Aspirante >20de ani (431)-felicitari lalala13
Raspunsuri - Pagina 17
onybony spune:
salutare fetele
eu sunt prinsa in invatatul pt scoala de soferi, de ieri merg la curs de legislatie, dar tot mi-a trecut azi prin minte sa fac un test, dar m-am abtinut si nu mi-am cumparat..sunt in Z26, in mod normal ar trebui sa imi vina joi, peste 2 zile, asa ca nu mor pana atunci
dar tare ma tem ca nici acum nu e, pentru ca am asa niste senzatii si mici dureri de burta de parca acuma acuma tre sa imi vina cm....
offffff
beluistef pastreaza-ti credinta ca totul va fi bine, si samburelul va creste mare si sanatos 
va
pe toate
Vom avea mereu luna viitoare
ANDREEA84 spune:
Salut toate fetele,sper ca nu sunteti suparate pe mine ca n-am mai scris dar am avut o gramada de lucru pe aici(servici)si se pare ca de maine voi fii mai lejera,oricum sa stiti ca v-am citit in fiecare zii si am tinut pumnii pt 2liniute.Raluci ai un sufletel superb,sa va creasca mare si frumos
si-mi pare rau Katy si Alysa ca nu sa intamplat minunea dar si maine e o zii si sa nu va pierdeti speranta
fetele puternicesi sa aud de craciun ca aveti multe liniute!
Elena ai sa vezi ca va fii totul bn dar sa asculti de dr si sa ai grija de samburel
o sa ai~sper~un baietel mare si frumos!
COSMYsa te iei cu mine de mana ca si eu stau toata ziua la birou dar sper sa se termine odata
Tanameraiti tin pumnii,sa fie intr-un ceas bun
Iertati-ma daca am mai uitat pe cineva dar oricum eu pup toate fetele
si va tin pumnii in toate privintele,sa citesc numai de bine
si mi-a fost dor de voi....

The ticker URL: The personal picture: http://lilypie.com/pic/2009/11/11/s0eJ.jpg
http://lb3f.lilypie.com/dpa9p2.png
beluistef spune:
onybony tinem si tie pumnnii....
Elena,
6+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
Joy21 spune:
Fetelor, multumesc mult pentru galerie 
Va marturisesc ca am avut un SureCheck pe care l-am facut de dimineata... degeaba. Asa macar nu mai imi sta gandul la el 
Mi-am mai pierdut din optimism cand am vazut o singura linie. N-am nici macar un simptom clar de sarcina, of of...![]()
Macar sa le fac galerie lui onybony si tanamera 

Ca sa mai ies din butoi am inscris-o pe Sofia intr-un concurs pampers. Daca va place poza puteti sa o votati, link-ul e la semnatura.
Victoria, mami de Anna Sofia
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">
Sunt in CONCURS, votati-ma
mA fAc MaRe 
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
tanamera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Joy21 Fetelor, multumesc mult pentru galerie ![]() Va marturisesc ca am avut un SureCheck pe care l-am facut de dimineata... degeaba. Asa macar nu mai imi sta gandul la el ![]() Mi-am mai pierdut din optimism cand am vazut o singura linie. N-am nici macar un simptom clar de sarcina, of of... Macar sa le fac galerie lui onybony si tanamera ![]() ![]() Ca sa mai ies din butoi am inscris-o pe Sofia intr-un concurs pampers. Daca va place poza puteti sa o votati, link-ul e la semnatura. Victoria, mami de Anna Sofia www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank"> Sunt in CONCURS, votati-ma![]() mA fAc MaRe ![]() Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Merci de galerie
.Un vot de la mine pentru Anna Sofia.
ANDREEA84 spune:

pe toate si hai sa facem galerie!
The ticker URL: The personal picture: http://lilypie.com/pic/2009/11/11/s0eJ.jpg
http://lb3f.lilypie.com/dpa9p2.png
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera Un vot de la mine pentru Anna Sofia. |
Multumim pt vot, avem deja 3 voturi
Victoria, mami de Anna Sofia
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">
Sunt in CONCURS, votati-ma
mA fAc MaRe

Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
happymum spune:
OLA FETILI....
joy raportez si eu un vot...
ma alatur si eu galeriei pentru II... Doamne ajuta!
elena, sper eu ca nu e cazul sa te sperii prea tare... asa cum au zis si fetele, sunt femei care au asa ceva in sarcina, si au ajuns cu bine la capat si bebeii sunt sanatosi. tin pumnii sa fii bine. 
Blog