Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *100*
Raspunsuri - Pagina 6
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas stateam ca huhurezii pe intuneric |
Puiule, ai fost totala

de plictiseala se da si soata ta convinsa, ha?
Ce peripetii pe voi.
Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star
novus spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Sa va intreb si eu ceva: ce cana imi recomandati pt pitica mea? i-am luat una de la primii pasi si nu imi place deloc cum trage din ea, mai ales ca sughite dupa ce bea apica.... e clar ca trage mai mult aer decat apa. ![]() ![]() ![]() ![]() mami de Silvia Ioana |
eu am de la Nuby si e super ok are si sistem anticurgere adica se deschide supapa doar cand trage bebe

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui alina.n Gata, am facut papa la bebe, azi noi am facut 7 lunite asa ca va servim cu cate o prajiturica virtuala sa va indulcim ziua, hai ca astea nu ingrasa ![]() Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! "nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln |
trimite-mi si mie o caserola , te rog
!!!si vreau si eu detalii despre sapunurile minune

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg buna seara si de la noi. LA MULTI ANI BB MARIA NATALIA SI BB NICHOLAS CLAUDIU, SA FITI SANATOSI SI SA CRESTETI FRUMOS. vA MULTUMIM FETELOR PT URARI. din 10 martie 2009, mami fericita de ![]() POZICI cu 2 ochi albastri http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698 |
sa cresteti mari si sanatoase !!Mami lui
novus spune:
| citat din mesajul lui alina.n stam in fundulet: ![]() http://community.webshots.com/slideshow/575468926whrpMg Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! "nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln |

si ce par frumos aveti !!

Mami lui
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Ayla, eu unul din topicurile la care ai lasat link il citisem deja (cel cu baietelul "rasfatzat"), acum il citesc pe al doilea, am citit deja vreo 5 pagini. Bine ar fi sa-l citeasca multe mamici si sa bage ceva la cap; si aici in niciun caz nu ma refer la mamicile de la clubul nostru |
Ei, nu l-am dat cu nici un apropo
, dar sigur avem ceva de invatat, eu una am furat niste idei de acolo, chiar daca se mai deviaza de la subiect, sunt unele fete pe DC pe care le admir din umbra (gen conchita, Sabina, si mai era cineva care scria acolo). La noi la club sunt putine mamici care sunt la al doilea copilas, ma refer la cele active. Si chiar daca ar fi al doilea, copiii sunt diferiti, si dupa ce ai crescut un copil, tot nu cred ca cineva poate pretinde, ce invatata e. Eu vad la mine, 3 ani jumate am fost alaturi de Claudiu, bine, nu primul an, cum am luat-o cu Luana de la inceput, dar tot sunt multe pe care le fac prima data. Asa ca...de invatat mai avem. Parinte AP cred ca fara sa stiu sunt si eu, pt ca asa este Alex (cred ca daca ai mai citit din relatarile lui despre Clau ti-ai dat seama), si culmea, uneori era condamnat. De cine? Tot de aia care ii apreciau sau ii apreciaza copilul.
Iar Luana sigur va fi crescuta la fel.De AP puteti citi aici http://attachmentparenting.ro linkul era dat la subiectul cu baietelul. Bine ca l-au mutat de la ZZ inapoi, chiar erau chestii interesante prin discutii, chiar daca unele fete s-au adresat mult prea dur pt politica forumului.
Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star
Bianca2503 spune:
Buna fetele,
as dori si eu daca se poate parola de la mail-ul comun. Stiu ca sunt acolo info pretioase pentru mamici si pitici.
Multumesc
novus spune:
| citat din mesajul lui denisamada Vaz ca peste tot apar dintishori... Mai e vreun bebe care la 7 luni nu are nici un dintzishor? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
se inscrie in cursa si un bebe de 8 luni
bine ai revenit !!!
ratuska mica 
Mami lui
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Buna fetele, as dori si eu daca se poate parola de la mail-ul comun. Stiu ca sunt acolo info pretioase pentru mamici si pitici. Multumesc |
Bianca ti-am dat add pe YM, pt ca nu ai activat PM.
Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star
novus spune:
Fetele vizitate de mos Craciun prima data dupa nastere
: cum a fost vizita ?? ca la mine a fost fara tam-tam si a durat doar vreo jumate' de zi
!! asa a fost si la voi ??
Mami lui

fericita de