S-a dus si el!
Raspunsuri - Pagina 5
miflore spune:
A fost actorul meu preferat, un mare talent nascut pe 1 ianuarie. Am sperat si iarasi am sperat ca-si va reveni...mare pacat... cei mai buni se duc unul cate unul, in ultima vreme intr-o graba nebuna.
Dummezeu sa-l odihneasca in pace.
Mindy spune:
Un om deosebit. Condoleante familiei!
http://gheorghedinica.ro/galerie_foto.html
in galeria foto, pozele 62, 65 si 68 imi plac foarte de mult.
Natasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miflore A fost actorul meu preferat, un mare talent nascut pe 1 ianuarie. Am sperat si iarasi am sperat ca-si va reveni...mare pacat... cei mai buni se duc unul cate unul, in ultima vreme intr-o graba nebuna. Dummezeu sa-l odihneasca in pace. Mihaela si Ana Maria Poze AICI |
Era nascut pe 25 dec, era doar inregistrat pe 1 ian, a explicat intr-un interviu de ce.
miana spune:
Uf, de aseara de cand am citit aici,fac ce fac si imi tot zboara gandul la el. Nu ma obisnuiesc deloc cu ideea ca s-a dus. Primul lucru la care m-am gandit cand am citit a fost: Doamne si ce facem noi acum fara el? Ne-a lasat o comoara in urma. Multumim, Maestre!
yoannamarie spune:
M-a intristat foarte tare disparitia
MARELUI- GHEORGHE DINICA!!!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Cuvintele sunt prea sarace si, mult prea putine pentru a oglindi ceea ce a fost, este si va ramane, in sufletul meu, si nu numai,
MAESTRUL TEATRULUI SI FILMULUI ROMANESC,
DOMNUL- GHEORGHE DINICA!!!
LACRIMI, FLORI SI APLAUZE...
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""
Natasa spune:
Ma uitam in seara asta la actorii mari care erau la capataiul domnului DInica: Marin Moraru, Mitica POpescu, Mircea Albulescu... Cind se duc ei, ce ne mai ramine? In teatru, ca peste tot in societatea romaneasca au fost promovati in ultimii ani toti incapabilii si toate pilele, eu nu vad nicio sansa ca dupa generatia asta care ne paraseste sa mai vina ceva bun.
Carolyne spune:
Dumnezeu sa-l ierte !
Intr-adevar un actor absolut deosebit! Ne-a incantat cu talentul lui, iar acum s-a dus...
Of, cat de scurta este viata...
Condoleante familiei
blue eyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus A murit maestrul Gheorghe Dinica. Auzisem eu ca se face o gasca mare in Rai... |
Cand au vazut ce apare in televiziunea romana de azi, au au decis sa schimbe scena.
Odihneasca-sa in pace!