Bobocei de sept-oct 2008 (215)
Raspunsuri - Pagina 6
dyanira spune:
Lumi daca descoperi metoda de a transforma sot copil in sot barbat please da-mi si mie reteta
Asa a fost si Andrei se ineca cu mucii la el a mers super bine tratamentul cu Panadol, Ambroxol si Pivalone.Poti intreba dr.Nu i-am dat tratamentul decat 4 zile si vad ca e bine.Mai muceste putin dar nu mai e cazul de aspirat si poate dormi.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
anca81 spune:
Rox, ma bucur ca ai rezolvat cu mama ta iar pentru cealalta problema un si un mare de la mine.
Acum sondajul
1. am vazut o jumatate de film intr-o seara pe HBO, ceva cu Anthony Hopkins, isi ucide nevasta care il insela si ii insceneaza amantului totul. Mi-a placut si am reusit sa vad sfarsitul (adica n-am adormit) da' nu vi-l povestesc pentru ca merita vazut .
2. cadouri de Craciun - am sa-i iau Carlei o papusa bebelus, am eu asa un fix acum. Dar ceva simplu si dragalas, nu cu olitze si alte minunatii. La altceva nu m-am gandit inca, studiez problema.
3. Carla bea o sg. data din bibe, pe la 5-6 dimineata, nu il inlocuiesc cu cana pentru ca i-ar sari somnul si ar vrea sa se joace (acum bea din sippy cup insa doar apa si imi picura peste tot prin casa ). Mai nou i-am dat bibe si seara de cand cu aversiunea asta fata de mancarea solida. Suzeta nu o folosim decat la somn dar cred ca e prea mica sa inteleaga daca o iau si sincer nici n-am nervi acum sa aud plansete seara la culcare. Asa ca pe la 2 ani asa poate scapam de toate.
Mai adaug si numarul 4 - olitza. Noi n-avem inca
Si inca ceva care ma face extrem de fericita si implinita - Carla vine de cel putin 20 de ori pe zi la mine, ma imbratiseaza si ma pupa sau imi intinde capsorul sa o pup eu - e absolut delicioasa. Nu vrea neaparat sa fie luata in brate cat sa fie alintata, pupata, mangaiata pe cap . Sunt tare fericita ca isi arata dragostea atat de des, puiul meu drag .
Anca & Carla (13.08.2008)
dyanira spune:
Multumesc fetelor care au raspuns deja la sondaj, mai asteptam si altele si profit sa raspund si eu
1. Nu am mai vazut un film de tare demult dar vreau neaparat sa vad The pursuit of hapyness am inteles ca e tare fain parca si una din fete a zis de el.
2. De Craciun am atatea in cap ca nici nu stiu ce i-as lua am stabilit ca ii iau de sf Andrei masina cu bule de sapun si de mos Nicolae cort iar de Craciun ar fi pe lista asa Puzzle muzical , masa de activitati cu scaunel, chitara muzicala din aia cu scaun si microfon etc mai revin la capitolul asta cu idei.
3. La bibe si suzeta am explicat deja ca nu putem renunta suntem fani dom'le
Si Anca a adaugat nr 4
4. Olita avem dar nu stim la ce e buna plangem daca suntem pusi pe ea parca ne arde la fundulet de aceea nici nu l-am pus decat de 2 ori dar aseara a facut cu tati kk super bine la olita s-au jucat ei pe acolo.Oricum eu sunt hotarata sa il mai las si pt ca mi se pare ca e prea mic si nu intelege el cum sta treaba si pt ca sincer recunosc asa e mai comod pt mine.Prevad ca vom renunta tare greu la pampers pe la 3 ani asa
Diana
luminita2008 spune:
dya, am cumparat deja Pivalone. adica am trimis sotul din dotare sa cumpere, eu sunt arestata la domiciliu. am vb deja cu pediatra, si in mare stiu ce parere are ea. astept vizita de diseara sa ma linistesc cu plamanii si gatul. desi la cum papa, nu ii doare sigur gatul.
panadol nu le dau, daca nu se agraveaza situatia. nici macar nu au febra...
cum e puzzle-ul muzical? un link ceva?
