Licurici de ianuarie-februarie 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 14
cris30 spune:
Anca multa sanatate, bine ca a venit soacra ta sa stea cu Andy si sa te poti odihni , off tare nasol trebuie sa fie.
Ledi ce a crescut Davidut, s-a lungit, e bine ca papa si e vioi, asta e semn curat de sanatate .
Azi e ziua sotului,dar petrecerea am facut-o duminica cu prietenii,asa ca azi il sarbatorim doar in familie.
In legatura cu motul, noi o sa-i luam din mot, de fapt nasa o sa-i taie putin din par, asa simbolic, cam cat i-a luat si preotul cand a botezat-o.Pe langa ce a zis Selene ca se pune pe masa, eu am sa-i mai pun un stetoscope, o oglinda, un telefon si sa vad ce idei imi mai vin pana atunci. In loc de bani ii pun credit carduri .
De Craciun are o toaleta de craciunita primita de la nasa ei anul trecut,de culoare rosie binenteles, culoare care o prinde foarte bine ca are ochii negri. Cadou- am sa-i cumpar si eu o jucarie mai sofisticata, inca nu stiu de care.
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
aditapop spune:
Votat, Cris- 111! Bafta si tie!
Razvanelu' poate fi votat aici, la Klorane
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!
cris30 spune:
Votat cu punctaj maxim Razvanelul nazdravan .
Iulia si Daria la fel face cu parul meu, ma jumuleste de nu se poate, cica asa isi arata ea dragostea ei fata de mine .Daca ii spun nu la fel imi rade in fata cu tupeu, o distreaza bag de seama.Nu stiu cum o sa o dezvat de obiceiul asta.
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
aditapop spune:
Multumim, Cris, votam zilnic pe printesa Daria
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!
Anculet spune:
Da Micola,nu aude cu urechea stg deloc,si i se trage din copilarie,de la otite repetate si netratate.Vorba dansului este: "atata timp cat auzi cu o ureche nu esti surd".A fost anul trecut invitat la emisiunea Eugenei Voda pe tvr1,si a poveste prin cate a trecut,o poveste foarte emotionanta.
Iar dansul este un mare om,cu suflet mare si minunat.
fetele vesele
Alexandra Maria- 02.02.2009
iuliacris spune:
Lisa, de fiecare data ma baga-n boala ochii ei. Razvi, tin'-te bine ca Anusca o sa aiba multi pretendenti. Si tu ai ochi superbi, Lisa, dar ai Anuscai parca-s mai albastri. si noi avem cartea asta http://anaciufulita.shutterfly.com/1532#1558
imi place cum se uita la Cristi cand te pupa
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
iuliacris spune:
Adita, pe sotul meu il cheama Ciprian Demeter, dar nu stiu daca ai cum sa-l stii, doar daca ai fost buna la mate, ca el a fost olimpic. El e in state din '99, eu din 2001. Noi suntem cu un an mai mari ca tine, bag sama... Si e si el obsedat de tenis
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
mara95 spune:
salut!
m-am intalnit cu Selene in Carrfour!!!!e prima mea intalnire, si neasteptata, cu o mamica de pe forum!Am fost extrem de emotionata!de mult nu mi s-a mai intamplat asta.
l-a recunoscut pe andrei.
Selene,esti tare draguta , !in seara asta m-am simtit importanta!
aditapop spune:
Iuliacris, la mate am fost varza
"Demeter" ? e vreo legatura cu doctorul Demeter din Deva?
Norocosi ca vedeti jucatori de tenis live... acu cativa ani faceam moarte de om pentru Agassi