Fulgusori (160)- Hai Diana& Evy30!Bravo Alinutza!
Raspunsuri - Pagina 11
unombun spune:
eu pentru colici,ca sa taca o perioada,dau drumul la foeun,la aspirator,etc,ceva zgomotos si mai tace. nu e gluma,am invatat de la zmeurici de iulie-aug
sarandu spune:
La mina Sara nu a avut deloc colici iar in schimb alex a avut si pentru ea... Am incercat tot felul de ceaiuri dar deageaba... Plangea ore pana obosea si era tot transpirat si rosu la fata..A durat cateva luni. M-a ajutat mult comprese caldute puse pe burtica si cu chimen.. Din cauza ca avea colici s-a invatat in brate, leganat... Pana a invatat sa mearga, a vrut tot in brate.. Sara in schimb, manca seara si se trezea dimineata la 5 papa si dormea la loc.. cu ea nici nu am stiut ca am copil:)..
Sara era foarte lenesa la supt... Papa ce papa dupa care adormea... Trebuia s-o pisc putin de obrajori ca sa se trezeasca.. Am sperat sa fie si Andu la fel dar nu a fost asa.. Inca mai sper sa fie bebele ca si sara si ma gandesc cu groaza sa nu fie ca si Andu..
http://picasaweb.google.com/popesqutza
laviniablaga spune:
O sa incerc si eu treaba cu feonul...sa vedem daca da rezultate!![]()
Lavi, cea mai fericita mami de Rares
RARES SPItAL
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
poze rares 2
mariaandreai spune:
Felicitari Busymummy
, iti dorim sa se fac Vladutz repede bine si sa puteti merge acasa. 
Maria
35+ cu
Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png
mariaandreai spune:
Evy
si bineinteles ne agitam in continuare pt Diana si Lorelix 
Maria
35+ cu
Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png
dymomo77 spune:
Si noi raportam o noapte agitata. Printre colici, KK si pisu am incercat numai cu san si nu prea a mers. Suge, adoarme lemn (si nu il mai pot trezi)si cand il pun in pat plange si tot asa pana papa supliment si doarme tun.

ma duc sa pap ceva si poate prind si eu o ora de somnic.
mami fericit de
Dan Mihail
tiusca spune:
'neata gagici!
Raportez o noapte decat cu 2 treziri.Bebe este in continuare foarte kkacios dar asta e semn bun ptr.ca nu ne luptam cu colicile.Si eu transpir noaptea si schimb si cate 3 randuri de pijamale.Este de la lactatie,cu siguranta.Si in Municipal se faceau raze la plamani dar eu am refuzat.Referitor la alaptare,parerea mea este ca ar trebui facuta la cerere.Idel ar fi la 3 ore dar sunt copii care sug mai des si chiar ar fi pacat sa-i lasam sa planga de foame.Laptele de mama se digera mult mai repede fata de formula.Colicii daca este sa apara,apar oricum.Cu obisnuitul in brate este alta problema.Eu nu ma pot abtine sa nu-l tin in brate la alaptare.Imi place sa-l simt in brate si sa-i privesc mutrita cand suge.Mama ma cearta mereu,dar este un suflet mic care are nevoie,din cand in cand,de caldura bratelor mele.Va doresc o zi buna.
miany75 spune:
buna ziua si de la mine.Cu intarziere (mi s-a descarcat telefonul
)va anunt ca...
"sunt la spital de aseara de la 12 cu contractii la 5 min,dar nu s-a rupt apa si bebe e inca sus .S-ar putea sa-mi faca cezariana.S_Alinutza"
pe la 6.07 am primit mesajul..
asa ca sa mai scoatem niste agitate.. 

HAI ALINUTZA

miany
fericita mami de
DAVID ANDREI