Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *100*
Raspunsuri - Pagina 5
georgyiuly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg gaza, lasa pe gazi mica sa se joace cu ce-i place. eu nu am gasit cu ce sa inlocuiesc telecomanda si mobilele, insa in permanenta am langa mine si le sterg cu diskete demachiante si intrun pulverizator apa cu spirt. le sterg mereu. alta solutie n-am gasit. din 10 martie 2009, mami fericita de ![]() POZICI cu 2 ochi albastri http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698 |
" 2 ochi albastri" minunati!Ai o scumpete de fetita!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)7 luni
poze Giulia
nunta noastra
Ayla21 spune:
Pt cine intreba de papusica ma petite soeur, nu am luat din Ro, si a fost 35 euro
iar baby born e din metro, la 90 si ceva de lei. Nu prea sunt papusi sub 1 an, nu am inteles de ce, ma petite soeur e singura peste 9 luni.
Se mai intreba de jucarii adecvate varstei, tot pe site-ul cu canite au si rubrica de jucarii, cautati pe categorie de varsta 6+, macar ca idee, cu ce se mai pot juca bebelusii. Simba are multe jucarii dragute si nu foarte scumpe la categoria 6+, au si site al lor. In Real gasiti Simba...pt cine nu e fac Chicco
au aia niste preturi...
Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star
georgyiuly spune:
| citat din mesajul lui alina.n stam in fundulet: ![]() http://community.webshots.com/slideshow/575468926whrpMg Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! "nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln |
Felicitari!vazut poze cu Natalia, dragalasa foc!
Georgiana
mami de
poze Giulia
nunta noastra
georgyiuly spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Luana a scos toate jucariile din lada de jucarii si s-a bagat, cu capul inainte...(logic, nu?) in lada. Si a ros covorul. A lasat-o tati ei sa pape banana intreaga (netaiata, nepasata), a papat o banana mare, toata, dar avea si in par. Dar a papat fetita singura, tinand-o in manute, si strivind-o intre degete, apoi si-a pus mana in cap. Asa se distreaza puiutii mei. Pieces of heaven: My heaven on earth My little piece of heaven in the sky My little Star |
mancacioasa si exploratoarea mica!Georgiana
mami de
poze Giulia
nunta noastra
Monnvas spune:
Gia, chiar vroiam sa te intreb, cand ai disparut ne amenintai cu o Brisuca dintoasa ![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
aditapop spune:
Provista
, uite cana de la Avent, cred ca e pentru 6 luni.
http://bebeshop.wordpress.com/biberoane-si-hrana/avent-magic-cup-cu-manere/
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2
georgyiuly spune:
Buna fetele!
-cim si noi ghiocei bolnaviori, sa treaca repede febra, otita si varicela...sa treaca si grijile parintilor!
Olga insanatosire grabnica si tie!
Noi ...ieri in sfarsit ne-au iesit dintisorii de sus, amandoi odata! Cand au spart gingia a sangerat si m-am speriat cand am vazut-o cu sangele la gurita!Stiam ca sunt dintisorii asa ca mi-a trecut repede frica!
Azi am luat-o de la capat cu frica pt ca dupa amiaza, cand s-a trezit din somn a vomitat tot pranzul intr-un mare jet!Ea nu mi-a vomitat niciodata...cred ca nu a digerat bine pranzul, vedem maine ce face!
In rest e ine , voioasa..se agata de tot ce prinde sa se ridice in picioare, rade si lalaieste in bebeluseasca ei.

ca a facut ochi...!![]()
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
7 luni
poze Giulia
nunta noastra
Monnvas spune:
Sa va zic si de ce-am lipsit ieri 
Pe la 12, in timp ce io meditam copila cu drag si spor, incep fazele creepy: tremura lumina, se auzea un pacanit, am oprit toate aparatele, pacanea in continuare, parca prin pereti. Soatza, care facea pe baby-sitteru', iese si scoate siguranta, asa ca inceteaza pacanitu'. Pleaca eleva, incep experimentele. Io am contorul si siguranta generala pe hol. Si acolo pacanea, si chiar daca scosesem sigurantele de la prize (lasasem doar lumina) tot pacanea. Sunam la Electrica, ne zic ca in 4 ore maximum vine echipa de interventii.
Vine si tata - ca el ii inginerul familiei - si ajunge la concluzia ca nu poate face nimic, pacanitul se aude in zona contorului si acolo nu avem voie sa umblam.
Afara deja se cam intuneca, noi cu lanternele prin casa
piticul nervos - toate bune! L-am luat pe Cristi si am plecat la o vecina care are un bb cu o luna mai mare. A tras fiu-meu un concert acolo - ca celalalt bb era superprietenos si venea sa-l atinga si al meu urla doar cand il vedea ca se apropie.
Apare tata cu un var al lui care e electrician autorizat. In 3 secunde am avut curent! Toata bucuria ni s-a tras de la montarea contorului, ramasesera niste suruburi stranse prost
sa va zic cum ardeam cate o siguranta pe saptamana?
Echipa de la Electrica n-a venit nici pana acum.
Faza si mai tare e ca duminica ne-am luat niste telefoane noi, pe puncte, ca bani ioc. Stiti cum se vand alea, pe jumatate incarcate. Ei, ieri dupa-amiaza din 4 telefoane (2 vechi si 2 noi) 3 erau moarte
si n-aveam la ce sa le incarc. Fixul e dependent de curent, deci ioc si ala. Parca eram in epoca de piatra, stateam ca huhurezii pe intuneric
cat p-aci sa facem bb2![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Ilinca_M. spune:
Da' chiar ati crezut ca scapati de mine, ay?
Am avut si io un moment de ratacire...sunt unele chestii care ma afecteaza desi n-au legatura cu mine, ce sa fac, asa-s Scorpiile, pun pasiune in toate!![]()
Si mai ales daca Olishka nu vrea sa stau departe de dorum...pai eu o ador pe Olishka
. Sper sa n-o mai chinuie amigdalele, eu in afara de gargara cu apa cu sare nu stiu alt remediu:(.
Ayla, eu unul din topicurile la care ai lasat link il citisem deja (cel cu baietelul "rasfatzat"), acum il citesc pe al doilea, am citit deja vreo 5 pagini. Bine ar fi sa-l citeasca multe mamici si sa bage ceva la cap; si aici in niciun caz nu ma refer la mamicile de la clubul nostru fiindca sunt sigura ca nu avem printre noi mame cu conceptii "las' sa planga pana adoarme, sa se-nvetze minte!" sau "nu-l iau in bratze si nu-l pup prea mult, ca si-o ia in cap".
Din pacate sunt resemnata ca nu putem noi schimba lumea si mii de femei vor continua sa creada ca-si "educa" copiii cand de fapt doar ii dreseaza, ii lipsesc de respect sau chiar ii terorizeaza...Sunt fericita ca macar sunt intr-un "club" cu namici cu conceptii asemanatoare alor mele si cu copii iubiti si fericiti!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
aditapop spune:
Monnvas, tare de tot faza/fazele...mai ales aia cu bb2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2