Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (339)
Raspunsuri - Pagina 4
maraki spune:
Hello,
A fost bine a doua de zi gradi S-a trezit fara probleme, s-a dus bucuros la grupa lui, cand ne.am dus sa il luam a inceput sa ne arate tot ce e in grupa in privinta jucariilor Edu canta o melodie cum e a noasta cu bate vantul frunzele, angelo incerca sa repete dupa ea si imita cu mainile...vestea buna este ca a mancat putin din sandwich-ul cu unt si sunca(( ce nu a mancat el pana acum ) si a stat pe wc in sezut dar fara sa faca nimic...inceputul este promitator dar au ramas alea interzise cand l.am dus la toaleta sa faca pishu Fii-miu in mod normal este invatat sa faca vara la pomi din picioare, in casa din picioare la olita iar acum pe timp de iarna am prins smecheria de la policlinica si faca in dreptul wc-ului dar in pahar de plastic( il tin eu inclinat iar in urmatoarele zile il voi trage sa faca si fara el ) Bineinteles ca educatoarele au spus ca trebuie sa stea normal pe wc dar pana accepta el asta, trebuia sa il duc sa faca si acolo nu? Deci a doua zi de gradi a fost fara probleme si chiar vad ca-i place acolo deocamdata...maine este festul, sant curioasa ce va iesi.....in rest, la mine la sv italianul si.a lipit cu scotch intrerupatoarele sa nu dau lumina mai puternica Nu e sanatos, pana se lumineaza afara trebuie sa lucrez pe lumina obscura
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Fiu-mio era sa cada de pe canapea.
s-a intors, l-am gasit pe burta, pe margine. de acum trebuie sa am grija, dar sunt tare mandra de el.
Irina spor la cumparat perdea. si eu vreau la living, m-am saturat de draperiile astea, caci sotul din dotare le trage sa aiba lumina si mi-a stricat tot decorul.
Maraki bravo lui Angelos. sa vezi ce bine se va acomoda si va invata si limba. te va intrece si pe tine.
eu trebuie sa merg cu Edi dupa Marco. N-as fi vrut sa-l scot afara, dar Clau are o predare si numai timp de plod nu are[nbang], asa ca ma voi descurca cum pot.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
silvi_2005 spune:
Am venit si eu ispitita de cafeau Giovei mai ales ca da si desert ciar trebuie sa fac azi ceva dulce ca imediat vine postul si ma tenteaza sama apuc de el desi n-am postit niciodata asa perioada mare.
Nu am apucat sa citesc decat in graba, cand am vazut cat ati scris m-am gandit ca iar a fost ceva scandal pe aici pe bune dar vad ca nu a fost, cel putin nu f mare.
Cosmina nu am inteles faza cu scrisul tau si in ce mo ti-a comentat Bianca pe mess ( ma si distreaza ca unde apare o disputa e sigur Bianca pe acolo ) dar eu una nu am sesizat sa scrii cu multe greseli,eu una care de altfel scriu mereu cu greseli de la graba si nerevizuit deci ne intelegem noi .
Giova super ca ti se intoace deja flacaul e mare nu mai poti sa il lasi din ochi gata . Si eu sunt fan al bucatariei italienesti plina de arome si chestii rafinate si deserturi super cred ca e printre primele bucatarii din lume, parca francezii le-o iau totusi inainte .
Maraki ce ma bucur ca s-a adaptat Angelo o sa vezi ce repede face progrese. Ma si mir ce gradinita ai gasit cu 4 copii la 2 educatoare mai bine nici nu se putea, o sa invete germana f repede, eu vad la Alain de cand sta program prelungit a inceput si pe acasa sa vb mai mult in franceza ca in romana si noua ne vb in franceza si cand se joaca singur o sa il si filmez o data pe ascuns cum isi cearta jucariile si vb cu ele in fr. Noi insistam mult cu romana si eu una asa o sa si fac ca nu am chef sa ajungem sa vb si in casa in franceza. Angelo saracul e si mai derutat cu atatea limbi , 3 in jurul lui. O sa faca si kk si pipi la wc in scurt timp, vei vedea.
Irino dar vad ca bagi la pizza nu gluma. Nu te mai necajii cu bebelina ca sunt care cresc in ultima luna cel mai mult sa vezi ce babana se face.
Bumbi am uitat sa iti zic ca m-am uitat la tine in poze de cuvertura si cred ca e la fel, ma tenteaza in dec cand mergem la Ikea in Luxembourg sa imi iau. Cu operatia nu stiu ce sa zic si pe mine ma tenta dar al meu sot medic de altfel a zis ca idee ca daca nu e absolut necesara o operatie e prostie sa o faci la cate riscuri si esecuri sunt. Eu si daca o sa o fac vreodata o fac la cate un ochi pe rand ca daca da rateu doamne fereste ...Tata e operat de transplant de cristalin de ceva echipa venita din strainatate la o clinica privata ...o caruta de bani a dat vreo 60 mil si nu i-a reusit operatia, e mai bine dar nu vede asa cum i-au promis si i-a zis dr ca ce sa faca ca au si ei rateuri .
