Licurici de ianuarie-februarie 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 4
aditapop spune:
Lisa, votat Ana
Bafta!
Si noi suntem in competitie, cine doreste sa ne voteze la adresa de mai jos
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!
miereamara spune:
La Multi Ani Daria! Sa cresti mare si frumuoasa,fluturas care incalzesti sufletele parintilor tai!
Multa sanatate bolnaviorilor!
Aidan nu a mai tusit deloc, sigur nu e pisicul.
Faza este ca si taica-su are aceleasi simptome in perioada asta, de vreo doua saptamani si credem ca e de la padurea din spatele casei. Rata de alergii din cauza polenului, aici in Fl este f mare, sunt multe plante care dau reactii din astea si cum eu tin geamul deschis toata ziua (padurea e la un metru de geam) probabil intra polen pe geam. E vreo planta care infloreste in perioada asta. Muncegai nu este, am verificat sub mocheta, in baie, fereastra.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
Michelle81 spune:
BUNA FETELOR.Pentru cele care ma mai in minte am pus cateva poze cu minunea noastra scumpa
http://www.flickr.com/photos/24395407@N02/?savedsettings=4095222136#photo4095222136
Minunea noastra mult asteptata
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Michelle81 BUNA FETELOR.Pentru cele care ma mai in minte am pus cateva poze cu minunea noastra scumpa http://www.flickr.com/photos/24395407@N02/?savedsettings=4095222136#photo4095222136 Minunea noastra mult asteptata |
Sigur ca te tinem minte.E frumos,sa-ti traiasca si sa va bucure fiecare zi de acum incolo.Cum il cheama?Cum sunteti?Pupam minunea de copil.
POZE CU NOI
de David Christian
lisa79 spune:
IrinaC, hai ca m-am ditrat de diminetaa cu dopul
Sanatate mucosilor si bolnaviorilor.
Michelle,pai ce frumusetea ai tu acolo, sa iti traiasca si sa veti parte numai de bucurii.
Cuscra,da-mi accepet pe facebook.
LA MULTI LICURICILOR DE AZI
Votati-o pe ANA!!!
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 Cuscra,da-mi accepet pe facebook. |
Dat accept already...de dimineata la noi
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
Naty spune:
michelle sigur ca te tinem minte. Asa de tare ne-am bucurat cand a aparut pe lume minunea ta! E tare scump, sa va traiasca, sa creasca mare, sanatos si fericit!
irina ati scapat de muci ... URAAA! Ti-am zis eu ca dureaza muuult.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Naty spune:
Fetelor, voi v-ati gandit la cadouri de sarbatori pentru copii? Eu trebuie sa imaginez 8 seturi de cadouri (cate 1 set pentru fiecare mandra * 4 ocazii - Mos Nicolae, Mos Craciun, ziua Nadiei, Sf. Ion) si sunt intr-o pan totala de inspiratie.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Arriel spune:
DARIA MARIA, iti urez sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume!
Am apucat sa citesc cate ceva din ce ati mai scris zilele astea, raspund si eu asa pe scurt:
Fontanela nu s-a inchis nici la noi, dar mai avem timp
De cazaturile Theei, m-am plans si eu in cap. trecut. Ea inca nu face pasi singurica, dar a inceput sa stea in picioare nesprijinita cateva secunde. Nu am progresat foarte mult pentru ca, dupa ce a inceput sa umble de-a busilea, nu a mai vrut sa mearga tinuta de maini si nu am fortat-o. Acum, de vreo doua saptamani, merge iar de manute si ii place.
Despre batista bebelusului, dr. nu ne-a spus nimic, am folosit-o doar de doua ori, cand mucii au fost multi si nu putea respira, pe la doua luni si pe la opt. Mai am un aspirator nazal cu baterii pe care il folosesc pentru cazuri usoare si in rest ii mai curat nasul din cand in cand cu apa de mare
Anna am vazut pozele din vacanta, foarte frumoase, cred ca v-ati simtit foarte bine. Cum s-a comportat Vladutu, a fost cuminte?
Felicitari pentru parametri, pentru cat mananca e foarte bine. Si Thea tot 9 kg are.
Si m-ai terminat domne cu torturile la fiecare aniversare Cred ca sunt taaare bune
Daiopri ma bucur ca te simti bine, asta este important, partea estetica se rezolva.
Fetele care vor bb2, Lisa si bebelusi, spor la treaba Eu mai stau putin, ca am un copil atomic si abea fac fata la unu
bebelusi, luni dau comanda ca nu am bani pana atunci.
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712