Bobocei de sept-oct 2008 (215)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

anca poti sa-mi spui Andreea, ca nu-mi spune nimeni Laura si nu sunt obisnuita si nu o sa stiu ca te referi la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Laura, ma bucur ca a iesit bine cu psihologul si sper sa treceti repede peste faza asta cu invatatoarea
da-i printesei ceva de regim: bana, morcov fiert, stii tu! maselutele astea!

Paula, dulce foc Mihnea!! asha fac, asociaza imediat!
eu il pun pe Razvan pe olita total aiurea, facand mereu acvtivitati diferite, ba si in locuri diferite. nu mancam pe olita. la tv nu prea-i place sa se uite, dar mai bagam un Etno ceva, sa fie cu dans
ideea ai prins-o de fapt, tr varietate, ca sa asocieze olita cu ce are de facut pe ea, nu cu altceva
facem si noi la olita de vreo 3 saptamani si l-am pus fiind convinsa ca nu va sta si nu vom reusi, insa a stat si sta de fiecare data fara tam-tam, face ce are de facut si uneori nu prea vrea sa se ridice
stiti ca nu tr tinuti prea mult pe olita

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ada voi cum mai sunteti???
Laureta Biancu cum mai e?Mai face tratament?
Claudinna cred ca e bine sa faceti analize pt alergie.Si noua ne-a fost indicate dar inca nu am ajuns din lipsa de timp si mila pt pici.
Andy.g Andreiu tau ce mai face???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

dya multumim de intrebare
Andrei fuge prin toata casa, scoate tot de prin dulapuri, acum mai nou vine si ne da pusi cu zgomot fara sa-i cerem asta, acum ii dau antibiotic pentru staphylococcul acela si vineri ar trebui sa mergem iar sa-i mai faca un exudat faringian sa vedem...sper sa nu mai iasa ca asa nu-i place sa ia medicamentul, adevarul ca e asa de rau ca mie imi vine greata de la el ca l-am gustat sa vad ce-i dau.....deci e bine in general.....nu sta locului o clipa, plin de energie si un pic cam terorist dar ne descurcam noi...sunt optimista(ZEN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza,

mai sa nu va mai gasesc azi, de ce-or fi inchis astia subiesctul asa repede??

am avut o noapte crunta, cu f multe treziri... muulti muci din cauza carora se inecau mai mereu... am dormit pana la 3 cu Edi, apoi de la 3 la 6 cu Robi, apoi de la 6 cu amandoi in pat si tati pe jos... acum sunt la fel, cu multi muci, stranuta si tusesc usor, tot din cauza de muci. aspiratul e un chin si tot mi se pare ca nu rezolv nimic, desi mucii sunt lichizi, nicicum nu ies in totalitate si la cat plang dupa aspirat, in 5 minute suntem la fel... au adormit pe la 11.00 azi dimineata, i-am pus pe perne, sa stea mai ridicati in speranta ca nu se mai ineaca si pot sa se odihneasca. si ei si noi suntem varza de obositi. nu le dau altceva decat oscillo, nu au febra (37.4 Edi si 37.6 Robi astazi), am renuntat la Stodal ca mai mult se ineaca de la el si-l varsa... oricum, tusesc de la muci, nu e o tuse prorpiu-zisa... nu prea papa, desi ar vrea, dar au prea multi muci si nu pot respira... diseara vine pediatra, sper sa fim ok la plamani.

laureta, felicitari pentru reusita la WC.
sper sa ajungeti repede la doc si sa fiti bine! ma gandesc la voi!

bitza, sa iasa bine si cea de a treia proba!

ratonel

paula, ai mei tot la 22 au adormit, ca de obicei, desi erau ametiti la propriu de somn si totusi dupa 30 de minute au inceput trezirile... e de inteles, insa, la cati mucuti au... ufff

ange, n-am poze de la party, am fost la tata, si eu am stat numai si numai in fundul hunilor, sa nu fure bibelouri, mileuri, sa nu-si bage degetele in prize, sa nu traga de cabluri si perdele.... etc si au luat si raceala de la varul lor..

anca, uff, imi pare rau, sper sa va reveniti repede! si tie mami, multa rabdare si multe si

sanatate multa bebeilor bolnaviori, muciosi!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

LA MULTI ANI, IRINA!! Sa fii sanatoasa si fericita, alturi de cei dragi! Sa ai o zi senina si linistita!! Muuulti

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andreea

Lumi, Dya

Si eu vreau la Mothercare, sa ma includeti va rog si pe mine in listuta daca comandati.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Ieri am luat scutece Babylove de la DM.Am luat si scutece normale si chilotel le-am incercat pe amandoua si sunt tare multumita.Chilotelul cel putin e mult peste Pampers.Si pretul e ok mai ales ca lunea au si 10% reducere deci cred ca o sa iau numai de aici mai greu e cu distanta ca e mai departe decat alte magazine.Pampers luam de peste drum
Ah si am luat si servetele umede Babylove tare faine si astea

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lumi, sper sa va faceti bine repede si sa ai nervi sa rezisti.Ca daca cu un bolnavior in casa o fi greu, incerc sa imi imaginez cum o fi cu doi.

Laura, sa treceti si voi repede peste episodul asta.

Off..ca numai de bebei bolnaviori citesc.Sper sa va refaceti repede!
De Babytza mai stiti ceva?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Am si eu 3 intrebari:(tot un fel de sondaj):
1. Ce filme faine ati vazut in ultimul timp??(mai offtopic)
2. Ce cadou v-ati gandit sa le luati puiutilor de Craciun???
3. V-ati gandit sa scapati de biberoane la lapte si de suzeta???

Diana

Mergi la inceput