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, nu stiu de ce desene vb voi cu tom so Gery au aparut ceva iar la ceva reviste ? Alain si-a diversificat f tare gusturile la desene, Tom si Gery are o groaza si ii plac, ii mai place Scouby acum si desenele de craciun cu Mikey si Donald am vazut ca au aparut 2 noi cu Zana din Peter Pan pe care o adora Alain dar sunt scumpe ca naiba 30 de euro poate i le luam cadou de Mos Nicolae.
Vroiam sa va intreb ceva si am tot uitat, ai vostri copilasi va zic pe nume? Alain mai nou din Silvia nu ma scoate cred ca il aude pe Jean-Paul si il distreaza sau nu stiu , bine ca imi zice si mama dar mai nou sunt Silvia asa ma distreaza. Eu una nu il corectez si o sa il las sa imi zica cum vrea si daca imi va zice Silvia, oricum vreau sa fim cei mai buni prieteni si daca lui asa ii place sa imi zica...e simpatic oricum nu ma pot abtine sa nu zambesc cand il aud.
Cu curatenia in camera sa nu ma vb ca i-am facut curat zilele trecute si am sortat si ordonat vreo 6 cosurile cu masini si jucarii pe categorii si n-a vrut sa ma ajute si l-am pedepsit , i-am zis ca i-am confiscat camera ca e a mea si nu mai are voie sa intre ca face mizerie . A plans pe hol la intrare o vreme pana am cedat si acum e ordonat cum nu s-a mai vazut ca i-am zis ca daca mai vad masini in urma lui cand iese din camera nu il mai las sa intre acolo.
Gata ca am scris un roman, va salut pe toate si va doresc o saptamana minunata, aici sta sa ninga parca . Ma gandeam ca mai avem un pic si ne mutam tabara de la clubul scutecelor ...nu imi vine sa cred ce a zburat timpul.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Biancas spune:
Buna si de la mine.
Giova, oau deja s-a intors brotacelul? Ce frumos . Imi aduc aminte ca Dani s-a intors pe la 5 luni si asta din vina mea pentru ca il tineam toata ziua in scoica aici la TV> Asa ca copilul saracul...de unde sa invete sa se intoarca . Apoi il puneam pe jos pe covor pe o patura si nu mai aveam probleme ca va cadea.
Maraki, super ca i-a placut lui Angelo la gradi. Trebuie sa se obisnuiasca sa faca pp la wc ca asa trebuie. Dar de l-ai invtatat in pahar? Nu ii place wc?
Noi pe aici, eu ma apuc de conta, Sandra invata si Dani se joaca la PC.
maraki spune:
Giova la fel am zis si eu cand am citit: woooowwwww!!!!! asa micut si deja se intoarce? Nu mai tin minte cand s.a intors fii-miu dar la capitolul asta a stat bine
Silvi aveam o vecina care o invatase pe fata ei sa o strige pe nume cand era afara. Spunea ca toti copiii striga "mama" si ca sa isi dea seama ca despre ea e vb. prefera sa o strige pe nume.Pe timpul meu cand vroiam ceva, strigam de jos la mama si-i spuneam care e faza Tin minte ca veneam de la scoala si strigam de jos sa imi puna sa mananc sau strigam la ea atunci cand nu-mi dadea prietena mea bici sa fac o tura ...sau ca imi era sete si venea cu paharul de suc afara sa beau sau, sau.....
Bianca pai nu il invatasem cu paharul dar daca a venit frigul si el facea afara la pomi am gasit modalitatea asta dupa ce prímul pas a fost la policlinica cand trebuia sa faca pt analize.
merg sa-i fac mancare pt maine ca nu am timp intr-o ora pana il i-au de la gradi.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Bianca s-a intors mai mult din greseala, pt. ca era pus pe o perna, nu chiar in fund, dar nici culcat. are forta in picioare, sta cu ele drept, cum e si in poze si se impinge in ele. aseara la preitenii nostri, era la Clau in brate si si-a luat avant si s-a desprins de el, s-a tras in fata. L-am mai vazut ca se chinuie cu umerii si capul...devenim si noi mai maricei.
Spor la conta.
Silvia ma bucur ca ai scris....buna ideea cu luatul camerei. trebuie sa o aplic si eu la Marco...e jale ce e acum in camera, scoate din patul in forma d emasina toate jucariile, imprastie multele revisate pe jos si eu seara merg sa i le adn. mai nou le adunam impreuna, cica singur nu poate.
