1.400 de euro pe luna??
Raspunsuri - Pagina 3
columbiana spune:
la sapte copii trebuie unul sau doi directori???
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adina Iulia Vezi LadyJ, suma induce in eroare. 8000 EUR poate fi bugetul total pentru salarii, dar nu si salariile nete. La acest buget de 8000 EUR, salariile nete pot fi cam pe la 3600 EUR. La 10 persoane 3600 EUR...din care 1 sau 2 directori, sincer, ce ti se pare asa mult? |
Bine, noi nu prea avem acum date clare, nici macar nu stim de cati angajati e vorba. Si nici nu stim daca nr copiilor e constant. Nu stim nimic, vorbim si noi sa ne aflam in treaba acum imi dau seama
magdalena67 spune:
-1 administrator, 1 asistent social,1 psiholog,1 animator socio-educativ, 1 asistent medical , aceste persoane sunt un minim de personal calificat
-cel putin 2 femei de servici, 2 pers. ptr. bucatarie,1-2 pers. ptr. intretinerea cladirii,cel putin 3 pers. la paza ptr. ca aceasta trebuie asigurata non stop si trebuie sa le asiguri turele ptr. ca nu pot lucra non stop,cel putin o persoana ptr. spalatorie .
acestia ar reprezenta un nr. minim de personal, si ganditi-va ca angajatii primesc aproximativ jumatate din suma alocata, restul reprezentand impozite pe salarii.daca veti face un calcul destul de simplu ar iesi o medie undeva la 1000 ron pe luna, ceea ce nu iese nici macar un salariu decent pentru unii dintre ei.
dar cred ca este mai usor de criticat decat de analizat situatia.
ladyJ spune:
Magdalena, deci sa inteleg ca indiferent de numarul de copii aflati in plasament, e nevoie de circa 13 persoane angajate(minim)?
A_Iulia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
Bine, noi nu prea avem acum date clare, nici macar nu stim de cati angajati e vorba. Si nici nu stim daca nr copiilor e constant. Nu stim nimic, vorbim si noi sa ne aflam in treaba acum imi dau seama |
Tocmai asta am zis si eu, se face mult caz tocmai cand nu e cazul. Par bani multi dar nu sunt deloc.
magdalena67 spune:
indiferent de nr. de copii, dar banii vin doar pentru numarul de copii existenti in luna respectiva.daca intr-o luna au un copil le vin doar cei 1400 de euro despre care era vorba in articol. este exact ca intr-un spital unde banii vin pe numarul de pacienti internati.
A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdalena67 indiferent de nr. de copii, dar banii vin doar pentru numarul de copii existenti in luna respectiva.daca intr-o luna au un copil le vin doar cei 1400 de euro despre care era vorba in articol. este exact ca intr-un spital unde banii vin pe numarul de pacienti internati. stoian |
Mie nu mi se pare foarte corect asa, ai cheltuieli fixe, pai daca e un singur copil cum platesti din 1400 eur toate cheltuielile lunare?
Eu cred ca este vorba de un buget anual. Raportat la numarul de copii (care este 7), si la nr. de luni, vine 1400 EUR/copil/luna. Dar mi s-ar parea normal sa fie aprobat ca suma totala, anuala, si nu cheltuiala pe copil pe luna - astia pot fi doar niste indicatori fara vreo relevanta anume.
magdalena67 spune:
draga adina, din pacate asta e metoda adoptata, de aceea lucrurile merg din prost in mai prost, de aceea spitalele, adaposturile ptr copii, caminele pentru batrani stau si isi trag sufletul, pentru ca s-a ajuns sa lucrezi la norma cu oamenii.faci 100 de pacienti , primesti bani pentru 100, daca faci mai putin primesti mai putin, nu tin cont ca tu ai cheltuieli fixe pe care trebuie sa le achiti.dar culmea este ca daca ai facut mai mult , pentru diferenta nu primesti mai multi bani, te amana pana nu ti se mai da deloc.trst dar foarte adevarat.