1.400 de euro pe luna??
1.400 de euro pe luna pentru intretinerea unui orfan in Bucuresti v- sau cum a ajuns Romania de la o extrema la alta. Dupa 20 de ani de la Revolutie, cand presa straina prezenta dezastrul din camilele de copii, am ajuns sa ne batem joc de banii contribuabililor...si am ajuns la dezmat...
http://www.capital.ro/articol/dezmat-pe-banii-nostri-1-400-de-euro-pe-luna-pentru-intretinerea-unui-orfan-127764.html#null
Raspunsuri
Mada spune:
Esti foarte deplasata cu acest comentariu referitor la acel articol de 2 lei, menit sa lezeze persoane "cinstite"
Macar conditii de lux sa aiba daca dragoste parinteasca nu au.
Si 2000 de euro sa li se dea pe luna, amaratii aia nu sunt mai castigati decat un copil care nu are chiar lux, dar are parte de saruturi dulci din partea parintilor.
Nota 2 pentru acest subiect
Ilinca si Rares
Roxana spune:
Mada, tu crezi ca la alte orfelinate din tara exista asemenea conditii? De ce se face mereu aceasta diferentiere intre capitala si provincie?
Si chiar 1400 de euro/luna pentru un copil - e totusi prea mult pentru un copil. Nu luxul alimenteaza fericirea unui copil.
blackpanterro spune:
Ce porcarie de articol!
Ce ma enerveaza titlul dar si "Deocamdata lumea tace"!!! Rasculati-va fratilor ca orfanii au paturi calde, jucarii frumoase si mancare pe masa!!
Naspa atitudine! In loc sa ne bucuram ca au macar lucruri materiale daca dragoste parinteasca nu au si nici nu ne mai arata nimeni cu degetul ca orfanii Romaniei sunt infometati si legati de calorifere cu lanturi, ne ridicam poalele in cap de suparare ca traiesc in sfarsit in conditii umane.
Bleah!
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
Mada spune:
Probabil aceste 2 orfelinate, sper sa fii citit cu atentie articolul, au o conducere cel putin comunista, pe metoda, sa umplem ne noi burtile si camarile noastre ca restul... pot muri de foame, altfel nu imi explic.
Mai ales ca pe reporterii nu i-au lasat sa intre sa vada in ce conditii locuiesc acei copii.
Supozitii de gerul asta putem face toti, ca in tare sunt sau nu aceleasi sume alocate, dar cine verifica???
Ilinca si Rares
kay spune:
e vorba de faptul ca 80% din suma asta intra in buzunarul angajatilor... nu inteleg de ce nu se citeste un articol inainte de comentare...
ioanaradu spune:
cum ramane cu "banii nu pot cumpara iubirea?"
credeti ca sunt mai fericiti dc stau in conditii de lux?
cel mai important pt ei este ca cei in grija carora sunt sa le acorde destula atentie si sa incerce sa suplineasca lipsa parintilor.
cum ramane cu copiii care au parinti si care se hranesc cu coji de paine?
de ce sa nu se mareasca "putin" bugetul la ajutoarele sociale, sa le fie si lor bine?
edit: ca sa inteleaga toata lumea
ladyJ spune:
Nu va mai agitati..helooooouuuuu, banii aia merg in buzunarele angajatilor, cititi cu atentie. 80%-pt angajati.
Asta e problema, ca se fura ca-n condru pe pielea orfanilor. Bleacs!
kay spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaradu de ce sa nu marim "putin" bugetul la ajutoarele sociale, sa le fie si lor bine? [/br] |
ioana, te poftesc sa mariti daca tot faci parte din categoria oamenilor care au aceasta putere.
again, e vorba de sustragerea a 80% din aia 1.400 euro.
ancasilv spune:
daca banii se duceau efectiv la copii nu era nici un bai (din partea mea). dar din suma aia doar 1200 ron sutn pt copil, restul salarii. ceea ce nu mi se pare normal.parerea mea.
anca, mami de Vladut... 06.10.2007
Mada spune:
Pai asta spun si eu, comunistii aia, conducerea, isi baga ei in buzunar/burti/camari nu copiiilor pe care ii au in grija.
Ilinca si Rares