Puiuti de randunici 2008!! (330)
Raspunsuri - Pagina 5
Olgutzika spune:
Iu, ce se intampla!?!?
Cami, tata traieste de 11 ani cu gaura in gat
, din cauza unei tumori maligne pe corzile vocale
. Iti inteleg spaima si durerea, ca le-am simtit si eu cand aveam numai 20 de ani , dar uite ca nu inseamna ca e sfarsitul. Drumul e lung, poate nici nu e cancer, incercati sa fiti optimiste...
!
Luny, Mimo, maaaaaa! Gata! Partile bune si frumoase ale vietii cand le mai vedeti!?! Eeeeeee! Multi 

de la mine. Eu cred ca voua va trebuie un weekend la munte
, sa va reveniti!
Blanka, ce pui frumosi ai tu
!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
aliceionescu spune:
Salut!
Olgutz, merci de link-uri.
Le pastrez pt studiu. Cat priveste mita...tot va veni si vremea ei, stai calma, depinde cat rezisti!![]()

Luny, Ramo, Vali, Bubu, merci de raspunsuri. Mda...Thea doarme f putin la pranz, desi se trezeste in jur de ora 7 mereu. Si e si vesnic in miscare...De cateva zile nu doarme mai mult de o ora, si apoi e maraita si nervoasa...
Are toti caninii inflamati rau, de mai bine de 3 saptamani, si inca nu a spart niciunul...Of, of, mai, mai...
Naty, am ramas datoare de ieri:
1. nici eu n-am vazut pozele cu Iulia, nu vrei sa mai pui o data linkul, te rog!!![]()
2. Nu as putea zice musai ca lumea din Bz e barfitoare, ci oarecum salbatica si anapoda. Cand m-am vazut cu Cata&Co, Ili s-a asezat cu fundul pe bordura, apoi Thea si, evident, si Sebi. Si erau 2 bunici, cu nepoata, in jur de 2 ani, care normal, a vrut si ea. Cei 2 se uitau f urat la noi, incercand sa conviga nepoata ca nu poate sta acolo, ca e rece...in fine, au plecat. Thea s-a dus dupa cea mica- a mea e jale cu copiii, ii sunt dragi tare- si tot se invartea pe langa ea. Cealalta tot vroia s-o bumbaceasca, fii-mea nu se teme...
, la ea e dragoste si cu forta, dc e musai. Atunci bunica se enerveaza si o impinge la propriu pe Thea " Da' pleaca de-aici, mai copila, ca si tu te bagi!". Rau de tot m-am enervat...N-am putut sa zic decat ca a mea n-a mancat pana acum (inca) niciun copil, nu cred sa-i fi mancat nepoata...
Luny, Mimo
, punem de-o petrecere in butoi, ca nici eu nu-s mai bine...
Cami, imi pare rau de necazul mamei tale...
Mihutz, La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!
Rox, am vazut si eu o Amira frumoasa, frumoasa!!!
Ma duc sa incarc niste poze, cu activitatile zilelor ploioase...
P.S.[b]gecko, sa-ti aduca Mosul valorosii si pretiosii!:)))
aliceionescu spune:
Imi pare rau ca mesajul anterior arata asa...nu din vina mea...forumul asta merge nashpa rau. Si iar sunt agresivi cu reclamele, mie nici nu-mi place ciocolata.
Olgutzika spune:
Alicel, Sophie doarme de la 20:30 pana la 07:30- de regula. Iar ziua de la 13:30 la maaaxim 15:00. Deci in cel mai bun caz doarme o ora si jumatate. De regula, cam o ora si un sfert...si e vesela, deci atat ii trebuie.
Filmuletele le las pentru acasa, ca e mai liniste!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
blankar spune:
Olgu 
Alice !
ce artista harnicuta am vazut!
vreau si eu o fetita!
http://community.webshots.com/user/blanka75
bubu05 spune:
Helooooouuu
Ce-i cu lacrimile si plansetele astea pe-aici?? Ia sa scot eu nuielusa, ca nu sunteti cuminti si nu va mai aduce mosul nimic...pai se poate??
Cami, sanatate multa mamei, o sa fie bine! gandeste pozitiv! 
Luny, nu te mai gandi la toate...vrei niste ochelari loz?
Hai, zau, pe la mine, sa-ti dau niste cioco buna, ca ajuta ![]()
Mimo...te inteleg cu facturile...si noi la fel, nu avem contractul pe numele nostru si anul trecut am avut o regularizare de 8 mil
Nu stiu ce sa zic, o fi bine, n-o fi...de unde sa consumi atat??? Hai, pune si tu ochelarii aia de zen, pliz! 
Gecko, esti tare rau, fata, tu ma inveselesti mereu 
Eu am fost cu Stef pe-afara, ce cald si frumos eee, imi place mult vremea asta! razele calde care bat peste frunzele galbene si rosii, imi place de mor! ma uit intr-una la copaci si fosnesc frunzele de pe jos cu picioarele 
Le-am facut la baieti doua checuri, supica-crema buna rau de tot, mi-am pus acum a doua portie
, apoi ma duc langa Stef sa stau o ora in pat si apoi sa-l luam pe Vlad de la gradi.
bubu05 spune:
Blanka, sunt niste dulci baietii tai! ce mare a crescut si Marc 
Am vazut-o si pe Thea f. ocupata
, ce frumos se joaca si ce frumos vorbeste 
kitzy spune:
Alice la Diana caninii au stat imflamati 2 luni de zile, tare au chinuit-o, ii nasol pana ies da n-avem ce face. Traiasca Dentinox-ul si Nurofenul ![]()
Cu somnicul noi stam asa: dimineata la 7.30 trezirea, la ora 13 somn cam o ora jumate in medie si seara la 21.30 somnic iarasi.
Acuma de cand i-au iesit caninii, ne bucuram si noi de nopti mai linistite 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
ramo_cata spune:
LA MULTI ANI MIHUTZA !SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!
LA MULTI ANI GIANI!SA FII SANATOASA SI SA AI O SARCINA USOARA
gecko sa-ti aduca mos craciun ce-ti doresti tu![]()
bitza eu am folosit numai bepanthen iar pentru copr nivea baby sau lotiune de la sanosan..vreau sa trec pe bubchen ca nu sunt f scumpe si sunt fara parabeni...
blankar ti-am vazut baietii 
mimo,luny
si nu mai fiti supatare...nimic nu-i roz pe lumea asta...stiu si va inteleg perfect...important e sa fim sanatosi ca le rezolvam noi pe toate...
cami imi pare rau ..multa sanatate si o
pentru mama ta
off cate am si eu de zis dar nu mai zic ca si-asa e prea multa tristete pe crengutza...ganditi pozitiv si mergeti mai departe
nici viata mea nu e roz dar sper la mai bine si sunt optimista ca va fi bine
ma bucur ca am un copil sanatos,un sot minunat,suntem sanatosi restul nici nu mai conteaza...
revin ca s-a trezit zvarluga
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128