Aspirante >20de ani (431)-felicitari lalala13

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

bunam fetele! votat si eu si sotul!

http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

pup fetele bag si eu e pt fete

beluistef , ai incredere si gandeste pozitiv, eu cand am ramas graviduta aveam un chist foarte mare, s-a dus singur, cand am ajuns la 7 sapt era gata. Stiu ca e mare diferenta intre ce am avut eu si ce ai tu insa sarcina este atat de benefica organismului ca se intampla chestii foarte bune.

va pup pe toate, ma bucur ca va place bebelul

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Fetelor, multumesc mult pt voturi, sunteti minunate!

Victoria, mami de Anna Sofia

www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna,

Mai nou umblu noapte(pe forum) ca bufnitele
La cat de zapacita am fost ieri am uitat sa o felicit pe LalaSarcina usoara si bebe sanatos si la termen iti doresc
Joy votat Anna mica si frumoasaIn legatura cu testul poate l-ai facut prea repede,oricum tin pumnii stransi
Katy m-ai ai salata?Vreau si eu
Andreea deci ne luam de manutza
Elena dupa cum ti-au zis si fetel fii optimista,din cate am citit hematomul se poate retrage.Eu sunt sigura ca totul va fi ok dupa ce vei termina cu tratamentul
Raluci,Ony,Tanamera,Happy,Sorinake,Alysa,bb_yasmi multi

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

elena tinem pumnii sa fie bine cu tratamentul. roaga-te sa te ajute dd sa fie bb bine.

tanamera, ony, joy va tin pumniiiiii sa veniti la raport cu 2 liniutze!!

azi am fost la un interviu pt un job la o companie americana de medicam si nu stiu ce si cum...sa speram ca va fi bine.

va pup si ne auzim maine...

fiindca e diminerata imediat in ro va las o si un ceai fierbinte si un lapte cu cacao!!!

somn usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

vaaaaaaaaaaai

nu ma supar happy..cum sa ma supar

tana,anca, sorinake

va multumesc pentru urari si sunt convinsa ca fiecare o sa aiba parte de aceasta bucurie..

eu sunt in prima luna ..abia maine fac 4 saptamani..deci am foarte mari emotii..inca nu s-a vazut bine la eco( doar un punct)..dar am beta bun si teste pozitive. si mie mi-e teama la fel ca beluistef dar trebuie sa gandesc pozitiv.

va pup si tin pumnii la cat mai multe linii...la toate fetele..

sunt consemnata la pat ca am dureri si cu tratament si sper sa fi bine pana la capat...

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna dimineata fetelor

Alysa bun laptele cu cacao...yummi......multam fain

Lala sarcina usoara si fara probleme. Stai cumintica acolo in pat si ai grija de tine si de bebitza.Apoi te asteptam cu vesti, bune bineinteles.

Fetelor multumesc de incurajari, iau tratamentul prescris, durerea din partea dreapta trece incet, incet si incerc sa nu ma mai gandesc la nimic rau.

Ce mai ziceti astazi ? Zilele astea stam in suspans pentru fetele noastre care asteapta sa se testeze. Sa dea Domnul sa inceapa sa apara liniutele .

Va doresc o zi usoara si lipsita de probleme.
-icei multi.

Elena, 6+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neataaaa fetelor

Beluistef, pupic special ptr tine, Doamne ajuta sa fie bine, sa se retraga hematomul.
Tin si eu pumnii fetelor care asteapta sa se testeze zilele astea. Eu mai am o saptamana pana la testare.

Va pup pe toate, pa-pa!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Buna dimineata,multam pt cafeluta Alysa,foarte buna si fierbinte,cum v-am spus ieri am mai multa lejeritate pana saptamana viitoare si asa ca va pricopsiti mai des cu mine pe aici!
Joy ai votul meu si peste cateva ore inca 20,te sustin si ssa fie printesa ta castigatoare.ONY si TANAMERA si toate celelalte fiti optimiste caci altfel incep si eu sa plangnici la mine nu cred ca e ceva,pe 25astept rusii si TB azi-dimineata a fost36,8.deci nimic asa ca mai am si luna viitoare de incercat,speranta e!
COSMY mai ia si tu liber ca o sa inebunim de atata alergatura,acte si toate cele....vino si mai stai cu noi
icei la toate fetele de pe acest forum si Raluci mai spune-ne cum e cu ingerasul acasa,v-ati adaptat,papa bine,doarme noaptea,e cuminte?ard de nerabdare sa mai retraiesc momentele acestea...

The ticker URL: The personal picture: http://lilypie.com/pic/2009/11/11/s0eJ.jpg
http://lb3f.lilypie.com/dpa9p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna ziua frumoaselor....

lala

elena multu pentru pupicei molipsitori

raluca , ce face bebita "noastra"...

toate fetele, curaj... odata si odata, tot ne-o iesi si noua socoteala...

Blog

Mergi la inceput