eu vreau sa le iau de Mos Nicolae (pe langa catelul vorbitor de la Fisher Price, tot un fix, vorba Ancai), puzzle de lemn, in relief, de la Melissa@Doug, sunt f faine, cu piese mari si frumos colorate, mai de bebei asa... Am vazut si unele cu sunete, tip alfabet, tot Melissa@Doug, dar parca e prea devreme pentru asta. Prefer animalele.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Am si eu 3 intrebari:(tot un fel de sondaj): 1. Ce filme faine ati vazut in ultimul timp??(mai offtopic) 2. Ce cadou v-ati gandit sa le luati puiutilor de Craciun??? 3. V-ati gandit sa scapati de biberoane la lapte si de suzeta??? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Multumim ca va ganditi la noi! Facem asa si asa, adica Teo e spre bine, dar Radu a inceput sa tuseasca!!!
Am inceput sa-i dau Prospan, si sirop de ridiche neagra, plus homeopatele... sa vedem ce o iesi poate nu ajungem la medicatia antihistaminica pe care o ia Teo la greu
Ref. la sondaj...
1) am vazut recent Crank si Crank2, cu Jason Statham care este unul din actorii mei preferati (Curierul) dar filmele au fost un pic prea violente pentru gustul meu.
In rest sunt addicted Bleach... am vazut tot ce a aparut, si episoadele pana la 244 si cele 3 filme si un scurt metraj... si acum astept ca o drogata urmatoarea doza: episodul 245.
In rest, cu moderatie, Dr House pe AXN, Midsommer Murders noua serie in fiecare vineri pe Hallmark si ce filme mai cumpara sotul meu (de obicei unele pe care nu reusesc sa le vad, ca sunt ori prea SF, ori prea violente, ori ambele).
A avut succes la mine totusi cu: unbreakable (bruce willis, samuel l. jackson), righteous kill (pacino si deniro), the international (clive oven).
Inca nu am vazut dar stau pe acolo si se prafuiesc: ball of lies (un ghem de minciuni, dicaprio si russel crowe, in regia lui riddley scott) si crimson river2 (luc besson, cu jean reno)
2) hmmm... avand in vedere ca nu mai am unde sa dorm si mai ales unde sa calc de jucarii si masinute... cred ca ori o sa fie ceva foarte educativ si care ocupa loc putin (asa ca o carte sau un DVD ) ori NIMIC...
3) nu planuiesc inca sa scap de ele. Avand in vedere ca eu nu mai alaptez, acel un biberon pe zi pe care il bea Radu ne face multa placere cum am mai povestit. Nu mai folosesc decat un singur biberon si o singura tetina, pe toate celelalte, impreuna cu sterilizatorul si incalzitoarea le-am strans si le-am pus bine pentru o prietena care naste in curand.
Teo bea lapte dintr-un pahar, cu paiul. Suzeta nu folosim. De a lui Teo am scapat la scurt timp dupa ce s-a nascut Radu.
Inca le mai am prin casa, nu le-am aruncat...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
dyanira spune:
Lumi uite ceva de genul:
http://www. jo coteca. ro/jucarii-educative-copii/puzzle_cu_sunete
Ah catelusul vorbitor buna idee si asta doar ca nu stiu daca l-o atrage pe Andrei ma mai gandesc daca ar fi dupa mine i-as lua jucarii de o gramada de bani
Diana
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri Mi-am adus aminte....dr G este doctorul legist care are un documentar pe Discovery.Nu are treaba cu House..adica eu cred ca de asta zicea Ratonelu. Dya, la noi 1 si 3 nu se aplica. La 2 inca mai cercetez, dar clar nu hainute sau alte chestii 'utile'.Caut o jucarie care sa cuprinda multe chestii din categoria jucariilor 'educative'.Cand o sa o gasesc dau sfoara in tara Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
si mie imi place dr G!!! tare serialul.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
musettepink spune:
Hello
Ieri iar am tras chiulul de pe forum da am fost la dr la homeopat cu Luca sa-l vada pt DA care a revenit un pic pe picioruse.Nu e grav,e f putin dar nu are rost sa stam asa.Ne-a dat niste granule si sper sa treaca usor.Am lamurit-o si cu echinaceea,aceasta homeopata e sigura pt copii mai mici,cea contraindicata este acea echinacee in concentratie mare gen sirop sau ursuleti cu echinacee etc. deci incepem linistiti cura de imunizare.
Luminita multa sanatate.Ai luat aparatul de aerosoli,poate il folosesti si scapati mai repede de muci.Suna interesant acel puzzle,ai un link ceva sau unde le pot vedea?Multi
Angelinna eu nu-i dau lui Luca branza topita,sincer mi se pare plina de porcarii,nu te supara pe mine dar mult timp de acum in colo Luca nu va manca mezeluri si branza topita.Vb lui Luminita noi inca mancam mancare de bebelusi
Nikoliciu in cazul nostru nu se probreaza alaptatul cu nemancatul,Luca mananca f bine,nu am treaba cu el singura data cand nu a vrut sa pape nimic decat tzitzi si fructe a fost cand i-au iesit dintii.
Mai intreba cineva de baita,noi nu mai facem baita de f mult timp,facem dus ca asa ne place,dureaza maxim 10 minute cu tot cu spalat pe cap.
La cadou nu m-am gandit inca.
Film nu mai am rabdare sa vad unul cap coada.
Biberon si suzeta nu e cazul.
Olita avem da nu o folosim ca nu l-am pus decat o data pe la 7-8 luni cand absi facut kk apoi a doua zi nu a mai vrut si am renuntat,de atunci nici nu am mai incercat.
Babytza poate le va trece nasilor totusi supararea pe voi care sincer nu aveti nici o vina.
300 cu intarziere
Irina
de Luca
Didididi spune:
Salutari si de la noi! Multumim pentru urari de ziua de nume!
Vad ca unii din bobocei isi revin din boala, altii abia o incep. Din pacate si Mihai tuseste. Ca de obicei incepem de vineri. Nu foarte tare si nici foarte des, dar tuseste ciudat din gat, parca se rupe ceva. Ii dam de sambata stodal. Se pare ca nu are nimic la plamani. Nu muci, nu febra. Fetele, cate zile se da stodal? Ca pe prospect scrie 3 zile si de dimineata am ratat-o pe dna dr la telefon.
Lumi, Ada sanatate si voua si baietilor, ca la voi cu doi cam greu.
Clau, sunt curioasa daca e alergie sau altceva.
Roxana, de obicei evit sa ? in cazuri din acestea, dar daca nu sunteti voi de vina, de ce s-au suparat nasii pe voi?
Ange vroiam sa iti spun ceva si tie, dar ma uit in urma si mi-aduc aminte.
Diana legat de sondaj:
-filme nu mai am rabdare sa vad si nici timp; prefer serialele politiste, sf, pe dr House si sa vedem pe Flashforwrd (se pare ca apare pe axn);
-de Craciun cred ca ma abtin la jucarii, haine; pt ca are suficiente de unele si cu celelalte nu se joaca; prefera chestiile din casa; pare cumva clar centrat pe chestii efective, nu abstracte;
-biberon, suzeta, le voi tine pana imi doarme toata noaptea; si asa nu dorm; oricum biberon nu are decat seara/ noaptea ca peste zi nu vrea lapte, iar apa o bea din cana cu cioc; din bibe oricum nu avrut decat lapte (o confunda cu tztza fetlor care alapteaza ); suzeta il calmeaza si si-o da jos singur ziua, iar noaptea nu o tine decat pana adoarme, asa ca, asta e.
Anca, cred ca e mai bine sa nu te enervezi, poate fi de la maselute. Oricum sincer, m-am minunat de rabdarea Evei, cum il alearga sa ii dea sa pape.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
luminita2008 spune:
dya, sar'na.
si ca tot vorbeam de jucarii, la un moment dat, o sa le iau si cate un ursulet i teddy, eu una m-am indragostit de micul gadget.
ange, nope, nici hunii n-au papat branza topita.
ada, Doamne ajuta sa fie ok Radu asa, doar cu homeopate. sanatate!
musette, uite www.ookee.ro/jucarii-764-Jucarii-lemn-Melissa-&-Doug-p-4020-Melissa-&-Doug---Puzzle-lemn-atinge-si-descopera-Zoo.html" target="_blank">asta si www.ookee.ro/jucarii-764-Jucarii-lemn-Melissa-&-Doug-p-3829-Melissa-&-Doug---Puzzle-lemn-in-relief-Safari.html" target="_blank">asta imi plac mult.
n-am luat inca ap de aerosoli...
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"