Puiuti de randunici 2008!! (330)
Raspunsuri - Pagina 4
luny spune:
pe mine ma doare spatele nasol de cateva zile...o fi de la scolioza, de la carat in brate copil..asa ca nu am avut chef sa ies afara si au plecat singuri baietii, s-au dus si pe la soaca-mea s-0 ia in parc..motanul ei trage sa moara, saracul..e bolnav..cancer cred..l-au oprat saptamana trecuta, avea o tumoare pe la burta si acum se reface alta..offf..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
blankar spune:
salutti!
pai Symo m-ai lasat sa ma chinui 2 luni si nu mi-ai
zis nimic de biberoane?
Gecko esti mortala!
am ras de numa cand am citit postarea ta
de unde iti vin poantele astea?
LA MULTI ANI MIHUTZA SI GIANI D! SA FITI SANATOASE SI FERICITE!
ce vreme urata!
am fost si eu ieri la cumparaturi
bineinteles ca numai la prunci le-am cumparat o gramada
de jucarii
i-am luat lui Eric tabla din aia magnetica,e tare incantat
de ea
si bineinteles ca am uitat sa ii cumpar ciorapi lungi
asa s-a lungit in ultima vreme ca ii atarna ciorapii intre
picioare
poarta marimea 92
va pupez
http://community.webshots.com/user/blanka75
blankar spune:
am pus cateva poze noi la eric si marc
de la botez nu reusesc sa descarc pozele nicicum
Luny sanatate!
http://community.webshots.com/user/blanka75
mimonix spune:
La multi ani Mihutza, sa fii sanatoasa si fericita!
La multi ani, GianiD!
Eu sunt tot intoarsa, desi recunosc ca m-a distrat Gecko la prima ora tare de tot (din categoria haz de necaz, atat de potrivita mie ) Sper sa ma cuprinda si pe mine cat mai repede spiritul sarbatorilor, desi inca nu vad luminita
Stela recunosc ca si tu mi-ai adus nitel zambetul pe buze sugerandu-mi ca serviciul m-ar mai inveseli, dar asta intr-un mesaj de-al tau, de la servici, mai mult decat trist
Vreau sa-i treaca Teodorei raceala mai repede, sa nu ia si Vladutz, sa ma mut la casa cu curte si sa-mi iau 3 caini pe care sa-i cresc si sa-i ingrijesc eu cu mana mea , vreau sa termin odata cu rezervarea la schi care pare sa nu se mai "lege" odata, vreau sa slabesc, vreau sa vina sarbatorile alea odata Dar mai ales sa nu mai fie nimeni bolnav niciodata
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
mimonix spune:
Am uitat sa va spun pleasca In luna spetembrie n-am primit factura pt curent electric, a sunat ala la usa si a zis "pardon, pt dvs. n-am factura!" N-am inteles ce-i aia, dar n-am avut timp sa "rumeg" situatia. Dar nici in octombrie n-am primit factura, asa ca l-am rugat pe tata sa mearga acolo sa intrebe ce-i asta. Raspuns: nu se stie de ce n-am primit factura, dar avem de plata 734 ron pe sept si 130 pe oct Sa mor de inima, am luat facturile de la inceputul anului si le-am pus teanc, le-am studiat, am citit contorul si surpriza din august pana acum cica am consumat 4000 de kw conform citirilor, ceea ce este practic imposibil Deci, ori a luat-o contorul razna, ori astia n-au facut nicioregularizare "pe bune" anul asta, ori cineva a furat curent, ori nu stiu ce sa mai cred. Partea cea mai nasoala e ca nici nu putem face reclamatie pentru ca nu e contractul refacut, factura vine pe numele fostului proprietar. Refacerea contractului costa si aia nu stiu cat, plus amenda ca nu l-am facut la timp. Si nu cred eu ca facand reclamatie rezolvam ceva, deci suntem buni de plata Asta a fost bomboana de pe coliva , parca vad ca pomenesc cu astia si-mi taie curentul maine poimaine
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
luny spune:
mimo sora mea, ne luam noi 2 de mana si ne tare? suntem in aceeasi oala, in acelasi butoi, cum vrei...si la noi tot apar facturi uriase la diverse, mai e un ITP de facut la masina, mai un cablu de la frana de mana care tre schimbat, mai un RMN, mai o regularizare,mai una, mai alta si tot asa la infinit de cateva luni, iar motul la rahat ar fi daca l-ar scoate pe Liv in fara plata..nici eu nu vad niciun 'fun' si nu simt niciun spirit de sarbatori inca, atata timp cat nu am bani sa-mi decorez casa cum as vrea, sa cumpar cadouri multe la pui si sot, plus mami, tati, sormea, ptr ca nu vad cum ne putem reveni cu banii...si cu oroare constat ca vom sta f prost toti 3 la capitolul cadouri, nu-mi voi permite cine stie ce..renuntam noi si-i luam ceva dragut puiutului, daca va fi cazul si asta e.. tre sa mai si zambim, nu?..
hai ca m-am racorit si cu asta, nu ma luati in seama, sunt in butoi, cred ca ovulez, in puii mei, ma doare spatele
luny spune:
...si bineinteles, dincolo de toate astea...sanataea, sa dea DD sa fie la toata lumea!...
ca nici armonia in familie nu e cum trebuie, si aici ma refer la Liviu si ai mei...cum vom face de sarbatori, nu stiu...
luny spune:
...si ca ziceai Mimo se slabit, incep sa ma gandesc pozitiv..in sus, si asta e! declar 4 kg jumate din septembrie pana acum, in plus!!!
...fug sa ma
blankar spune:
Luny sa treaca supararea!
sa fiti sanatosi asta conteaza! nici nu iti dai seama
ce mult conteaza
nici nu vreau sa ma gandesc ce drum lung mai avem de
parcurs pana sa fie bine Eric dar sunt optimista ca se face si
el o data bine si nu o sa mai trebuiasca sa ia medicamente!
cat despre kilograme
mi-am cumparat ceva cd uri cu tae boe
credeti ca apuc sa fac?
prefer sa ma culc sa dorm decat sa fac miscare,sunt zombi
cu trezirile de noapte
mi-am comandat insa ceva crema pt. vergeturi
sunt curioasa cum o fi?
ce mai stiti de Cris?
cami33 spune:
Daca tot suntem la capitolul , intru si eu in club: mama este de ieri internata la Bucuresti, cu un edem pe corzile vocale (pseudomixomatoza, ce-o insemnand asta), care ar putea fi cancer. Saptamana viitoare o opereaza si vom afla dupa biopsie ce este.
Ea e cu moralul la pamant, plange intr-una, eu sunt singura cu copiii, nu pot face nimic pt ea, nici macar sa plang nu pot din cauza Alexandrei. Sa va mai spun???...
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)