Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (339)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Azi da eu cafeaua daca nu ma lungesc si scrie careva inainte
Canda am vazut pozele, superbi copilasi ai ! La multi ani cu intarziere ca eu nu am fost pe faza .
Giova ce bine ca ai sunat si ati rezolvat sa se faca bine gogoasa cat mai repede , tare imi place cand ii zici asa . Sper sa rezolvati si cu Marcolino, clar de aceea nici nu ia in greutate si eu cred ca e ceva cu Alain de nu mai creste decat rara si apoi imediat iar e la 17 kg dar in analize u a ieist niciodata nimic.
Miha sunt cam stresata si satula de invatat si de toate dar scap eu imediat. nasol tare ca nu te lasa cu Tudor sa se acomodeze au cateodata reguli tampite. Lasa ca adca are cu cine sta si e iubit nu e nici o pb ca o sa tot fie la scoli pana la 22 de ani importanta e sa il mai socializezi din cand i cand sa aiba prieteni de al noi.Alain tuseste si imi arata ca il doare gatul tare si e rosu si eu ma simt la fel si e groaznic asa ca de aceea ii dam trat si eu iam mai ales ca la sf de saptamaa plecam sa ne facem bine .
Maraki saracutul Agelo se obisnuieste el, eu iti zic din experienta mea ca si eram cu invatatul decerut apa cu sticla dupa mine ca bea saracul cate o jumate de litru cand mergeam dupa el, in cateva saptamani, 2-3 se acomodeaza cu toate si cu manacrea si cu mers la pp si cu tot . Ce bine ca mananaca asa dimineata , eu nu am reusit niciodata cu painita cu unt si sunca si am taiat i toate formele de stelutze si altele dar nimic mananca paine goala in prostie, baghete si sunca goala sau salam la fel .
Alain nu mi s-a parut f bine azi si l-am lasat acasa sa fiu eu sigura ca e ok, ploua cu galeata si sigur nu ii facea bine,macar de ma gandeam sa nu il fi trezit...Nu stiu cand mai reusesc sa intru, salut pe toata lumea si ma bucur ca e asa admosfera frumoasa aici, la toti spiridusii .

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ca am uitat
Maraki chiar ai avut vis ciudat...se mai intampla stii tu mai bine daca ai citit Scarlat Demetrescu
Teolinda si eu visam in sarcina cat nu am visat in toata viata ma trezeam efectiv obosita si nervoasa ca altceva nu am de facut noaptea ca visam niste ciudatenii de imi contorsiona creierii tine de sarcina, de viata nocturna a creierului in perioada aia si de modificarile chimice ....scapi tu de asta. sarcina usoara . Faceam seara exercitii de relaxare ca mergeam la ceva psiholog in sarcina specializat pe gravidute si m-a invatat, imi goleam efectivul capul de orice gand...parca ma mai ajuta un pic dar tot aveam vise ciudate.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Silvia mersi de . ei...sunt 2 ore de cand am baut-o, dar pana am dus copil la gradi, pana am deschis cap. nou la zmeurici, pana am ales niste filmulete sa le pun in drops...a trecut timpul.

Edi a fost ok, pe la 23 a marait putin, dar a adormit la loc. s-a trezit la 8:30, i-am dat remediul si a stat cumintel cu tati al lui pana am venit d ela gradi.

Lili si eu in sarcina am avut vise ciudate, dar asa se intampla la majoritatea .

mi-am amintit ce am uitat sa zic:
in legatura cu scoaterea mamicilor de pe lista...vad ca tot mai multe o luati ca un afront personal. dar nu e asta....lista era enorm de lunga, aici mai scriau cateva, asa ca ne-am pus de acord sa scoatem mamicile neactive ( e drept ca d emulte ori eu veneam cu ideea asta, deoarece am vazut ca asa procedau si la alte subiecte), sau pe cele care au dorit sa fie sterse din lista asta. Eu le am pe toate in calculator, si daca voi doriti, pun lista de la inceput, cu toate mamicile si spiridusii. Doar ca trebuie gasita o modalitate sa o micsorez, ca va fi ditamai postarea.
Astept sa luam o decizie unanima si eu ma execut, in limita timpului liber.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Buna dimineata si de la mare!
Acum cat mai e timps i nu vin astia buluc peste mine.Azi e iar o aniverare deci...ati ghicit...pizza dar nu ma mai las, eu am sa comand o salata.
Giova bine ca ai aflat ce are grqasunelul , sper sa ii treaca cu homeoapte si sa nu fie nevoie sa intri pe alte medicamente.De Serban ce sa zic...nu am mai auzit nimic de el , i-am vazut la euforia la emisiunea aia unde si-au prezentat nunta, acolo spunea nevastasa ca si-a deschis firma de constructii si amenajari insa ...cam atat.Nu ma mira ca a ajuns asa departe ca avea toate premisele si tu stii foarte bine.Una peste alta sa rezolve macar treaba cu hotelul asta de aici din portul Tomis ca tot in stadiul ala a ramas si e pacat de loc.Cat despre masina de spalat am o extragarantie de 4 ani in plus fata de cei 2 deja , deci in total 6.Si la frigider am tot 6.Am sunat azi si cica maine vin sa o vada.
Toanca ce ma bucur ca ai scris intr-un final.Poze cu voi cand mai puneti?Nu ai mai reusti sa iti convingi sotul?
Ana ce mai peripetii si la voi ...cand te aud mi se ridica parul in cap.Frumoase pozele cu Alex la disney, zici ca sunt chiar din poveste.
Teolinda....ca de obicei cand te vad imi vine sa spun Rosalinda...si tot nu retin de unde naiba ti-a venti teolinda.De la Linda (frumoasa ) si Teo?????Deci tu bag de seama ca ai un copil cumintel si ascultator....hmmmm.Sa stii ca si la mine sarcina asta e cu mult diferita de cealalta, adica in mai greu, dorm rau , merg la baie de o suta de ori , incep sa obosesc foarte repede,se misca cu totul altfel , e mult mai mica la eco fata de Mario, sunt extrem de multe lucruri diferite.Una peste alta ma bucur ca te-ai hotarat sa scrii.
Maraki ce ma bucur ca ii e bine lui Angelinos .Si eu zic ca fetele ca va fi o chestiune de timp pana cand se va acomoda cu toate .Si cu apa si cu mancarea si cu pipi.Eu zic ca oricum a trecut super usor peste prima faza.
Miha acum scrie si tu mai deste rog, mie imi face placere sa te citesc.Eu zic sa incerci tot ce poti pentru a ii usura acomodarea lui Tudor.Sa stii ca si eu il tin pe Mario acasa saptamana asta chiar dc isi revine cu brio.Cred ca e mai sigur sa fie perfect insanatosit si apoi la gradi.
Bumbi sanatate multa , m-ai distrat tare cu furculita.Cred ca trebuie sa fie groaznic totusi.Insanatosire grabnica.
Ioana ce mai face bebe, ia intra si mai da un semn e baiat sau fetita ce tot ne tii in suspans?
Bee cum iti mai sunt copiii?
Silvie sanatate lui Alain.Sa stii ca si la Mario cam la fel a debutat si abaia dupa 4 zile i-am dat antibiotic si s-a vazut , de la a doua doza a disparut si febra si-a revenit si el si se simte cu mult , mult mai bine.Insa as putea sa spun ca a fost cea mai dura raceala a lui de pana acum .Inca tuseste ca un magar.Am mai schimbat si eu siropelul ca deja credc a devin imuni copiii astia la eurespal , stodal,etc.Spor la invatat.
Cosmi tu pe unde esti , ia ma i zi ce ai facut la tara in weekend?
Ana de spania felicitari pentru emisiune, din pacate la mine nu merge video insa te-am vazut in poza si sunt convina ca si emisiunea a fost super.Pupici la feteia blonda cu ochi superbi.Parca e o papusa.
Revin si cu vesti despre noi.Macar sa trimit mesajul asta.

