Puiuti de randunici 2008!! (330)
Raspunsuri - Pagina 20
luny spune:
kya
tare sor-sa lui Muf! sa stii ca si el o recunoaste in poze, arata disperat cu degetul si chiuie cand vede pozele cu ei 2![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:

Ce pensula de la Pure Touch se potriveste cel mai bine pentru fardul de pleoape?
Daca ar fi sa aleg intre corector light si coector medium, care credeti ca mi s-ar potrivi mai bine? Luny am vazut ca tu scriai de bine de cel light? Zici ca ar merge si la mine?
Si la fel, cu ce pensula se aplica?
Bubu nu m-am mai intalnit cu Nicoleta, ca era racita si se simtea rau.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny kya Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Si ea chiuie si incepe cu DAAA, DAAAA...Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Kya![]() Ce pensula de la Pure Touch se potriveste cel mai bine pentru fardul de pleoape? Daca ar fi sa aleg intre corector light si coector medium, care credeti ca mi s-ar potrivi mai bine? Luny am vazut ca tu scriai de bine de cel light? Zici ca ar merge si la mine? Si la fel, cu ce pensula se aplica? Bubu nu m-am mai intalnit cu Nicoleta, ca era racita si se simtea rau. Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
nu soro, veil am eu si corectorul de pete si bube rosii
pensula asta am comandat-o ierihttp://puretouch.ro/product_info.php?cPath=24&products_id=94
veilul asta-l am, e cool de tot http://puretouch.ro/product_info.php?cPath=21&products_id=58
si corectorul asta http://puretouch.ro/product_info.php?cPath=21&products_id=56
tu cred ca te referi la anticearcan?
Iubirea mea,
luny spune:
na, ca din inertie, l-am comandat si p-ala![]()
..ca tot le analizam..adik, eu pe ala medium il iau, tie ti-ar trebui ala light, ai pielea mai deschisa la culoare ca mine
Cea mai noua distractie a copilului: se uita la gaguri sau camera ascunsa, pe antena 1 sau protv, si rade de se strica la unele poante, de nu-mi vine sa cred! intelege care-i gluma si rade ca in filmulete, ce-l mai amuza in special alea cu animale si cazaturi

Iubirea mea,
Kya spune:
Da, pe post de anticearcan il vreau.
Ok, light it is! 
Apropos pensula Kabuki in aeroport costa 35 de euro, si la PT cost 32 de lei... 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
35 euro, waau!![]()
Iubirea mea,
mimonix spune:
Neata
Eu pe Raduleasca am ratat-o dar ma jelesc aici la inmormantarea lui Dinica
Astia-s actorii copilariei mele, care se duc unul cate unul
si toate secventele alea alb negru si romantele imi amintesc de bunicii mei 
Si fara sa vreau imi fac bilantul si nu iese mai nimic din ce-am visat (maturator de praf de stele
) si sunt taaareee trista IAR 

Promit ca pana nu-mi revin de tot sa nu va mai amarasc si pe voi 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Olgutzika spune:
Mimo, plangi, jeleste, fii trista cat vrei, dar te rog io din tot sufletul, nu mai spune asta "Si fara sa vreau imi fac bilantul si nu iese mai nimic din ce-am visat". Cateodata viata ne intrece asteptarile, ai doi copii frumosi si sanatosi, un sot de milioane, ai calatorit, ai avut o cariera, e un bilant frumos ( si prematur facut, ca mai ai atata vreme si atatea de facut de acum incolo...)
Jeleste-l pe Dinica si nu mai face bilanturi
! Si vezi si partea plina a paharului, si jumatatea aia frumoasa a vietii. Te rooooog ( zis cu fata miloaga
)
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism