Bobocei de sept-oct 2008 (215)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

luminita imi paretare rau ca hunii au luat raceala de la verisor!!! Stiu cum e cu multi muci si nedormit noaptea de la ei. Dra daca le dai numai oscilo, crezi ca le vor trece mucii? Daca nu esti adepta picaturlor de nas care usuca mucii, gen colargol sau pivalone, macar un mucolitic gen sinupret cred ca ar ajuta, nu? Sper sa scapti repede si sa va odihniti astazi mai bine!!!

Laura si voi??? Offf!! Trebuie neaparat sa vb cu doamna, sa vada ca voi ati avut bunavointa dar copilul este perfect normal si atunci trebuie sa faca ea ceva!!!

bitzaFelicitari pentru 2 probe bune!!! Inaca una si scapati de gandul asta negru!!! BRAVO!!

tzitziri babytza si familia ei sunt bine! Are doar cateva zile mai pline. Va revenii curand!

dya ma bag sa-ti raspund...
1. n-am ami vazut filme de peste 3 ani!!!! Abia astept sa adorma copii sa ma culc si eu..... sorry
2. uffff, nu sunt deloc decisa! Ba vreau o papusa care canta si danseaza, ba un tobogan mic s aincapa in casa (ca pe cel mare din curte ar sta non stop.. si cum vine iarna..). din fericire mai este timp de stul si mai am de cautat pe net pentru idei....
3. eu una nu ma gandesc sa renunt la ele pana la 2 ani. Din experineta anterioara, a fost ff bine la aceasta varsta, copilul a inteles si a renuntat singur la suzeta, am taiat-o cu foarfeca impreuna cu el si am aruncat-o la tomberon Iar la biberon deocamdata nu renunt ca asa adoarme seara, band din el, daca i-as da canita, ar trebui s-o culc eu apoi in brate.. si nu vreau. PLus ca la ora 7 cand se mai trezeste pentru un laptic scurt nu pot sa-i dau din canuta ca i-ar sari somnul. Asa ca depinde si de conjunctura.... de program si de obisnuintele copilului!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Mi-am adus aminte....dr G este doctorul legist care are un documentar pe Discovery.Nu are treaba cu House..adica eu cred ca de asta zicea Ratonelu.

Dya, la noi 1 si 3 nu se aplica.
La 2 inca mai cercetez, dar clar nu hainute sau alte chestii 'utile'.Caut o jucarie care sa cuprinda multe chestii din categoria jucariilor 'educative'.Cand o sa o gasesc dau sfoara in tara

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!
Irina multa sanatate si multe multe bucurii!
Luminita multa sanatate puilor!!Bine ca n-au febra!
dyanira 1.din pacate,abia apuc sa vad un film la tv
2.laptop de jucarie
3.Lucas inca suge tzitzi si abia de la 1 an i-am bagat un bibe de lapte seara si unul dimineata. Deocamdata nu ma gandesc sa i-l scot,iar suzeta n-a vrut decat o luna cand era bb mic.
Claudinna deci e alergie nu roseola?
Anca sa rezisti!

Ati vorbit careva cu Babytza?

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Dya, cat costa scutecele Babylove?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ale mele zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

INTREBARE: ATI DAT UNT DE ARAHIDE PUILOR?
Nocom,Andy.g

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

LA MULTI ANI IRINAAAAA!!!!

MULTA SANATATE SI NOROC ITI DORESC! SA-TI GASESTI FERICIREA CAT MAI REPEDE SI SA-TI INTEMEIEZI FAMILIA PERFECTA ALATURI DE UN SOT IUBITOR SI UN TATA PERFECT PENTRU MICUTZA TA!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Lumi, sanatate puilor!!!
pe R l-a aspirat dr cu o sonda, vreo 2 zile (seara, cand mergeam la ctrl) si mi-a dat niste picaturi care usuca, sa-i pun de 3 ori pe zi, nu mai mult de 3 zile, cate o pic in fiecare nara
nu stiu care a fost faza, dar nu i-am pus decat o zi jumate si au trecut
eu aspiram la greu si parca tot erau, asha cum zici si tu, de la plans sau nu...cert e ca nu faceam mare lucru

bitza...sunt total in ceata!!! nu stiu ce este, desi dr zice ca e alergie, eu nu cred. asha ca azi am chemat dr de familie, dar la teleson imi zisa ca pare "pojarel ceva, ca o fi rujeola, ca o fi rubeola..." deci o astept sa vina in dupa-amiaza asta

dya, filme n-am mai vazut nimic!!!!! parca nici rabdare nu mai am...nu ma pot relaxa, tr sa lucrez la asta
suzeta nu mai are de la 4 luni, ca n-a mai vrut, dar avem degetel, uneori la culcare, sau cand imi arata ca-i e somn, pune capul la mine in poala si baga degetul in guria. am incercat sa-l dezvat, dar nu am reusit, asha ca mai astept, insa, inainte baga degetul in gura si cand ii era foame, acum nu-l mai baga, ca a in vatat sa spuna ca-i e foame
si de biberon am avut de gand sa-l dezvat, nu am avut dificultati, nu e fan biberon, insa, din aceleasi motive ca si Nocom voi continua cu biberonul, nu stiu pana cand...1 an jumate-2...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

La multi ani, Irina! Un an plin de realizari alaturi de Deaa!!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

ufff, v-am gasit si eu

Nocom sper sa fie trecatori mucii

Claudinna

Laura multa sanatate si voua

Lumi si voi , am si speram sa treaca repede

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Irina

Luara deh daca n-am mouse raspund in reprize , ma bucur ca a iesit bine la psiholog

Oana

Ada cum se mai simte Teo

Andy_galro iti vine sa il papi pe Andrei, Crina are uneori perioade de dragaseala

parca mai vroiam sa mai zic ceva

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput