Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 13
nicolcris22 spune:
Referitor la pre si post natal, imi zicea o mamica ca ea a luat mai multi bani decat cand mergea la serviciu pt ca nu se opreste impozit.Voi ce stiti despre asta?Ca am inteles ca totusi nu e 100% e tot un 85%...sau nu stiu eu bine?Cat % se da pt cele care lucram intr-o insititutie normala, care nu tine de MAI?
29+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
gratiana77 spune:
Pe naiba servicii mai bune la OPSNAJ.Nici macar medicamentele pt gravi nu mai sunt gratuite.Le platesc pe majoritatea, ca nu are casa fonduri.
28+ (Amaris-Stefania)
Beatrice1982 spune:
alexutza nuuuuu e cu cioco, e cu frisca...................
mersi foarte mult de explicatii:)))))))))))))
eu nu stiu la ce sunt asigurata.........................
doar ca sora mea lucreaza la alborator de analize, si cand am chef mi le face..
so.....m-am scos.................
Poze
Bea 30+ cu Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
cris.dogarel spune:
alexutzza, merg!! daverro, da! cand? la baby expo? pe 22? ce faci, stai la birou pana la 7? (ziceai ca e peste drum ..). sa te mai plimbi, sa papi ceva (adica sucurile alea de fructe de care ziceai, nu cioco..)
ce se intampla daca avem o urgentza/nashtem cand drii nostri sunt "in alta" nastere ptr. vreo 4-5 ore??
bea, pai nu cred ca ai pierdut mare lucru ca nu ai fost la bucuresti ever.... da' asa, ca idee, ca, deh, e kapitala te asteptam, cand vrei tu
onitza, sunt damboviteanca prin "aliantza". sotul e din Buciumeni/Fieni si am locuit acolo 4 ani. dar o sa ma uit la subiect.
eu din incurcatura cu drrii am revenit la cezariana, ca dr. mea nu ma sfatuieshte sa incerc natural. asa ca,...macar o sa sudez trompa odata cu asta, sa nu mai stau dupa cu sterilete, etc Mi-a zis ca e ireversibila chestia, sunt sigura?? I-am zis ca nu vreau sa ajung si mamica si bunica ...in acelasi timp
lylika, cred ca esti prima noastra fata la nastere, nu?? la concurentza cu larisel, ca ea are 2.. avem sanse sa avem un Craciun cu pufuleti proaspeti.... sa ne luati nr. de tel de pe cont comun, sa ne anuntati din timp, sa scoatem zurgalai de galerie
Cris, 29+cu Ema si Ana(2003)
poze
lillyka spune:
nu stiu ce ganduri are larisel, dar eu cu cezariana...cred ca o iau si pe simonette....a zis dr ca pe 14 dec scoatem bebele, asa ca de craciun avem cadou.
Cat despre bradut, eu chair vreau brad, nu stiu cine o sa mi-l faca dar imi doresc...dupa ore de nesomn, macar luminitele sa le vad din brad...
Cat despre sarmale off....sunt asa de trista, cica atunci cand alaptezi nu ai voie varza, fasole, mazare, cartofi si ai mei si soacra-mea fac de craciun sarmale...imi vine sa plang...dar asta e...o sa pap umplutura
33+ Luca Alexandru
poze
Beatrice1982 spune:
lillykaaaaaaaaa pe 14 dec??????????????????????
wowwwwwwwwwww
adik aproape peste o luna??????????????????
mamaaaaaaaa
abia astept!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wowwwwwwwwwww
pai ii spui la iubi tau sa faca un bradutz, dar nu in camera la bebe.......ca eu stiu ca ii nu ii fac bine luminitele, cum palpaie.....sau le dai pe alea, cand nu palapaie..............
sis tiu ca nici tv nu e bine sa mearga noapte, ca il deranjeaza la okisori...............
wow tu fato da putin mai ai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oooof abia astept!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
doamne da sa fie bine!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea 30+ cu Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
alexutzzza spune:
Ok..hai sa vedem, cine se mai baga? Daverro? nu de alta, da sa stim sa rezervam masa. Haideti pe 22? ca e totusi Duminica nu calcam nu spalam..... Si Andrelina poa sa fie de 2009, nu? ea cat are 30? 31 dec? Hia ca iar ma bag la 'nascut'...nu mi-a ajuns ca cris.dogarel a inteles ca o pun sa nasca de sarbatori mai vreau sa mi-o fur si d ela Andrelina
28+ Yannis
alexutzzza spune:
cris.dogarel astept sa vie sotzu ca el are birou in Th. Pallady (Policolor)si mergem acilea aproape pi Dorobanti sa papam niste "fructe" restaurantu e italian , deci soto o sa pap ceva ce se depune! LOOL!
28+ Yannis
Nik0le spune:
Rebiana, felicitari lui Luca cel vorbaret! Isabela e bine, nu cred ca realizeaza ea prea bine cum sta treaba cu surioara ei de la mami din burtica, dar daca tati pune mana pe bebe, vrea la el in brate si ii ia mana de pe burta mea, chipurile s-o tina pe ea mai bine.
cris.dogarel, da, fara efort inseamna fara . Zici ca ciocolata e orgasmica? Probabil ca d-aia am frigiderul burdusit, ca n-am parte de altceva si asta de o buna bucata de timp. Cand ma gandesc ca ma mai asteapta vreo trei luni la fel... mai iau niste ciocolata... Tu daca ai voie, da-i bataie, eu zic ca e o alternativa mai placuta decat dulciurile. Eu cred ca ti-a programat ceza in avans fata de DPN sa nu intri in travaliu p-acasa.
alicredo, a mai povestit o fata de pierderile de lichid amniotic si dr ii spusese ca daca nu e cantitate mare, e ok.
Ofe, imi pare rau de problema cu maseaua, sper sa nu te mai chinuie. Sanatate multa!
carmita, sa-ti fie de bine tunsoarea, lasa, bine ca-ti creste repede parul. Esti o frumoasa!
larisel, da' stiu ca ai recuperat tot, nu gluma! Esti tare, eu nu reusesc sa acopar asa bine subiectele ca tine... Eu zic sa nu te stresezi cu kg si cm, nu uita ca ai doua bebeline in burtica! Of, imi pare rau ca sunteti inca in santier, cunosc sentimentul, noi am stat asa vreo 3 ani... Ai intuit perfect ce recomandari am primit de la dr...
nicolcris, sper sa se rezolve cumva situatia de la servici, nu-i ok sa nu-ti poti lua concediu.
alexutzza, esti haioasa tare, vrei sa spui ca o sa se ajunga sa cautam intai postarile tale si pe urma sa citim restul...
onitza, ma bucur ca a fost ok intalnirea cu dr Stefan Marian, tin pumnii sa reusesti sa nasti natural, cum ti-ai propus.
Vi4i, ma bucur pentru tine, ca ai conditii bune la un spital de stat si mai ales, ca esti mai linistita odata cu plecarea socrilor!
lillyka, felicitari pentru bebe grasunel! Cat despre varza, fasole si mazare, eu stiam ca nu ai voie sa mananci mult din ele cand alaptezi, dar un pic acolo, merge (a se citi, vreo 2-3 sarmale ).
Nico de Isabela si 26+ cu Irina
Nik0le spune:
Fetelor, eu as veni cu drag la intalnire, dar sunt consemnata la pat, cu recomandare de repaus total, nu altceva... O sa fac prezenta la intalnirile cu bebici din primavara.
Nico de Isabela si 26+ cu Irina