Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (339)
Raspunsuri - Pagina 19
maraki spune:
Ana spunei ca se duce acasa la mama lui si trebuie sa doarma
Ieri a fost Angelo la spatiu de joaca impreuna cu doi frati greci( fetita cu 3 luni mai mare decat al meu si baietel de 5,6 aní ) Astazi intreba de Sofia si i-am spus ca este inca la gradinita iar dupa aceea se duce acasa la ea. Pt Angelo e de ajuns o explicatie de genul asta![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
asa....
nu luam antibiotic, ci Pulsatilla, o sapt. Mi-a zis cum sa-l verific peste 7 zile sa vedem daca mai are sau nu secretie.
NU foloseam betisoare de urechi, stiu de cand s-a nascut marco si l-am dus la dr. asta. acum le-am folosit ca sa-i curat secretia aia. Puteam sa o las acolo, avea mai multa dr. sa puna pe betigas pt. laborator.
O groaza de bani dati si acum...sper sa fie ok...caci in ritmul asta imi iau adio de la cizme
.
Am profitat si de faptul ca am fost la ea si i-am aratat analizele lui marco, sunt ok, putin anemic, dar asta din cauza ca are viermisori
, in scaun nu au iesit, dar se vede in analizele de sange.
Il bag si pe el pe tratament.
Mi-a dat si mie un remediu ca sa inmultesc productia de lapte, caci simt cum scade pe zi ce trece...sau mi s epare mie, caci Edi mananca tot la 3 ore sau mai mult. Nu mai are rost s ama chinui cu mulsul, ca oricum nu bea cu bibe.
Chiar ma plangeam azi cumnata-mi, ca nu stiu cum facem, vreau o escapada de 3 zile in Italia, dar musai sa-l invat si cu bibe.
revin dupa ce citesc ce ati scris.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Giova spune:
Silvia mersi de telefon. Tu m-ai facut sa sun la cabinet, si dr.vroia sa-l vada, asa ca ne-am carat pana in partea cealalta, nu am asteptat decat o ora..of...asa e la dr. astia vestiti.
of...am plecat cu parul ud si acum am intins hainele, masina s-a terminat cand vroiam sa plecam...ce sifonate sunt, dar oricum le calc.
Bumbi a fost M la curatenie sambata, a stat vreo 4,5 ore. Mi-a spalat geamuri, usi, a tras de pe la loc tot...mi-a zgariat si parchetul in living
. a omis sa spele robinetul de la cada, si 2 geamuri din sticla de la mob. de bucatarie. Clau i-a dat si 70 lei acum, ca a muncit atat,. dar zau de-l lasam de stiam. noi vrem sa fie multumita, dar si eu trebuie sa fiu. sambata cand vine ii mai specific ce are de facut, i-am zis si de calcat, ea cica termina in 2 ore...pai sa stea 3sa calce, caci de-aia ii dau atat.
Fetele din Tm zic ca-i dau mult, atunci sa faca treaba mai multa....
sa vezi faza: am venit acasa si ea mai avea baia de terminat. eu il alaptam pe edi, marco la el in camera, clau langa mine. si stateam ca prostii si parca ne era rusine ca noi stam si o straina munceste...of...asa suntem invatatti, s afacem noi tot, nu sa faca altii pt. noi. ca sa nu ma mai simt prost, vom sta si mai mult in oras, sau ii zic sa ma sune cand termina si atunci venim...caci nu-mi prea place ca noi sa stam si ea sa lucreze, cu toate ca nu pe moca, dar..no....
Toanca fara betigase, ii sterg doar la iesire cu prosopul, ce se vede.
sanatate multa!
foarte scumpi moshii. la noi s-a imbracat 2 ani la rand unchiul meu, dar anul trecut l-a recunosctu marco. sa vedem pe cine gasim acum, sa nu-l cunoasca.
Bumbi daca vrei iti cumpara cumnata acest medicament homeopat. ea merge la inceputul lunii decembrie. eu merg, dar la mijl. lui ian.
Ano aoleu...lasa ca are imunitate buna Anastasia si nu a luat porcina.
faine pozele, s-a inaltat bine Alex.
greu sfat....nu am nimic in minte acum.
si eu am adus acasa un prieten de-al lui, a mers si el la M. dar pe urma vroia sa-l chemam si pe X, Y, cghiar si pe altul de la alta grupa
.
irina insanatosire grabnica, asa e...cand vine una, toate vin! ai grija de burtic, de tine si de Mario.
mie mi s-a stricat display-ul la masina de spalat la 1 an, acum e iesita din garantie deja si mi-e sa nu ma mai lase altele ca tare scumpe sunt. cum naiba ai 5 ani? eu am numai 2 la toate...si culmea...au trecut deja.
ana felicitari d-na! da eu il tratam de gingii si el cu urechea
.
