Goldie Pants - 24

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

purple iti dau o mana de ajutor ...ziceai ca faci cinste

fetilivad ca va placu magica.....mjlas totusi o poate te razgandesti...si pt.lisa desi stiu ca ma refuza si ea

oana ai mare dreptate cu deplasarile...daca ankainsista il trimit...pa mr.c sau pi celalalt

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

iona merci pentru dar mai bine nu iar despre lisa io nu-sh ce sa zic vaz ca nu a mai bagat fingerili p'aci cam demultstii tu ceva ce noi nu stim??

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

Mergi la inceput

fetili mey n-ati mai calcat p'aci duamne fereste ca doar n-o fi de la lu iona
mey daca sunteti ok, duamne ajuta da ce credeti voi ca iona a devenit asa fata buna dintr-o data??
daca vrea vreo revizuire de pedeapsa io va zic d'acuma NU SUNT DE ACORD, sa fie clar
asa acu, in alta ordine de idei, ca sa nu mai eziste dubii m-am imbracat in galben la fel ca www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery4217.jpg" target="_blank">my lover am fost cu punctili la shoppinguiala

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

mey eu inca n-am nimic de la cafeaua lu iona....exceptand o perversa de raceala ce s-a lipit de mine...

cine a zis revizuire de pedeapsa......nici nu ma gandesc...cafeaua a fost un gest dragut de la iona ca i-am botezat baietii...mai mult pt voi...ca eu am fost cu aruncarea privirii doar

anka tu esti ok?

purple gasisi ceva lectii de pian pentru iona?

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Mey io sunt ok, nu am nik de la cafea....magic face o cafea..mama-mama.
Mey Iona daca vrei sa mi-l trimiti pe dl C..thanks but...no thanks..mai bine mi-l frec singura.
Mei Lisa da` tu pa unde umbli?Nu stim nik de tine...esti ok?

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mj_girl

fetili mey n-ati mai calcat p'aci duamne fereste ca doar n-o fi de la lu iona

mey Miss Dirty Diana ce acuzatii mai vrei sa-mi aduci??
.....vezi fetili sunt ok...nu vreau revizuire asupra pedepsei chiar deloc

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

iona schimbarea asta a ta e de la cafeaua pe care ti-o face mai nou magic finger?

purple unde te ascunzi? mai lasa metalili nitel sa se odihneasca si baga fingerul aci

mj ti-ai luat camesha galbina?...cu bijutieru ala ce ai mai facut? n-ai mai negociat? sau ne faci o surpriza?

anka cand ai in agenda seara de vin fiert? eu o am sambata....daca ai tu mai devreme...da strigare aci

lisa . sper ca esti ok. sper sa fi avut BAD un puseu de love si de aia n-ai mai aparut p'aci. ai grija de tine.

adrianka tu pa la ce fund te mai dai de esti asa bizi? ne arati p'aci numa cate un finger cu poze sepsi....

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

mey Oana...cre`ca tot sambata fac un vin fiert mai ales ca e ziua unui prieten, deci am motive sa beau, ..deci sambata ma imbat daca nu bag fingeru` pacilea am scutire

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput

bag seama ca fiecare face party pa cont propriu e, asta e acu macar sa facem si un parastas aci la goldie 24 si apoi ne vedem de treburi linistite
io si cu www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery4217.jpg" target="_blank">my lover
va dorim o noapte frumoasa si sweet dreams

Mergi la inceput

ce vi s-a urcat la cap mey...ce e cu ideeile astea? ha?

ia veniti-va in fire si dati cu subsemnatele aci....cum sa inchidem taraba si sa plecam....poi cu planurile noastre cu domnu dan cum ramane?

iaca io is aci....ma lupt cu perversa asta de raceala....ia bagati acilea o defilare hot ca sa transpir sa iasa raceala....

cine ma salveaza????

Mergi la inceput