Si marco ma mai striga pe nume, pe tat-su' la fel...ne aude pe noi si repeta si el. Mie imi place cand ma striga pe nume, dar parca tot mai frumos suna "mami".
Maraki, Marco s-a intors la 5 luni cum trebuie si des. am scris mai sus Biancai, ca el a fost putin ajutat de pozitia in care statea, pana la 5 luni poate ne intoarcem mai repede si de mai multe ori.
Sunt zmeurici, in general fetite, care se intorc de la 2 luni.
Mi-am gasit femeie la curatenie. s-a oferit azi ingrijitoarea lui Marco, cica ma ajuta sambata, imi face si mancare,. a ramas sa vorbim pt. mai multe detalii.
Dar parca asa nu am chef sa-mi intre cineva in casa, sa-mi umble printre lucruri....sunt constienta ca nu mai am timp si e necesara o femeie, dar uite...ce proasta sunt.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Biancas spune:
Maraki, si eu strigam din fata blocului..si ai mei imi stiau vocea . cand vroiam apa ceream la vecinii de sub mine ca ei stateau la parter...toti copiii ceream de acolo apa sa nu mai mergem fiecare la casa lui. Asa aveam timp mai mult de joaca. Ce vremuri... frumoase. Jucam ascunsea, sotron, saream elastic, provoc la razboi, ratele si vanatorii. Jucam badminton, fotbal mai jucam in echipe mixte, jucam lavolei (forbal cu fileu), tenis de camp...Ce jocuri frumoase . Aveam o curte mare, pe vremea aia nu erau decat cateva masini si alea erau pe margine. Trasam terenuri de lavolei, de tenis de camp...cum puteam. Acum..e plin de garaje ..mai este putina curte dar nu atata
Giova, finul meu cel mic s-a intors prima oara la 2,5 luni. Daca nu vedeam filmul nu credeam dar e adevarat.
E bine ca iti va face cineva curatenie, lasa draga ce are daca se baga cineva intre lucrurile tale? Ii spui ce sa faca, ce pretentii ai si sa faca sa fie bine.
Nelu nu accepta vreo femeie, de cate ori a fost vorba ca aduc o femeie de paste sau craciun sa faca curatenie generala nu a vrut, a spus ca mai bine face el decat sa plateasca cuiva banii aia .
cosmi1975 spune:
salutare gagici.....
eu cu mancarea pe foc,Bianca s a pus in pat se uita la tv cica o ia cu frigsper sa nu o ia vreo raceala mai ales ca vrea sa mearga si ea la tara cu toate ca i am explicat ca o sa fie tb multa cu atata lume chemata la pomana...dar tine mortis sa vada casa si mai ales noua camera
Giova ai facut bine ac ai dat laptele tipei aleiacat despre bebelinul tau te cred si eu ca se intoarce la cat e de voinic...eu zic sa accepti ajutorul doamnei ,ii explici ce vrei si ce nu vreisi sigur va intelege
Maraki hai ca se invata puiul miclasa l ce daca face la pahar se dezvata ,acum important este sa i se faca pe plac pana se invata cu gradinita ca dupae mult mai usor sa i formezi alte deprinderi
Silvin are rost sa ti explic ce s a intamplat pt ca este specific persoaneica scrii si tu cu greseli eu n am observat ac doar nu s de la CTC...cand zic gresli zic de litere inverse sau prescurtari,important este ca scrii corect...daca mi ar fi zis altcineva nu ma deranja ....aoleuu ce de treaba ai si tu
Dmelii eu fac pariu ca domnisorica va avea mult peste 3 kg...facem pariu pe o ...pizza????
fug la mancarica ca i pe foc
Biancas spune:
Rade ciob de oala sparta...zau ca nu m-am mai putut abtine .
Eu una sunt tare curioasa care sunt greselile alea mari gramaticale. Cred ca cineva are probleme aici .
Eu cred ca mai bine scrii cum poti decat sa citesti un mesaj de 2 ori si sa nu intelegi ce a vrut sa se spuna.
Dar cum spuneam.,...daca nu mai are de ce sa se lege, se leaga de gramatica. Eh...
Dani cand l-am scos de la gradi facea puzzle cu eduactoarea care statea langa el . Acum s-a apucat si a facut deja 4 puzzle, de maxim 12 bucati singur. E o realizare pentru el
Biancas spune:
Poeziile de la Dani de la gradi care erau azi pe panou:
A doua este compusa de una din educatoare ca nu a gasit nimic despre soare.
Stelele
Noaptea de privesti in sus
Cerul pare o-incantare
Mii de stele au rasarit
Una mica, alta mare…....
Si le numeri, nu-ncurca
Stelele sunt foarte multe
Cerul pare ca-i aprins
Si la mare, si la munte.
Daca un vis ai de-implinit
Si la altii nu-l poti spune
Steaua ta de acolo` de sus