Fulgusori (160)- Hai Diana& Evy30!Bravo Alinutza!
Raspunsuri - Pagina 10
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Draga mea, mi se intampla chestia cu transpiratul de o saptamana. Stau cu cateva randuri de pijamale si chiloti uscate langa pat, ma trezesc cu apa siroind, in special pe par, ceafa, gat, ma schimb, iau asternuturile de rezerva, etc. Chiar am vrut sa intreb pe aici daca mai pateste cineva, dar mi-a fost rusine. Nu stiu de la ce e. Ori sunt hormonii (eu inainte stateam si cate 2 ore la sala si nu transpiram deloc), ori tiroida, nush, dar e foarte neplacut. Ziua nu transpir deloc, decat la picioare, schimb cate 10 perechi de sosete. Na, nu stiu ce inseamna. |
Andre - si eu transpiram in unele nopti si ca si Ionela imi tot luam temperatura ca nebuna. Ei, aia a fost nimic fata de ce e acum. In spital schimbam sosetele non-stop, iar acum noapte ma trezesc si cu cearsaful ud sub mine, nu numai cu pijamaua. E clar de la hormoni ca tempetatura iar nu am.

Hranim Santiago si revenim
Pana atunci niste agitate pentru fetele noastre de azi

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
Lidia74 spune:
MONIS s-ar putea sa transpiri de la lactatie. Eu asa am patit si transpiram de puteam sa storc maieul de pe mine![]()

Andrecluj spune:
citat din mesajul lui monis5Andre - si eu transpiram in unele nopti si ca si Ionela imi tot luam temperatura ca nebuna. Ei, aia a fost nimic fata de ce e acum. In spital schimbam sosetele non-stop, iar acum noapte ma trezesc si cu cearsaful ud sub mine, nu numai cu pijamaua. E clar de la hormoni ca tempetatura iar nu am.![]() ![]() |
36+
Chiara Ada
unombun spune:
eu si acum,dupa 1 luna de la nastere,ma scol leoarca noaptea.La maternitate ne-au spus ca e normal dupa nastere si ne-au dat sa facem,in termen de 30 zile de la nastere radiografie pulmonara(sa creada ei ca o fac,na!)
Bebe Beca spune:
Diana, nastere usoara!!! Suntem cu gandul la voi!
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
andrutza spune:
| citat din mesajul lui sarandu ...e bine sa-i dai la bebe sa pape ori de cate ori ii este foame. cu timpul isi face singur un program. Nu poti tine copill sa planga de foame fiindca nu au trecut minim 3 ore. Sunt bebei care mananca mai mult si uni care papa mai putin si mai des. Iar in legatura cu gelul de dus fara miros deja astea sunt exagerari.Te poti spala cu orice gel cu miros fiindca oricum tu o sa mirosi a lapte... Bebele deja stie vocea ta.. e Bine sa-i vorbesti cat mai mult si inca ceva.. Nu-l invata in brate! Incearca sa-i dai sa suga culcat.. Din experienta iti spun ca e mult mai bine si pt el si pt tine. Cat sunt de mici , ei sunt foarte smecheri si se invata in brate.. http://picasaweb.google.com/popesqutza |
Sarandu, daca-i dai sa suga culcat, amortesti repede si se duce jumatate din placere... Parerea mea. Eu i-am dat Simonei intotdeauna in brate si adormea apoi in patut fara probleme. Luatul in brate imediat ce incepe sa planga ii invata prost, nu alaptatul.
Monis, eu am o vaga idee cam ce vor ei sa spuna despre calitatea laptelui. In primul rand, daca ia in greutate copilul - asta oricum nu se poate vedea din maternitate
Dar pediatra mea a mai facut ceva: s-a uitat la laptele muls de mine, l-a agitat un pic, si a spus ca e bun si gras, ca se prelingea pe marginile biberonului. Ma rog, presupun si eu ca asta vor sa spuna, in primul rand sa fie, apoi sa fie consistent.Cu alaptarea la 3 ore ca altfel face colici, parerea mea e ca nu prea are legatura. Eu ii dadeam Simonei la 4-5 ore inca din a doua luna, nu a fost o mare mancacioasa,si avea colici cateodata de nu manca aproape nimic o zi intreaga, si a doua zi recupera cu lapticul si tragea saracuta la pratzuri de muream de mila ei. Plus ca au tinut pana pe la 3 luni jumate. In schimb, o buna prietena cu bebe puturos, care sugea 5-10 minute si adormea, ii dadea si la jumatate de ora, si n-a stiut ce-s aia colici... Asa ca eu o sa-i dau lui Dani de catre ori cere, pana isi formeaza un program, pentru ca nici lor nu le convine sa se trezeasca prea des, si somnul e la fel de important.

HAI LORELIX !!!!! 

HAI DIANA !!!!! 

Dupa ce imi sun doctorul la pranz, Doamne-ajuta sa imi placa ce-mi spune
, o sun si pe Lorelix sa vedem in ce stadiu e 

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si
39+ Daniel Stefan
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui unombun raluci b si copilul meu a facut icter in maternitate si M-AM RUGAT sa ma mai tina pentru ca acolo e lampa de ultraviolete si e sub control medical,pe cind acasa ce faci cu el?Nu e gluma icterul,nu ai unde sa mergi cu el dupa,daca nu e tratat,la spital de stat laolalta cu copiii mari,pe la rinduri,lauza si el mic,ia toate bolile,gindeste-te.Asa,acolo sta frumos la lampa,ai doctori,il hranesc asistentele.De obicei nu trece din prima zi,pregateste-te nervos.Oricum,ginecologul tau e sef peste pediatru,aranjeaza cu el sa te m,ai tina si pediatrul se conformeaza.Credema,e mai bine in maternitate dupa icter,decit acasa unde...ce faci??? |
asa este ai dreptate, sarumana de sfaturi
, ma necajisem nitel, dar este cel mai bine asa aici este sub control, scapam repede si gata, pana maine....zboara timpul oricummamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
laviniablaga spune:
SALUTARE MAMICI SI BEBELUSI SI VIITOARE MAMICI DE FULGUSORI! RAPORTEZ NOAPTE NEDORMITA...RARESH NU A VRUT SA DOARMA...COLICII NU II DAU PACE DESI II DAM PICATURI SI SUSPENSIE....A TREBUIT SA IL TINEM IN BRATE SI SA IL PLIMBAM CU CARUTUL PRIN CASA...ACUM DOARME DE VREO DOUA ORE....SARACUL...MI SE RUPE SUFLETUL CAND IL VAD CUM SUFERA DIN CAUZA COLICILOR!
AGITATE PENTRU DIANA SI LORELIX....

HAI LORELIX

HAI DIANA

Lavi, cea mai fericita mami de Rares
RARES SPItAL
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
poze rares 2
many_bani spune:
Buna dimineata,
Felicitari proaspetelor mamici si mai anunta si eu un evenimen: fetlor sa-i tinem pumnii lui Evy, este internata, col deschis, diltatie 2 probabil cezariana in jur de ora 18.
HAI EVY, AZI ESTE ZIUA MULT ASTEPTATA

mami de
Vlad
laviniablaga spune:
ANDRE, RALUCI, MONIS, SHTEPHY, IONELAMARIA, RAMOC, LAURAIRINA, SIMINA, SIMONETTE, KATY, LAURAG, FLORICIK, KRELIUTZA 

Lavi, cea mai fericita mami de Rares
RARES SPItAL
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
poze rares 2