Maraki bine ca amancat Angelos. poate stie ca daca bea apa il trece sa faca pishu si cum nu face singur....
Sper sa scapam si de data asta fara antibiotic. daca vad ca face lunar otita, doar nu-l indop de antibiotic? sa vedem acum...
Ati vazut bebelushul ars in incubator
doamne fereste...nasti un copil sanatos si uite ca-l nenorocesc angajatii spitalului.
L-am vazut si pe Bote la marutza, frumos om...doamne drag mi-e de el. ce sa mai zic de Bianca lui, ca am fost rivale in urma cu ani buni, pe un baiat de la vara-mea din oras, si din orasul ei, of course.
si culmea, ca tipul respectiv...seamana bine cu Bote...uite ca si-a gasit jumatatea. oricum, e "tunata" rau fata de cum era acum 8-10 ani.
_
Gio
de
teolinda spune:
Gio- super nasol cu otita aia la bebe mic
. Sper sa aiba efect tratamentul si sa nu-l chinuie prea tare nici pe Edi nici pe voi.
Pt "mica" anemie a lui Marco ti-a dat ceva?
Mi-am facut si eu analizele sapt trecuta si mi-a iesit niscaiva anemie, calciul un pic mai mic decat normal
... iar colesterolul si trigliceridele mari

. Cred ca de la sarcina au luate toate razna... ca in primul trimestru de sarcina erau toate acestea in valori normale. Joi merg si eu la echo si sa vad ce-mi zice legat de ele.
Deci cu domnu' constructor ... era de bine
ca eu nu intelesesem la ce te referi si m-am gandit ca poate a facut ceva nashpa...
Oricum apartamentul e ultra meserias... c-o fi meritul arhitectului, constructorului... proprietarului c-a fost cu banu'
... bravo lor... acu' sa-si faca si "agentu' R" treaba lui si sa-l vanza mai repede
.
Iuliana deci si tu racita?
Bine macar ca Matei este in regula. Si pana la urma amandoua sufeream de-aceeasi "fluturi" in peisaj
Eh... poate ne-om reveni si noi din lehamite cu ocazia asta.
ANA de France- deci Alex vrea toti copii acasa
... pai spune-i ca trebuie sa mearga fiecare copil la mamica lui sa manance, sa doarma putin
si ca a doua zi se vor intalni la gradi ca oricum acum il asteapta si pe el Anastasia acasa ca ii e dor de el
. Ba ca trebuie sa-i pregatiti ceva lui Mos Craciun... o scrisoare, o inregistrare, un cantec... vezi tu cum il aburesti.
Aveti grija de voi cu febra aia mare
.
IRINA - sanatate lui Marcolino iar tu ai grija de butica. Chiar asa... nu mai iei si tu o pauza? Ca ti-o fi de-ajuns. Las' ca nu iti ridica nimeni statuie .
MARAKI - al meu nu face kk la gradi
decat daca chiar nu mai poate sa tina. Culmea e ca s-a invatat de la gradi sa se strambe de miros... si de vreo sapt. cu greu face si-acasa... vezi Doamne miroase urat si ii vine sa vomite
. L-am intrebat de ce face asa si mi-a zis ca asa face Rares ( un coleg)
. In rest... pipi chiar nu face dim cand se trezeste ca zice ca nu-i vine si face pe la gradi... el stie cand ca eu il intreb cand ajung cu el acolo daca vrea la toaleta si ma refuza mereu. Important e ca nu au avut loc evenimente neplacute.
Merg sa il invat pe Nicolas o poezie pe care ne-a dat-o de la gradi... pt serbarea de Craciun. Cica ii va mai da si alta... Sa vad cum il lamuresc sa spuna cum e in poezie ca tare-i place sa bage de la el
.
LILIANA
27+
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
MIHA78 spune:
Bine ati revenit mamicilor,
Giova, urechile pb. sunt sensibilitatea lui Edi, sper sa fie suficient tratamentul homeopat si sa-i treaca lui Edi, iar cu ocazia asat sa scapati si de episoadele de plans. Am tot uitat sa-ti zic ca a fost f. frumoasa surpriza dir. [ptr. acea mamica, eu cred ca as fi fost f. impresionata. Si in Cluj e cam 50 de lei o zi de curatenie, presupun cam 6 ore din ce mi-a zis o colega la care merge o femeie.
Ana multa sanatae lui Alex, e total cu invitatiile, cred si eu ca ramai uneori fara cuvinte.
Irina multa sanatate si voua, inteleg ca sunteti amandoi bolnavi, adica si tu si Mario?
Ana felicitari ptr. aparitia ta, multumim de reteta, cum sunteti voi?
Silvia te simt tare incordata, cred ca ex. acela e de vina. Tuseste Alain mai rau de spui ca tb. sa-i dai antibiotic?
Maraki tare bine s-a adaptat Angelos, mare noroc aveti. Psiholoaga a fost putin deplasata parerea mea, dar vad ca si aici la stat sunt cam aceleasi reguli.
Chiar vroiam sa va spun ca al meu nepot este clasa 1 la o scoala din Clujh (e un liceu de fapt chiar renumit) si eu sunt socata de ce reguli stricte sunt, de cat sunt acum de mari cerintele ptr. ei. E la semiinternat, plus ca face sora mea zilnic cu el acasa. Asa ca nu ne va fi usor, mai ales mie. Mi-e si groaza sa va spun fetelor ca am hotarat sa-l mai tin pe Tudor o perioada acasa.
2 motive am, unul e faptul ca efectiv nu dormea nici noaptea bine de gandul ca tb sa mearga dim. la gradi. Mi s-a trezit de cateva ori palngand ca el nu merge, cu intrebari de genul ce zi e, cand tb. sa mearga. Al doilea motiv sunt viirozele astea care misuna, mi-e groaza ca el e intr-o perioada cu tratament de fond ptr. astm si chiar nu mai vreau sa-l infund de altele.
In mod sigur nu e cea mai buna hotarare, dar asa credem noi ca e mai bine acum ptr. el. O sa vedem cat va fi pauza, ma straduiesc sa mai fac cate ceva cu el acasa. Orice idee, sugestie e binevenita. Ev. sa ma mai tineti la curent cu ce activitati fac copilasii la gradi.
Bumbi, incearca sa nu te scarpini, cred ca e groaznic, am avut o prietena care a facut anul trecut si a spus ca au fost 2 sapt. de cosmar.
Toanca, ma bucur ca i-a mers asa bine lui Matei, ma uit si eu pe net dupa acel imunostimulator.
Teolinda, sanatate si sarcina usoara.
MIHA78 spune:
Canda unde pot vedea si eu pozele?
Ana, la varianta aceea cu imprietenirea lui Tud. cu un alt copil m-am gandit sa stii. Cunosteam o mamica si mi-am zis ca-mi fac curaj s-o sun si sa-i spun pb. noastra. M-a descurajat insa tare mult faptul ca ingrijitoarea i-a povestit fiului ei, colrg cu sora mea, ca Tudor plange ffff. rau, si ca ed. I-a fost groaza sa ne spuna ca au fost zile in care numai ca sa nu planga nici n-a vb. cu el, nu l-a intrebat nimic, ca el a stat cu spatele la ea, uitandu-se la usa continuu. Mi-e ciuda ca sistemul asat nu ma lasa sa stau cu el o zi doua, poate eu as reusi sa-l ajut sa se imprieteneasca acolo, sigur i-ar fi mai usor. O las acum o perioada asa, iar cand il voi duce din nou, voi ruga educatoarele sa ma lase la inceput macar una doua zile cu el, intre timp vreau sa-i prezint macar un copilas din grupa, cred ca chiar acea fetita ca am vazut ca si el i-a retinut numele.
maraki spune:
De multe ori mi s.a intamplat sa vreau sa intru la scutece si sa nu le gasesc pe nici o pagina, asta este de cate ori posteaza in clipa respectiva cineva
si ma nimeresc la secunda.
Teolinda eu cred ca fii-miu o sa isi regleze programul de kk-ceala sa fie acasa
De placut vad ca-i place la gradinita dar nu stiu cat de bine se simte sa nu faca pp atatea ore, l-a pus educatoarea sa faca dar s.a abtinut( statea in picioare la wc si nu a vrut sa faca ) In seara asta i.am mai repetat de cateva ori ca atunci cand vrea sa bea apa sa spuna wasser, a fost cam nasol ca vineri a stat cu psiholoaga iar astazi a venit edu nr 2 care lipsise sapt trecuta iar cea care o cunoaste el nu a venit. Sa vedem de maine ca in mod normal trebuie sa fie amandoua la 4 copii cat are grupa.
In seara asta Angelo a adormit la 20.05
Miha nasol ca nu s.a adaptat baiatul, eu imi faceam probleme mari inainte sa il duc dar daca as fi vazut ca face ca Tudor, cred ca l.as fi retras si eu decat sa il chinuiesc psihologic. La voi e problema si cu astmul, mai bine sa il mai tii acasa deocamdata.
ma duc sa vad filmul de aseara ca nu am reusit sa-l urmaresc( m.a luat somnul ) Din primele 15 min am vazut ca e in genul la Dr. Queen Pt. Robert am tras un documentar Secret space, imi plac si mie astea, sant foarte interesante
daca va spun ce am visaaaat.....ciudat vis....de fapt toata faza e cam ciudata.....in noaptea de 14 spre 15 am visat-o pe prietena mea ( stiti voi care ) cum statea la o masa mare impreuna cu colegii de sv si manca cu foarte mare pofta pui la rotisor, tava sau ceaun. Ieri i.am spus altei prietene sa vb cu mama defunctei si sa-i zica sa faca pui sa trimita la sv( acolo am lucrat si eu inainte ) I-am povestit visul si ce credeti ca mi.a spus??? Chiar in ziua de 14 a fost facuta masa mare pt pomana de 9 luni
Am intrebat-o ce a avut la masa si bineinteles ca a fost si pui....ce chestie cu visul meu, nici nu stiam de pomana si am visat chiar in seara respectiva.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
teolinda spune:
Multumesc tuturor pt urari!

Adevarul e ca sarcina asta e putin mai grea fata de prima unde n-am avut nici o apasare. Cine a zis ca trebuie sa faci copii pana la 30 de ani pai n-a zis degeaba... se simte ca-s mai batrana cu 4 ani decat prima data. Problema e ca obosesc extraordinar de repede... si ma deplasez ca un melc
.
MIHA - f nasol ca Tudor nu s-a adaptat cu gradinita. Cred ca e si vina educatoarelor... imposibil sa nu se dea pe brazda. Normal ar fi sa te lase sa stai cu el pe-acolo... sau sa te mai duci peste zi la el... si daca chiar nu-i e bine si plange sa-l iei acasa. Asa nu faci decat sa-l traumatizezi si mai rau. Aveam si noi fetite la grupa care plangeau non-stop si educatoarea (are peste 50 ani) le-a rugat sa vina si sa cam stea pe-acolo... la inceput. Sau sa vina peste 2 ore sa vada ce face... iar daca nu se linisteste copilul sa-l ia acasa. La varsta lor e f greu sa-i rupi de mama. Cam dupa 3 sapt. eu n-am mai vazut copil plangand pe-acolo.Nu stiu ce le face dar chiar a reusit sa-i atraga. Eu il amenint pe Nicolas ca daca nu asculta sau nu se trezeste dimineata nu-l duc la gradi... si imediat coopereaza. ![]()
MARAKI - pai e mai bine ca au copii program de kk acasa
... si mie imi convine chestia asta ca e mai safe pt fundul lor sensibilicos. Ma gandesc ca Angelos... e bulversat putin... in fiecare zi alta doamna... dar cand vor deveni si ele mai stabile atunci va fi si copilul mai lamurit cu ce se intampla acolo. Stiu ca 4 copii inseamna mai nimic dar daca i-ar duce cate 2 la pipi poate s-ar antrena
. Al meu cand il punem "fortat" sa faca vb singur"hai cucule, hai ca poti"
.
Mai abureste-l si tu acasa... ca trebuie sa faca pipi si la gradi ca altfel o sa-l doara burtica.. o sa fie cucul trist... povesti
... asta daca nu i-ai spus deja.
Interesant visul... asadar ai avut o "interferenta cu lumea de dincolo"... altii ar spune coincidenta... pana la urma Dumnezeu stie ce este... Bine macar ca i-au dat de pomana si in realitate. Eu decand mi-a murit bunica anul asta in mai... si-apoi tatal in iulie sunt efectiv "terorizata" de vise d-astea ciudate.In special cu bunicul care a murit acum 5 ani si pe care pana anul asta nu l-am visat decat odata... dar si pe taica-miu il visez... culmea visez ca invie... ceva de genul moarte clinica. 
Uff... o fi si din cauza ca-s
si in perioada asta visele ciudate sunt la ele acasa
... sau de ce sa nu recunosc ca nu mi-a fost usor in ultimele 6 luni cu-asa evenimente
.
COSMI - ti-am vazut pozele... ce seamana frumuselul tau cu frumuselul meu![]()
.
Merg sa-i trag "omoru'" lu' copilu' asta al meu ca nu vrea neam sa adoarma si maine dimineata iar il tarasc din casa sa-l duc la gradi
.
LILIANA
27+
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Giova spune:
ha-ha-ha Lili avem 2 copii...pasari de noapte. si noi il trezim greu dim., acum e la noi in pat...merg sa ma pun langa el...cum se stinge tv-ul se baga la somn.
Anemia lui marco e foarte usoara, si cica, e din cauza parazitilor.
si eu am avut in perioada sarcinii, bagam Sorbifer Durules pastile.
Miha sper si eu, ca uite ce prob. avem cu ele....of...copilul asta ma omoara.
poze cu tami a Candei gasesti aici:
http://www.dropshots.com/canda2
o printesa de fetitza...vai-vai ce vroiam si eu asa ceva.
Maraki ciudat vis.
of...s-a trezit bebe...e clar ca-l doare ceva. la ora asta dormea dus.
pe maine
.
_
Gio
de

ce de lume