Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 14
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Bea daca o luam asa, si eu pot sa zic ca nasc in alta tara , deoarece copilu va fi declarat in Grecia, deci nu conteaza, il declari cu domiciliu parintilor (in cazul meu domiciliu si cetatenia tatalui) numa ca o sa scrie in certif de nastere locul nasteri: x, care nu are treaba, e numa un detaliu . Cel putin io asa stiu. 28+ Yannis |
Alexutzzza, si cum o sa-l declari pe bebe in Grecia, merge tati cat esti tu in maternitate ca din cate stiu nu te externeaza fara certificat de nastere. Sau il declari dupa si o sa aiba 2 certificate?
Acum 29+ cu bb mic si scumpic Arthur
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
alexutzzza spune:
Nik0le ceeeee??? avem intalnire cu bebici? se fac si d-astea??? Adik o sa vedem live moacele scheletice din pozele alb-negru ale ecografiiilor? suuuper!!!! Imi pare rau sa aud ca nu poti sa vii , mai ales ca daca scrii de bine despre mine imi devii subit draga! LOOOL! treb sa vina sotzu mai repede ca iar spun prostii!!! Nu am intrebat dr. daca fara efort inseamna fara caaaaaaa ultima oara cand am incercat , a fost o stangaceala mai ceva ca 2 virgini cu ciung-n par si reviste explicative prin jur si intr-un final am convenit de comun acord sa ne lasam de bancuri si culmea am rasuflat usurata! Kef e cat cuprinde, vro "cantitate" inca nu sunt, dar tot e...stanjenitor, de cand bebe da party non stop ma gandesc la el in timp ce...cum o fii cum o simti Si la eco aia intravaginala ca sa masoare exact cat de scurt e colu v-am zis ca a vazut o manuta grasuna de bebe? strecurata repede de-i venea batzu ala de la ecografu intravaginal fix in podu palmei? A zis dr ca asta-i ia ecografu! Curios ca mami este bebe Yannis, unma io repede ma bag peste tot! Ce cine? ce e acolo? asta ce face? si pac manuiesc diverse dracovenii (am avut capu' spart de 2 ori, mana rupta de 2 ori si picioru in ghips o data si multiple alte urme ale curiozitatiii) Daca bebe face la fel si cu "batzu" lu tati? nu nu, nu-mi mai sta mintea la sex (cel putin nu prin penetrare vaginala! )...trebuie gasita o solutie insa ca kefuuuu...este!
28+ Yannis
alexutzzza spune:
danyelana se declara la ambasada/consulat . ce crezi ca daca vro americanca in 7 sau 8 luni ii vine sorocu pe acilea, ii convine bebe sa fie Roman? Sau vro suedeza sau mai stu io cine care lucreaza la Comisia Europeana prin vro Ghana sau alta tarishoara gen Trinidad Tobago, daca naste neprevazut la 7 sau 8 luni? Copilu se declara cu cetatenie americana, respectiv suedeza etc
28+ Yannis
danyelana spune:
citat din mesajul lui Vi4i dau petrecere aici( ca numai voi stiti ce probleme am eu cu socrii si ma rabdati cand ma plang si eu pe aici!) poate oi parea rautaciosa da nu pot sa nu fiu fericita!!!! SOCRII AU PLECAT LA TARA PE MINIM O LUNA!!!! si dansez si eu toata ziua prin casa ca o nebuna(sigur cand sotul nu e acasa) deci de la mine si un tort din ala cu multe fructe!!!! in sfarsit am si eu oleacuta de liniste si pot gospodori prin casa asa cum imi place mie!!!!! off de abia astept sa ma aranjez la cuibosorul meu!! 25+ Dionisios baby in burtica |
Vi4i, ai dreptate sa te bucuri.
Cu asa socrii, mai bine lipsa.
Pupici si distreazate bine.
pozele mele
Charles Baudelaire
mariucasara spune:
lillyka eu am mancat si sarmale si de toate in anul cand am nascut-o pe Sara. Am fost la mama in vizita vreo saptamana si am mancat aproape non stop si alaptam la 2 ore jumatate zi si noapte ca fi-mea avea o luna. Acum nu toti copiii sunt la fel dar 1-2 sarmalute poti manca fara grija.
alexutzzza mi-ar placea sa vin dar pe 22 avem petrecere mare pentru voinicuta mea care face 3 ani.
carmita_baby nici eu nu ma pricep foarte bine. De fapt e primul an cand incerc sa fac eu cateva ornamente, dar imi place si Sara e foarte incantata. Azi am facut impreuna felicitari din frunze uscate si l-a asteptat pe taica-su la usa sa se mandreasca cu opera ei.. O sa pun poze cu "operele de arta" realizate in coproductie cu fi-mea.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 28+ Sebastian Petru
danyelana spune:
citat din mesajul lui lillyka am fost si noi la dr azi... mi-au recoltat secretie... si am facut eco sa il vedem pe ala mic are 2 kg 200 g, s-a intors cu capul in jos...dar nu ne pasa ca facem cezariana si e totul ok, sunt tare mandra de el...facem concurs care mananca mai mult eu sau el? 33+ Luca Alexandru poze |
Lillyka, ce baiat mare ai. Mai ai putin si il vei tine in brate. Ce frumos.
pozele mele
Charles Baudelaire
Eleysa spune:
fetelor v-am alergat pur si simplu ..de la 16.00 incerc si eu sa va ajung din urma si sa postez si eu un mesaj ....
la fete vorbarete ...
alexutzza .... imi pare rau ca am pronuntat cuvantul interzis ......sper sa mai rezistati pana la craciun ... chiar ma gandem ca o sa ne facem cat casa cu ocazia craciunului ...va dati seama ce de bunatati atuni
bea ....eu sunt indragostita de maramures ...ultimele doua craciunuri acolo le-am facut ... ...anul asta insa o sa stau in bucuresti ...asta e ... eee ...de www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1216105373&albumId=149981695&ownerId=91622823" target="_blank">poza asta ce ziceti ???
Elena, 28+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
Eleysa spune:
Vin si eu ...vin si eu pe 22 ...hai fetele ...care se mai inscrie ????
Elena, 28+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
gratiana77 spune:
Deja nu pot sa va mai urmaresc. Imi cad ochii in gura de somn. Azi dimineata m-am trezit pe la 3 jumate si nu am mai putut sa adorm deloc, asa ca ies de pe forum ca poate reusesc sa atipesc putin, nu prea mult ca altfel, la noapte stau iar treaza.
Revin mai spre seara. Spor la scris!
28+ (Amaris-Stefania)