1.400 de euro pe luna??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

lady, dar e de urmarit reactia celor care au citit :

- invidiosilor, v-ati bucura la banii saracilor orfani, a?
- huuuua, de ce au mai multi bani decat altii

si tot nu reusesc sa-mi dau seama de ce nu citeste lumea inainte sa comenteze?!?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Mie se pare enorm cat se cheltuieste dar ce mi se pare si mai enorm este ca cc din 1400e pe luna 80% se duc pe salarii..pai ce salarii au angajatii de acolo si cati sunt pentru a ingriji 7 copii???Deci cand vedem cat ramane din suma pentru copii nu cred ca au conditii de lux si altele si doar ca sunt unii care profita sa-si ia niste super salarii si sa-si bata joc de banii statului asa cum se face in administratie.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Kay, ba unde mai pui ca unele chiar CRED in urma acestui articol citit pe JUMATATE, ca orfanii CHIAR se huzuresc acolo!

Inca ceva, aia 80% rezulta OFICIAL, parca nu stim noi cum e neoficial. Mancarea cumparata de exemplu merge direct in frigiderele angajatilor, lenjeriile de pat sau ce o mai fi sub egida ´´administrativ´´ cam tot in casele angajatilor ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ma, sa se dea salarii mari celor care au grija de copii, daca au grija calumea de ei, daca ii invata, daca ii iubesc si apreciaza, daca ii invata respect de sine, daca le ofera macar putin din ceea ce ar primi intr-o familie.
Am avut o vecina pe vremuri care lucra la un orfelinat dar castiga extrem de putin desi orfelinatul apartinea de o asociatie germana si aveau tot ce le trebuia. Eu una ma indoiesc ca cei care lucreaza acolo castiga gras, eventual conducerea isi umple buzunarele ca doar asa e peste tot, cativa de sus iau potul cel mare si apoi restul se imparte.
Indiferent, nimic nu e prea mult pt a creste niste copii frumos. Asta e parerea mea bineinteles.

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

chiar nu exista astfel de salarii in sistem, dar se pare ca un ziarist vine face un reportaj, nu il intereseaza care este adevarul si pleaca.
nu o sa gasiti o infirmiera care sa aiba salariu mai mult de 8-9 mil. cu sporuri cu tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai daca sunt doar 7 copii si 1400 eur/luna/copil, inseamna ca bugetul este de 7*1400 - nici 10 mii de EURO lunar.

Trecem cu vederea ca mai sunt si alte cheltuieli incluse in banii astia (mancare, hainute, cearsafuri etc), sa zicem ca toti banii merg la salarii.

Daca vi se pare voua ca poti da salarii grase dintr-un buget total de nici 10.000 EURO luna...asta inseamna ca totalul salariilor nete ale tuturor angajatilor cam la 4000 EUR net pe luna...no comment, dar avem perceptie diferita despre ce inseamna salarii mari.

Mai ales ca un centru din asta trebuie sa aiba indiferent de numarul de copii probabil si portar, si asistenta/medic, si infirmiere, si logoped, si mai stiu eu ce...

Ah, ca s-ar putea cu banii respectivi face altceva? Ok, de acord, ar fi interesant de stiut daca cifra 7 e constanta de-a lungul anului sau este doar o exceptie de moment.

Mergi la inceput

Adina cam de cati angajati crezi tu ca ar fi nevoie la un centru cu 7 copii?

Mergi la inceput

LadyJ, cred ca numarul de angajati nu depinde prea mult de numarul de copii, multe pozitii trebuie sa existe si la 7, si la 30 copii.

De fapt am si spus - in afara de director general si contabil ca ar mai fi vreo 7-8 suflete. Plus ca trebuie sa asigure si personalul de noapte, 24/24, deci e altfel decat la o gradinita, sa spunem. In total cred ca vreo 10 angajati. Or fi mai multi, or fi mai putini, in orice caz, salariile nu pot fi asa uriase cum s-a lasat sa se inteleaga initial.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

LadyJ, cred ca numarul de angajati nu depinde prea mult de numarul de copii, multe pozitii trebuie sa existe si la 7, si la 30 copii.

De fapt am si spus - in afara de director general si contabil ca ar mai fi vreo 7-8 suflete. Plus ca trebuie sa asigure si personalul de noapte, 24/24, deci e altfel decat la o gradinita, sa spunem. In total cred ca vreo 10 angajati. Or fi mai multi, or fi mai putini, in orice caz, salariile nu pot fi asa uriase cum s-a lasat sa se inteleaga initial.

Exact de aceia te-am intrebat, ca sa calculam asa in mare salariile..ar fi aproape 8000 de euro lunar doar salarii, daca facem un calcul din ochi asa.

Cum nu toi au salarii egale, asta poate fi o situatie tipica: directorul cu salariu mare si angajatii cu un minim pe economie. Nu m-ar surpinde deloc.

PS chiar nu conteaza sa raportam nr angajatilor la nr copiilor?

Mergi la inceput

Vezi LadyJ, suma induce in eroare. 8000 EUR poate fi bugetul total pentru salarii, dar nu si salariile nete. La acest buget de 8000 EUR, salariile nete pot fi cam pe la 3600 EUR.

La 10 persoane 3600 EUR...din care 1 sau 2 directori, sincer, ce ti se pare asa mult?

Mergi la inceput