Irina 30+ cu

Mergi la inceput

Si aucm cateva si despre noi.Mario se simte deja mai bine de cand ii dau antibioticul.Adica pot sa spun ca mult mai bine, maiare un pic ochii tulburi si mai tuseste din cand in cand insa mult mai rar.Ii mai curge si nasul dupa tuse insa mult mai putin.Eu una sper sa ii treaca totul saptamana asta si sa mearga de luni la gradi ca acusiincep pregatirile pentru serbare si tb sa invete si el ceva acolo.Apropo de asta il rugam sa invatamcolindul cu mos Craciun si cand iispuneam sa zica si el mos Craciun cu plete dalbe sarea de fund in sus si spunea: nu asa mami, MoS Craciun cu sabia sau cu arma.Greu cred ca o sa ne itelegem.Continua sa vb cum vrea adica : nu mai dormam, nu mai facam....Oricum eu sunt fericita ca isi revine.
Eu pe aci pe la munca au dezinfectat qastia pe jos cu gripa lor.Mai stau si saptamana asta apoi imi iau medical vreo 2 saptamani , apoi odihna vreo 2 si dc mai ramane ceva vad eu.Deci in concluzie intru in prenatal cam pe 1 ianuarie,evident dc nu nasc in decembrie.Am intrat in 8 luni deci....
Sunt prin zona.
Giova de lista ce sa zic...ma supun majoritatii.Optiunea mea era sa ramana doar cine scrie ,mai rar , mai des , cine scrie,insa pt a nu crea discutii ma supun majoritatii.

Irina 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare fetele…
E jale si prapad ce e in Bucuresti….
E metroul in greva si daca de obicei faceam cam 20 de minute pana la munca, azi am facut aproape 2 ore;
Am colegi de service care nici pana la ora asta nu au ajuns inca.
Giova, deci gogosica are otita.
Of….nasol….stiu cum e!
Nasol si cu Marco care are viermisori...
Sanatate multa.
Liliana, da asa e cu lehamitea….dar usor, usor o sa ne treaca.
Irina, eu as pune cu placere pose si m-as uita la pozele voastre, dar din pacate cei de la servici ne-au restrictionat accesul la f. multe site-uri, inclusiv la care cu poze (picassa, photoshop, dropshot...etc).
Spre sa nu imi restrictioneze si accesul la forum...
Luna viitoare o sa ne cumparam si noi laptop si atunci o sa pot pune poze; dar pana atunci

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Irina pai teo din fata nickul lui Lili poate vine de la numele de familie. zic si eu...dar o asteptam pe ea sa vedem.
Bai cu hotelul nu stiu, nu mai e al italianului, cum nu mai e nici cu sora lui Serban. uite ca pe asta cu nunta la tv am pierdut-o.
ma bucur ca e mai bine Mario.
tie...pofta buna la ....pizza.

_

Mergi la inceput

Giova ai dreptate cred, Teo vine de la numele de familie acum sa ne lamureaza de unde vine Linda...Cat despre nunat pacat ca nu ai vazut emisiunea a durat vreo ora si ceva.Doar era vb despre nunti de vedete.O stii pe nevastasa, nu? Vai cand imi aduc aminte cum dormea la noi pe jos ca nu aveam loc si acum unde a ajuns..bravo lui.
Toanca atunci asteptam sa iti iei laptopul.Sa stii ca si noi avem restrictionat accesul la multe siteuri,doar dropul ce mai merge dar si ala te miri cand.
Nu mai mananc pizza ci o salata de pui...am negociat

Irina 31+ cu

Mergi la inceput

Nu mai, cine e nevasta-sa?
Baiatul asta a stiut ce a vrut si a ajuns unde si-a dorit. la fel si sora-sa. dar decat sa obtin avere cum a obtinut-o sora-sa....mai bine sarac pamantul.
Toanca am auzit la radio de nebunia de la voi....multi foloseau metroul, se ajunge mai usor cu el.
Nasol ca v-au restrictionat accesul la multe site-uri. Ia laptopul si pe urma ne punem pe vizionat poze.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Si eu sant de acord sa ramana lista doar cu fetele care scriu. Multe au plecat si au dat cu flit si asta in imprejurari nu chiar frumoase.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput