Bobocei de sept-oct 2008 (215)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Auuu, Lumil, muciosi la patrat! Pai numai asta-ti lipsea! Eu cand a fost cu cantec am pus-o pe Anda sa doarma pe zi in scoica si a putut respira ok, altfel se trezea la cateva minute din cauza secretiilor. De pe pera mai aluneca, din scoica n-avea unde fugi

Dya eu vad SF, daca te intereseaza... YM .
De Craciun nu m-am hotarat ce si daca sa-i iu ceva; ea mie de ziua mea mi-a facut cadou ce-am scris aseara deci ma mai gandesc .
Cu nr 3... eu zic sa il mai lasi vreun an macar in pace, va renunta singur cand va da de colectivitati la suzeta.

Sora mea era mare fan biberon si s-a intarcaat singura in jur de 3 ani. Adica mama a lasat-o sa-i ceara ea si a inceput intai sa cera lapte fara cereale (de la avarsta mama i-l ingrosase) si apoi a vrut doar lapte simplu, uneori o mai pocnea cum ca vrea ceai sau vrea sa bea din biberonul Andutzei (i-am lasat un Nuk newbon cand voia si ea sa fie bebelus). Dar nu au existat nici incidente si nici neplaceri de vreo parte procedandu-se astfel.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Dya, cat costa scutecele Babylove?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ale mele zorzonele

Ieri nu am gasit la cutie mare nr 4+ ca la ei asa sunt la cutie de carton cu 2 baxuri in ea astea sunt 60 de lei 74 bucati si am luat bax mic cu 36 bucati la 34 lei si chilotel 24 bucati cu 25 lei si cu 10% reducere a venit 30 lei respectiv 22,5.
Ah si servetelele umede sunt 6,2 lei la pachet de 80 bucati.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Dya, cat costa scutecele Babylove?

Ale mele zorzonele

Ieri nu am gasit la cutie mare nr 4+ ca la ei asa sunt la cutie de carton cu 2 baxuri in ea astea sunt 60 de lei 74 bucati si am luat bax mic cu 36 bucati la 34 lei si chilotel 24 bucati cu 25 lei si cu 10% reducere a venit 30 lei respectiv 22,5.
Ah si servetelele umede sunt 6,2 lei la pachet de 80 bucati.

Diana

Saru'mana!

Ale mele zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ramo nici nu aveam de gand sa il dezvat de biberon sau suzeta in primul rand ca nu as putea.El adoarme si la amaiza si seara cu biberonul de laptedimineata o sa incerc sa ii dau din canita cu cioc ca el se trezeste la 8 si bea lapte si nu mai doarme apoi.Iar cu suzeta e o alta poveste el e pe langa mamodependent suzetistodependent i-as face rau daca as incerca sa i-o iau.Am incercat doar ziua sa i-o dau mai putin dar atunci sta cu degetele in gurita si sincera sa fiu prefer sa stea cu suzeta.
Ieri i-am cumparat si nr 3 de la Babylove care sunt panala 2 ani deci e clar ca nu vreau sa renuntsi nici el.V-am mai spus ca avem prin casa suzete de la vreo 7-8 firme( Nuk, Chicco, Avent, Primii Pasi, Nuby, etc.) dar nu le vrea decat sa se joace cu ele , el vrea numai Babylove motiv pt care din astea am vreo 10 in casa tot timpul 3-4 in circulatie prin casa ca le arunca le mai ia etc si vreo 6 in sertar pt cazuri de crizasau nu cumva sa se inchida Dm-ul am rezerve.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello fetelor

Imi pare rau ca v-am lasat asa fara nicio explicatie dar nu am putut sa intru.
Nu am citit din urma, imi merge forumul mai rau ca melcul. NU stiu daca ati rezolvat cu comanda. Daca nu , o sa ma ocup eu in continuare. Sa ma anuntati doar si incepeti sa depuneti banii si cum sunt toti fac comanda.

Am fost aseara la spital sa vorbesc cu dr mamei. Nu o mai lalai cu o mie de detalii ca m-a umplut de nervi in prima faza. Apoi i-am zis si eu cateva si s-a calmat femeia. Am intrebat-o ce anume doreste sa ii aduc pentru a putea face reteta, i-am explicat foarte clar ca asa cum a m obtinut aprobarea pt medicament ii pot aduce orice doreste ea. Mi-a zis unde trebuie sa fac cererea pt ce are ea nevoie dar mi-a explicat ca va dura vrea 2 saptamani pana voi primii raspunsul. Intre timp , ca sa poata incepe mama oricum tratamentul,sa nu pierdem timpul am gasit impreuna o solutie ( e uimitor cat de cooperant poti deveni atunci cand stii cum sa vorbesti )
Azi am trimis mail la acelasi tip care ne-a ajutat si cu medicamentul si dupa 30 minute mi-a zis ca e gata aprobarea , sa merg maine sa o iau .... Am scapat de asteptatul ei cu 2 saptamani....

