Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *100*
Raspunsuri - Pagina 13
carla28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui Buna tuturor, eu am lipsit ...pentru ca nu inteleg de ce?DE ce copii mei Acum sa incerc sa o iau cu inceputul. Sambata am fost de am facut control oftalmologic toata famila.Eu sunt "ochelarista" cu state vechi,mioapa dar in rest nik...sotul de sambata are ochelari(reteta )cu -0,5(pt astigmatism).Bogdan are si el ochelari cu -2 si -1,75 dr nu se grabesc sa-l opereze.Se tem sa nu gaseasca nu stiu ce modificare in ochi si poate ramane orb.Apoi i-am facut control si Isabellei si....are cataracta la ochiul stang.De sambata nu-mi revin...nu inteleg de ce?!Mi-a spus ca e posibil sa fie genetic(eu stiu rudele mele si ale lui pana la stabunici si nu stiu sa fi avut cataracta vreunul) sau de radiatii(care ca eu nu stiu).Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
off [albastru] Dodo [/albastru], imi pare rau pentru voi. Sper sa se fi inselat medicul

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
dyana27 spune:
azi sunt mai vie decat ieri, am prins vreo 4-5 ore de somn

; fragmentat e adevarat, da' mai conteaza????????
mi-a zis o prietena ca bebelina ei facea la fel si de cand i-a cumprat aparatul Salin doarme mult mai linistita

.... are rost sa va zic ca deja l-am comandat?????? oricum voiam sa-l iau, ca iarna e ciudat aerul in casa, mai ales uscaciunea asta nenorocita de la calorifer
; daca are efect va spun, il astept cam in 2 zile zic ei, cu livrare prin curier
.
m-am tot uita la premergatoare.... habar nu am ce sa iau
; probabil ca o sa ma duc la magazin , vad ce-mi place si aia iau, ca de pe net nu-mi dau seama; voiam cu rotite mai multe, dar n-am gasit decat unul la peg peregro care cica are 8 roti, dar in desen ba sunt 6 ba sunt 4... pai si eu ce sa mai pricep???????? voiam si cu scaunel care se roteste la 360 garde, dar iarasi, nu am gasit decat la un model care e si centru de joaca, dar are 3 roti si mi se pare super instabil

; ceva recomandari???????? stiu ca deja mulkte din voi aveti, spuneti-mi si mie ce e bun, ca sa-i iau si lu' mutzu mic si lenes

legat de starile proaste.... eu sunt sefa lor in ultima vreme; am o tona de ganduri negre, imi apar toate scenariile idioate din lumea asta in cap, de' am ajuns sa stau cu copilul in brate numai ca sa-l simt eu in siguranta; uneori incep sa plang de frica
, ... oare e normal ca si la 7 luni sa mai am tampeniile astea in cap??? sau nu trec niciodata cand e vorba de copilul nostru???? e adevarat ca nici oboseala din ultma vreme nu ma ajuta

, cu atat mai putin vizitele zilnice ale socrilor care se poarta din ce in ce mai urat si sictirit cu mine, si pe deasupra casnicia mea a cam luat-o la vale

, in mare parte si datorita certurilor din cauza parintilor lui pe care el ii idolatrizeaza

, dar si a racelii totale dintre noi.... pentru care zau ca nu mai am putere sa-i gasesc solutii
si cu toate astea, sunt cea mai fericita femeie din lume, ma simt implinita, simt ca mai fericita de atat nu am cum sa fiu vreodata (asta sigur se schimba la urmatorul copil, sunt convinsa), si-i multumesc lui Dumnezeu in fiecare clipa pentru sufletul perfect pe care mi l-a dat in grija
, pentru puterea incredibila care izvoraste din mine, pentru faptul ca nimic nu mi se pare prea greu cand e vorba de copilul meu; nu conteaza 2 ore de somn pe noapte, nu conteaza dureri de spate, nu conteaza lipsa de timp pentru mine..... eu sunt deplin, complet si impecabil fericita
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Cand o sa am banuti ,iar pentru venit la B,o sa-ti cer relatii ![]() Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
dodo pui, da-mi te rog pe PM contul vostru bancar; am tot cautat pe blog, da' m-am zapacit pe acolo si nu l-am gasit

