia fundul de emotie pana am intrat in cabinet). Ideea e ca l-a fortat f putin acolo, pana i-a iesit capul (aproape ca nici n-a plans, mai mult era marait ca l-a trezit din somn). Apoi i-a bagat un kil de crema acolo si urmeaza sa facem si noi acelasi lucru vreo saptamana, plus comprese cu rivanol. Filip e vesel, nu-l ustura/doare.

eram asa de fericita ca l-am iertat ca azi mi-a mancat 50 gr fructe si 100 de legume cu ficatel...toata ziua. Lapte vad ca bea bine, dar cu mancarea solida e din ce in ce mai rau... mai vedem...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Michelle, sa-ti traiasca minunea si sa te bucuri de ea. Cum sa nu ne amintim de tine.Irina, remediat problema (n-am crezut ca se va observa )Mai, sa stiti ca nici eu nu am vazut cum arata puta lui Alex. Adica si la noi fimoza e ff stransa si nici la baita nu se decaloteaza deloc. In afara de piele nu se vede nimic . Dar nu pare sa-l deranjeze la pipi si jetul de pipi e normal de gros pt varsta lui, zic eu. Mai vedem la un an. Doi pedi si doc de fam ne-au spus sa-l lasam in pace daca nu e deranjat, iar o pedi ne-a speriat ca sa-l decalotam ca daca nu va face infectii urinare. Dar nu a facut pana acum.Cami, am depus si eu niste banuti pentru Alina astazi. Sa dea D-zeu sa se stranga banutii, chiar are nevoie urgenta, e o problema de viata si de moarte. Poate mai ajuta si alte fete ca e pacat de ea, saracuta! Atata spitalizare, si operatiile, si acum deplasarea la Hanovra, barem sa se stranga banutii si sa se poata opera in timp util. Ca e atat de tanara si are si ea atatea vise, sa fie mamica ca si noi, sa tina si ea un prunc in brate si sa se bucure de el cum ne bucuram si noi. A durat atat de putin la banca, am fost cu bebe. Practic pot spune ca el a depus banutii, ca erau ai lui . Noi nu ne permitem sa punem banuti deoparte cu criza asta, dar in fiecare luna depunem la banca in contul lui Alex 200 lei, luna asta nu am mai depus, i-am donat, dar ne-am bucurat atat de mult sa o putem face, chiar daca a fost din banutii lui (el sigur se va bucura cand o sa fie mare si o sa-i povestim).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

LA multi ani!! primei noastre Dariute, luptatoarea noastra, sa fii sanatoasa, cuminte si sa aduci numai bucurii parintilor tai . Dalma mai treci pe la noi din cand in cand .
Michelle sa-ti traiasca minunea de baiat .

Cami au intrat si cei 25$ ai mei in contul Alinei, ma rog ca totul sa fie bine si sa treaca peste operatie.Doamne ajuta!. Ii multumesc inca o data pe aceasta cale si lui Iry (miereamara) care s-a ocupat de tranzactie.

Va rugam sa ne votati, multumim!
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mai,la David se decaloteaza,adica eu vad destul de bine ceva,dar s-a uitat si drita Culcer la putza si a zis "aaa,asta o rezolvam noi".Pe moment nici n-am realizat,ca eu eram ocupata cu altele in capul meu..Deci,e simplu?Nu doare,da?

Vad ca nu a venit dalma sa ne dea si noua o felie de tort si asa pofta aveam de un tort..
Mai astept..
O seara frumoasa si o noapte cat mai linistita.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

La multi ani, Daria de Dalma! Ledi, daca ti-e pofta de o felie de tort, dau eu, ca e ziua de nastere a sotului azi si am facut unul mare (cum suntem doar noi doi - bebe nu are dezlegare la tort) avem din belsug! Si pentru cine mai pofteste, ca e destul!

Mergi la inceput