Legat de supararea mea, si de ceea ce s-a intamplat de am disparut nu am cum sa scriu aici pe forum, e ceva groaznic si mult prea intim pentru unele persoane.... sunt inca socata si trista ca asa ceva se poate intampla sub ochii tai cand crezi ca totul e in siguranta.
Insa ce pot spune este ca in urma acestei nenorociri nasii nu vor sa mai dea ochii ochii cu noi, ne vad vinovati intr-un fel si nu ar mai putea sa ne priveasca fara sa se gandeasca la ce a fost. Atat pot spune si ca imi pare nespus de rau , as da orice sa pot da timpul inapoi sa schimb ceva....chiar daca nu am gresit cu nimik, sa pot schimba ceva din aceasta nenorocire

Promit sa va citesc diseara dupa ce culc puiul. Mi-a fost dor de voi. Imi cer scuze daca v-a facut sa va ingrijorati

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Lumi, sper sa va faceti bine repede si sa ai nervi sa rezisti.Ca daca cu un bolnavior in casa o fi greu, incerc sa imi imaginez cum o fi cu doi.

multumesc Oana, e bine venita urarea, exact nervi de otel imi doresc acum si muulta rabdare. mai are la magazin?, ca eu nu pot oricum iesi din casa... am, pe langa doi bolnaviori mucosi si maraiti, un sot. uneori as fi vrut sa nu-l am, sa fiu doar eu si hunii... am de fapt 3 copii, dar nu stiu cum educi un om dupa 33 de ani? mai poti...??

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Am si eu 3 intrebari:(tot un fel de sondaj):
1. Ce filme faine ati vazut in ultimul timp??(mai offtopic)
2. Ce cadou v-ati gandit sa le luati puiutilor de Craciun???
3. V-ati gandit sa scapati de biberoane la lapte si de suzeta???

1. nimic. nici macar la stiri n-am timp sa ma uit. si oricum le visez noaptea, asa ca mai bine lasa.
2. soferul vorbitor de la chicco. daca-l gasesc pe la noi, ca vad ca nu e pe stoc pe nicaieri. daca nu, bitzaaaaaaaaa, help!
3. suzeta n-am folosit ca n-au vrut. de biberoane aproape ca s-au intarcat singuri. doar noaptea le mai accepta, semi-adormiti. da' inca lucram la canita, curge repede si ne inecam.

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

nocom, multumesc mult de sfaturi. am retinut, vb diseara cu pediatra, eventual astept sa vad cum decurg lucruile si maine si ma decid apoi. adevarul e ca nici nu stiu cum sa ma comport, e a doua raceala de cand s-au nascut, iar prima a fost pe la 3 luni si a fost muuult mai usoara. atunci mucii au trecut singuri, e adevarat ca dupa vreo 2 saptamani... vedem, multumesc oricum de incurajari!

ramo, merci mult, mult.

claudinna, cum se numesc picaturile respective? mai stii?

bitza, nu le-am dat hunilor unt de arahide, nu cred c-o sa le dau curand, sunt paranoia... noi inca papam mancare de bebei, nu de copii.

babytza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lumi, nu stiu daca mai sunt educabili..eu ma enervam si cu al meu care face 30 de ani si e totusi un personaj minunat altfel.Doar ca mi se parea mie cateodata ca gandeste prea incet si nu aveam deloc rabdarea necesara sa ii explic..desi nu e deloc retardat doar ca nu aveam eu rabdare.
Deci problema era cumva la mine....de cand nu mai stau mereu cu David din punctul asta de vedere lucrurile sunt mai bune...e si asta un avantaj....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Dya nu am mai fost la un film de nu stiu cat timp sau sa stau linistita sa il vad de mult timp.

Crina bea din canita cu cioc, din cea cu pai a baut intr-un timp bine apoi nu, de suzeta si bibe nu am cum sa o dezvat acum

Babytzaa niste si ici multi

Intrebare: le-ati dat copiilor branza topita? in anumite zile ii dau Crinei si o papa cu placere

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput