Aspirante >20de ani (431)-felicitari lalala13

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

fetele ma simt rau azi..mi-e scarba de mancare si ieri am mancat 2 inghitituri si nu mi-a trebuit...am insomnii de morrrr nu mai pot dormi 2 ore noaptea..si stau pe net sau ma fatai...mi-e frica sa nu fac criza de fiere..si de la stres si de la nervi.
sau poate e ??? ce fain ar fi...mai am 2 zile pana la cm..sa vedem daca vine, daca nu mai stau duminica si apoi fac test sa fiu sigura.
fetele mi-e rau
va puuup pe toate si revin mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

ohoooooo......

mmmmmmmm.......
auzi... dar pipi cum faci? ca daca si asta e des... ma duc cu gandul la ceva anume...

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Alysa, scoatem majoretele

beluistef, ici si tie, mamico!

alessico, felicitari pentru mogaldeata si sarcina usoara!

Andreea, sper sa fie o luna norocoasa!
cat despre prestatia la greu, stai linistita ca nu poate decat bine sa faca. Daca ne-am lua dupa ce scrie peste tot...

tanamera, multumim de cafeluta, cand incepusem eu sa scriu mesajul inca nu aparuse al tau

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

pup fetele, am ajuns acasa putin greu acum la inceput pana se adapteaza bebe

o sa mai intru cu relatari

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

felicitari raluca... sa fie prima zi din mii de multe fericite de acum incolo.........

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alysa26

fetele ma simt rau azi..mi-e scarba de mancare si ieri am mancat 2 inghitituri si nu mi-a trebuit...am insomnii de morrrr nu mai pot dormi 2 ore noaptea..si stau pe net sau ma fatai...mi-e frica sa nu fac criza de fiere..si de la stres si de la nervi.
sau poate e ??? ce fain ar fi...mai am 2 zile pana la cm..sa vedem daca vine, daca nu mai stau duminica si apoi fac test sa fiu sigura.
fetele mi-e rau
va puuup pe toate si revin mai incolo

exact aceleasi simptome le-am avut si eu si a fost bebe!!! si tot cu cateva zile inainte sa vina cm. eu cu o zi inainte sa vina dimi mi-am luat din instict TB (desi nu foloseam aceasta metoda) si era 37,2!!!! DECI CLAR SARCINA!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

pup fetele, am ajuns acasa putin greu acum la inceput pana se adapteaza bebe

o sa mai intru cu relatari

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat

FELICITARI!!!!
primele saptamani sunt mai greute, obositoare iar apoi lucrurile se vor "aseza" ...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Alysa26 iti tin pumnii sa fie . Eu ma simt ca la cilu, ori e simptom premenstrual, ori. Astept si eu pana marti, sa vedem, daca nu apare CM-ul ma testez.
usor la toata lumea

Copilul este darul lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Cosminutza pe unde esti? Nu mai zici nimic, pai tu care de regula dadeai trezirea la apel, ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Cosminutza pe unde esti? Nu mai zici nimic, pai tu care de regula dadeai trezirea la apel, ce faci?

pe la 22 am ajuns acasa de la servici de azi dimineataAm mancat,m-am invartit prin casa si abia acum am ajuns la calculator(nu ca nu as fi stat in fata lui toata ziua)Si maine am o zi plina si sigur o sa stau peste program da de citit tot va citesc eu seara numai nu stiu daca o sa apuc sa si scriu
Vad ca se apropie ziua testari la voi(Katy si Alysa).Sper din tot sufletul sa vi se indeplineasca visul
Am vazut ca proaspata mamicuta a ajuns acasaAcomodare grabnica va doresc
Elena a preluat stafeta de la Raluci cu pupici de molipsire cu tot
Tanamera,bb_yasmi,Joy,Happy,Elena,Andreea multi

toate fetele melesa stiti ca imi lipsiti daca nu va citesc

Acum ma bag la ca dimineata o iau de la capat!!!!

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput