Puiuti de randunici 2008!! (330)
Raspunsuri - Pagina 5
Olgutzika spune:
Iu, ce se intampla!?!?
Cami, tata traieste de 11 ani cu gaura in gat , din cauza unei tumori maligne pe corzile vocale . Iti inteleg spaima si durerea, ca le-am simtit si eu cand aveam numai 20 de ani , dar uite ca nu inseamna ca e sfarsitul. Drumul e lung, poate nici nu e cancer, incercati sa fiti optimiste...!
Luny, Mimo, maaaaaa! Gata! Partile bune si frumoase ale vietii cand le mai vedeti!?! Eeeeeee! Multi de la mine. Eu cred ca voua va trebuie un weekend la munte , sa va reveniti!
Blanka, ce pui frumosi ai tu !
Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
aliceionescu spune:
Salut!
Olgutz, merci de link-uri. Le pastrez pt studiu. Cat priveste mita...tot va veni si vremea ei, stai calma, depinde cat rezisti!
Luny, Ramo, Vali, Bubu, merci de raspunsuri. Mda...Thea doarme f putin la pranz, desi se trezeste in jur de ora 7 mereu. Si e si vesnic in miscare...De cateva zile nu doarme mai mult de o ora, si apoi e maraita si nervoasa... Are toti caninii inflamati rau, de mai bine de 3 saptamani, si inca nu a spart niciunul...Of, of, mai, mai...
Naty, am ramas datoare de ieri:
1. nici eu n-am vazut pozele cu Iulia, nu vrei sa mai pui o data linkul, te rog!!
2. Nu as putea zice musai ca lumea din Bz e barfitoare, ci oarecum salbatica si anapoda. Cand m-am vazut cu Cata&Co, Ili s-a asezat cu fundul pe bordura, apoi Thea si, evident, si Sebi. Si erau 2 bunici, cu nepoata, in jur de 2 ani, care normal, a vrut si ea. Cei 2 se uitau f urat la noi, incercand sa conviga nepoata ca nu poate sta acolo, ca e rece...in fine, au plecat. Thea s-a dus dupa cea mica- a mea e jale cu copiii, ii sunt dragi tare- si tot se invartea pe langa ea. Cealalta tot vroia s-o bumbaceasca, fii-mea nu se teme..., la ea e dragoste si cu forta, dc e musai. Atunci bunica se enerveaza si o impinge la propriu pe Thea " Da' pleaca de-aici, mai copila, ca si tu te bagi!". Rau de tot m-am enervat...N-am putut sa zic decat ca a mea n-a mancat pana acum (inca) niciun copil, nu cred sa-i fi mancat nepoata...
Luny, Mimo, punem de-o petrecere in butoi, ca nici eu nu-s mai bine...
Cami, imi pare rau de necazul mamei tale...
Mihutz, La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!
Rox, am vazut si eu o Amira frumoasa, frumoasa!!!
Ma duc sa incarc niste poze, cu activitatile zilelor ploioase...
P.S.[b]gecko, sa-ti aduca Mosul valorosii si pretiosii!:)))
aliceionescu spune:
Imi pare rau ca mesajul anterior arata asa...nu din vina mea...forumul asta merge nashpa rau. Si iar sunt agresivi cu reclamele, mie nici nu-mi place ciocolata.
Olgutzika spune:
Alicel, Sophie doarme de la 20:30 pana la 07:30- de regula. Iar ziua de la 13:30 la maaaxim 15:00. Deci in cel mai bun caz doarme o ora si jumatate. De regula, cam o ora si un sfert...si e vesela, deci atat ii trebuie.
Filmuletele le las pentru acasa, ca e mai liniste!
Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
blankar spune:
Olgu
Alice !
ce artista harnicuta am vazut!
vreau si eu o fetita!
http://community.webshots.com/user/blanka75
bubu05 spune:
Helooooouuu Ce-i cu lacrimile si plansetele astea pe-aici?? Ia sa scot eu nuielusa, ca nu sunteti cuminti si nu va mai aduce mosul nimic...pai se poate??
Cami, sanatate multa mamei, o sa fie bine! gandeste pozitiv!
Luny, nu te mai gandi la toate...vrei niste ochelari loz? Hai, zau, pe la mine, sa-ti dau niste cioco buna, ca ajuta
Mimo...te inteleg cu facturile...si noi la fel, nu avem contractul pe numele nostru si anul trecut am avut o regularizare de 8 mil Nu stiu ce sa zic, o fi bine, n-o fi...de unde sa consumi atat??? Hai, pune si tu ochelarii aia de zen, pliz!
Gecko, esti tare rau, fata, tu ma inveselesti mereu
Eu am fost cu Stef pe-afara, ce cald si frumos eee, imi place mult vremea asta! razele calde care bat peste frunzele galbene si rosii, imi place de mor! ma uit intr-una la copaci si fosnesc frunzele de pe jos cu picioarele
Le-am facut la baieti doua checuri, supica-crema buna rau de tot, mi-am pus acum a doua portie , apoi ma duc langa Stef sa stau o ora in pat si apoi sa-l luam pe Vlad de la gradi.
bubu05 spune:
Blanka, sunt niste dulci baietii tai! ce mare a crescut si Marc
Am vazut-o si pe Thea f. ocupata , ce frumos se joaca si ce frumos vorbeste
kitzy spune:
Alice la Diana caninii au stat imflamati 2 luni de zile, tare au chinuit-o, ii nasol pana ies da n-avem ce face. Traiasca Dentinox-ul si Nurofenul
Cu somnicul noi stam asa: dimineata la 7.30 trezirea, la ora 13 somn cam o ora jumate in medie si seara la 21.30 somnic iarasi.
Acuma de cand i-au iesit caninii, ne bucuram si noi de nopti mai linistite
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
ramo_cata spune:
LA MULTI ANI MIHUTZA !SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!
LA MULTI ANI GIANI!SA FII SANATOASA SI SA AI O SARCINA USOARA
gecko sa-ti aduca mos craciun ce-ti doresti tu
bitza eu am folosit numai bepanthen iar pentru copr nivea baby sau lotiune de la sanosan..vreau sa trec pe bubchen ca nu sunt f scumpe si sunt fara parabeni...
blankar ti-am vazut baietii
mimo,luny si nu mai fiti supatare...nimic nu-i roz pe lumea asta...stiu si va inteleg perfect...important e sa fim sanatosi ca le rezolvam noi pe toate...
cami imi pare rau ..multa sanatate si o pentru mama ta
off cate am si eu de zis dar nu mai zic ca si-asa e prea multa tristete pe crengutza...ganditi pozitiv si mergeti mai departe nici viata mea nu e roz dar sper la mai bine si sunt optimista ca va fi bine ma bucur ca am un copil sanatos,un sot minunat,suntem sanatosi restul nici nu mai conteaza...
revin ca s-a trezit zvarluga
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128