Puiuti de randunici 2008!! (330)
Raspunsuri - Pagina 19
raluca2107 spune:
Cami, asteptam vesti de la tine, Doamne ajuta sa fie bune !!!
Bubule, Briana are frecvent crize de astea de burtica din cauza tranzitului si le calemz cu No-spa, o jumatate de pastiluta. Cred ca asta e si la Vlad.
Tonic, daca vrei iti iau eu trenulet si cand ajungi in Bacau ne intalnim si ti-l dau. Doar spune-mi ce culoare vrei ca e si cel albastru si rosu si verde.
tonic spune:

Si multi 

pt toate randunicile, mai ales pt cele pe care le-am uitat in mesajul de ieri.
Si pt Mihutza o
ca sa-i treaca tristetea/melancolia. La fel pt Nicoleta, Gecko, Adriuta, Violeta, Somnorica si celelalte fete de departe care au lasat in tara prieteni, rude si atmosfera de care le e dor.
tonic spune:
Raluca multumesc mult
, eu as vrea mai multe, ca mai am doi baietei in grup, nu stiu daca sa te deranjez. In mod sigur cate unul de fiecare culoare ca sa nu se bata, dar sa-mi dai un nr de card ceva sa-ti pun banii, sa nu pui de la tine. Hai ca vb cu al meu si iti trimit PM.
Mimo te-am visat azi-noapte! Eram la Bubu, mancam cioco si beam whisky (nici nu cred ca am gustat vreodata) si ea facea paine si mirosea frumos. M-am trezit asa bine, si radeam singura de ce surprize ne face subconstientul. 
Lyvy un
si pt tine ca mereu uit. Suntem mari fani ai lui Iris,un clic pt femeile brunete, imi faceau bine, dr e si ea bruneta, o fi ceva!
cami33 spune:
Neata!

Multumesc celor care s-au gandit la mine
.
Vesti nu prea am, mama a fost operata ieri, i-au fost indepartati nodulii de pe corzile vocale, acum ramane sa asteptam rezultatul biopsiei
. Am vorbit putin cu ea, este ok, n-o doare nimic, este inca la TI, dupa vizita de dimineata va merge la salon, probabil.
Maine ajung si eu in Bucuresti, sper sa reusesc sa ajung la ea, ca e cam nasol cu carantina asta
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
Olgutzika spune:
Neata!
Cami,
. Fii optimista!
Ariel, Zoze, Ioana, Mimo, sanatate picilor si Mimului!
Mimo, da, ma, e singur si trist, si cinic. Dar daca esti de abia la seria a doua, nu ma joc cu tine
, o sa vezi adeseori si the softer side of House. O sa vezi cum lupta pentru oamenii lui, cum risca pentru viata pacientilor, cujm iubeste, cum e si el dezamagit si neputincios si frustrat, nu e doar un assm, are si parti bune
. Dar vorbim despre el cand ne ajungi din urma
sau asa....dupa sezonul 3 ceeeel putin
. Apfelstrudel sa mananci si pentru mine
! Lasi Dudelu' acasa?
Gudinde, nu e o reteta de viata, stai putin...E doar un tip altfel! Ce plictisitor ar fi daca ne-am iubi toti...are si tensiunea rolul ei bun. Incearca sa vezi si partile lui bune, nu doar duritatea de sef. Da' pentru asta trebuie sa te uiti la serial, am zis 
.
Alice, deci mie imi spui cu ce se joaca Thea acolo! Trebuie sa ii iau chestii de mesterit, altele decat creioanele de colorat, pentru ca ne-a asasinat cu "Pongo-baiete" si cu "Bolu" si "Shecan" ( am un filmulet, sa vedeti cum vorbeste despre desenele ei animate favorite: 101 Dalmatieni si Cartea Junglei ).
Luny, exceptional de vesel Mufa
, nu mai pot de dragul lui. Sophie e mai ca mine, rade mult in interior
. Serios, rar am auzit-o razand in hohote, are un ras mai potolit asa, nu stiu cum sa zic. Dar Muffy mi-a inseninat dimineata ieri
.
Nu mai pot sa continui scrisorica 
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
Kya spune:
Ce face Zana aka Muffy's sis cand vede filmuletul? Incepe sa rada si ea in hohote, imitandu-l
In rest, vrea sa ma educe
Daca nu pricep ce vrea sa zica, ma ia de mana si ma duce acolo unde are ea treaba. Si daca reusesc sa pricep si sa fac ce trebuie, ma aplauda!
Bravo mami, well done! In sfarsit te-ai prins 
Mimo unde te duci la ski? Cu Dudelle? Vorbeam cu randunoiul de ski, si parca m-ar tenta si pe mine...
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
cami33 spune:
Cred ca sunt eu intr-o dispozitie lacrimogena azi, dar am bocit la Razvan&Dani cu 3 randuri de lacrimi. Au fost asa dulci Mihaela si Dani

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
bubu05 spune:
'Neata!
Vad ca Gecko ne-a sarit cu bombocino, asa ca luati de-aici niste trufe cu cappuccino 
Mimo, daaa, fata, asa vroiam sa scriu, dar am tastat gresit
. Oricum, s-a inteles ![]()
Si daaaaa, hai sa ne vedem!! in seara asta ce faceti?? ![]()
Eu mai am de facut si azi cozonaci si o placinta cu dovleac pt. socra-miu, ca e si ziua lui de nastere maine.
Olgu, ce scumpa e Sofia cu desenele ei! si noi avem tone de desene, Stef e in extaz cand s euita cu Vlad.
Voi stiti desenele Clubul lui Mikey Mouse? sunt pe tvr1 sambata si duminica la 9 si in cursul sapt. pe Disney Chanel. Iar Micky pune tot felul de intrabari si apoi face o pauza, asteptand sa raspunda copiii. Vlad mereu raspunde si e implicat in joc, iar Stef sta atent. Eee, de cand e Vlad la gradi, Stef se uita singur si cand intreaba Mikey ceva el zice "da", la toate intrebarile! daca il vedeti ce scump e! poare reusesc sa-l filmez o data!
Kya, te-ai intalnit cu Nico?
luny spune:
neatza..
ati vazut la 'Neatza, Raduleasca isi lanseaza o carte...asa s-a emotionat Dani, l-a busit plansul...zau ca mi-ai atins si mie latura sensibila, chiar dragut..
si dupa ce i-am vazut, vorba Mihutzei, mi-e dor de noi doi tinerei si indragostiti, atat de indragostiti incat durea, era agonie ca ne desparteam sa mergem la serviciu
asa ca draga Mihutza, te inteleg atat de bine azi..

tonic
al tot unde lucreaza, ca u mai stiu?..ma bucur ca ti-a placut casul, trebuie sa mai iau si eu!
cami
ah, vad ca si tu ai lacrimat de dimi, cu Mihaela si Dani..
olgu
mi-am comandat cadoul de Mos Nicolae, pensula ptr fard de pleoape, aia cu 2 capete![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!