Goldie Pants - 24
Raspunsuri - Pagina 15
purple_blue spune:
Hello
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...
iona2005 spune:
neazta
aseara dupe ce o vinit sporty de la oana am facut un baschet si de dimi am constatat ca de fapt no vinit singur o adus-o si pa perversa aia de raceala
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
oana_n spune:
iona cred ca si-o trimis o zuza din anturaj, ca vad ca si azi e aci la mine, cu bagaje intinse in toata splendoarea, deci nu pleaca curand......oboseste-o...si apoi diseara tarziu treci la planu eu cei 4 magici si aspirina
mj_girl spune:
meeeeeeey daca-i rost de virusi io p'aci nu mai calc n-am chef sa ma contaminez duamne fereste pune-ti mana de tratati-va si nu va mai schimbati baietii ca vedeti ce se-ntampla
si cum vaz ca niminea nu sa-ndura sa serveasca ceva p'aci luati-va de colea dozili da shok si sa vedeti ca va veti simti muuuuuuuuuuult mai bine
cititi cu atentie prospectul, is dangerous
ankutza okiu meu vrea sa-l vaza pe www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery1235.jpg" target="_blank">el
pana te trezesti tu da la nessu ala poci ca sa ma uit la asta?? doar ma uit
hai ca esti tu prin peisaj
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
oana_n spune:
finico.....acu daca se leaga perversili de noi ce sa facem? bine ca nu se leaga de MJ-ii.....ca atunci era circ, nu gluma....
acum in tot raul e si un bine....ca tratamentul ala special cu aspirina.... tare bine merge
mj_girl spune:
mey io cre ca asta cu perversa e vrajeala voi cautati motive sa intrati in carantina ca sa nu va mai scoateti fundurili la defilare si sa beneficiati de tratamente preferentiale ntz, ntz, ntz, nu se face...
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
oana_n spune:
eu nu voi in carantina.....
adica ce vreti voi? ha? s aintru eu in carantina si sa defileze numa baietii mei singur p'aci? noooo..cu sacu de lamaie langa mine aci stau cu ochii pa voi
mj_girl spune:
da ce vrei nashico?? sa ne contaminezi si pa noi??? stai acolea in carantina cuminte ca dac-o fi sa ne virusam, ne virusam de la baietii tai da, avem grija sa nu stam prea aproape de ei stai fara grija
oana_n spune:
mda sa va vad...
iona cica noi tre sa mergem in carantina....sa aduci toti 4 baietii tai ti rog, sa nu lasi nici unu aci la defilat
mj_girl spune:
pai da cum sa nu de ce sa sa bucure si okii nostri luati-va baietii in carantina macar sa-i imbolnaviti si pa ei nu?? egoistelor voi doar sa stati sa cascati okii la efilarea lu www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery4217.jpg" target="_blank">my lover pai e frumos???
iete ca n-o sa-l mai scot nici io la defilare sa va vedem atunci la ce mai cascatii okii la ce mai casca okii voyeurii???? zicem acilea "sorry we closed"