mutzunel la 6 luni

cum am venit pe lume
Dodo-pui spune:
Dyana
or sa treaca toate...incet incet.
Si eu sunt putin fara elan dar incerc sa ma tin tare...vreau inca sa dau piept
.
Acum ne ies dintii de sus...primul deja se zareste..iar la al doilea pocneste gingiutza acus-acus...
Se vede ca-s cu capul scriu intr-o "ordine" total dezordonata...
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dyana27 spune:
pisik pentru tine care stai cu socrii in casa... "Jos palaria", esti un martir iubita mea....; daca te enerveaza pe sfert din cat ma enerveaza ai mei (numai prin prezenta lor).... iti doresc toata rabdarea din lumea asta

mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume
olishka spune:
Aris sa mergi neaparat la doctor 
Dyana lasa ca o sa se rezolve toate incetul cu incetul. Ma bucur ca iti gasesti puterea in dragostea ta fata de mutunel. Eu una cand va aud cum vorbiti despre copiii vostri mi-e frica ca nu-l iubesc destul pe David...Bineinteles ca il iubesc enorm....dar cateodata mi-e frica ca nu fac destule pentru el 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Dyana lasa ca o sa se rezolve toate incetul cu incetul. Ma bucur ca iti gasesti puterea in dragostea ta fata de mutunel. Eu una cand va aud cum vorbiti despre copiii vostri mi-e frica ca nu-l iubesc destul pe David...Bineinteles ca il iubesc enorm....dar cateodata mi-e frica ca nu fac destule pentru el ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Copil ce esti
...sunt convinsa ca faci tot ce trebuie.Eu nu-s maestra in cuvinte si rar imi iese ceea ce doresc sa spun asa cum simt si fac...dar asta nu inseamna ca nu fac tot ce pot,,,si sunt convinsa ca si tu faci tot ce poti

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
millie spune:
Dodo sper din tot sufletul ca sa inselat doctorita si Isabela nu are nimic.Neaparat sa ceri o alta parere
Monica mami de
Timeea Alexandra , avem 8 luni
dyana27 spune:
am vazut la televizor ca astazi este Sf Mina; am o amintire foarte placuta legata de manastirea Sf Mina, care e undeva pe langa Focsani; in luna de miere noi am fost la manastiri in Moldova (pentru ca ni s-au "pierdut" biletele de avion spre Paris in dimineatza in care m-am dus sa le iau

si ma mai costa 300 E sa iau altele); ne-am oprit si la manastira Sf Mina care era in constructie, erau numai schele, si cand am vazut-o cocotata pe un deal ne-am dus si noi sa facem o donatie; ne-a vazut un calugar foarte tanar si ne-a luat cu el, ne-a facut turul manastirii, ne-a spus ce, pe unde o sa fie, ce au comandat, cum au construit-o,..... s-a purtat absolut superb cu noi, ne-a facut cadou icoane si carticele, fara sa stie de ce venisem noi acolo; sincer, nu-mi mai venea sa plec, prezenta lui si blandetea calugarilor de acolo care munceau singuri la ridicarea manastirii m-au uimit

mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume
Pisik06 spune:
Neatza!
ARIS, chiar nu stiu unde sa caut. Mi-as dori sa lucrez ceva de acasa, ca ma simt tare inutila, dar nu stiu incontro sa ma indrept. Du-te la odcot neaparat, macar sa vezi ce e.
DODO, imi pare tare rau
. Sanatate multa
. Eu zic sa consulti mai multi doctori, macar inca unul. Stiti ca va ziceam de prietena mea, cu bebe cu nistagmus? Ea era f f speriata, pt ca la policlinica i-au zis ca baietelul nu vede. Ei bine, vede, are nistagmus, dar se pare ca este mostenit si nu neurologic. Asa ca in chestii din astea eu zic ca nu e de ascultat o singura parere.
DIANA, te inteleg perfect, dar trebuie sa gasesti putere sa mergi mai departe. Si noi ne certam mult pe subiectul socrii si mi-e teama pt relattia dintre noi. azi insa s-a intamplat ceva bun: a iesit autorizatia, deci in primavara se apuca de casa
. E o mica raza de soare totusi...
Fug la Ana ca s-a trezit si plecam afara
Pupici
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente