incepind de azi -10kg (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

AnaMaria, multumim pt dieta completata! Mi-am permis sa intru in mesajul tau sa-l editez pt a avea adresa corecta. Sper sa nu te superi O sa pun adresa si in primul mesaj, pe prima pagina.

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Multumim Laura ....Ana

_

Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Fetelor, va cam pouuuuuupacesc. Plec si eu de la birou spre casa si sper maine sa pot deschide link-ul si sa printez dieta completa.
Pana una alta, abia astept sa bag la ghiozdanel o varzica cu mamaliguta.
Va urez o seara frumoasa si fara abateri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaMariaVV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

AnaMaria, multumim pt dieta completata! Mi-am permis sa intru in mesajul tau sa-l editez pt a avea adresa corecta. Sper sa nu te superi O sa pun adresa si in primul mesaj, pe prima pagina.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Multumim Madelaine

eu mi-am papat varzica cu pui...iar acum stau cocotata in pat si lenevesc .........partea proasta este k nu imi mai merge cantarul .....mi-a spart pisica gemuletzul de la el si nu se mai poate repara....maine ma duk sa imi cumpar unul nou.

voi de care aveti ? ...am vazut unul la tefal la 350 ron...cu o multime de functii....dar mi se pare cam mult.

_

Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Fetelor, am vrut sa intru ieri la raport, dar... nu imi merge cantarul. Cred ca mi s-a terminat bateria taman cand vroiam sa aflu rezultatul curei. Estimez un 55,5 - si uraaaaa inca o pereche de blugi ma cuprinde. Pacat ca-s pantaloni scurti

Eu tin o sapt disociat - o sapt pauza (in care mananc orice, da' nu chiar cu nesimtire) si sper ca saptamana viitoare sa ma apuc nu de disociat, ci de Montignac.

Dieta voastra e interesanta, dar cere gateala si cum eu is puturoasa si nu prea gatesc, ma multumesc si cu morcovi, mere, cartofi copti in coaja (Montignac ma pune sa-i tai de pe lista ). Oricum, saptamana asta ma bucur si eu de cafea...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Fetelor ma bantuie poftele. Nu mi-e foame, am papat cuminte varzica cu mamaliga in jur de 20.30, dar prostul meu obicei de a rontai seara ma chinuie rau.
Am venit in bucatarie, mi-am aprins o tigara si mi-am pus un pahar de cola light si va scriu. Chiar nu vreau deloc sa am abateri, asa ca mai bine vin si plang aici pe umarul vostru.
Hellllllllllpppppppppp!!! Nu mai vreau sa rontai seara.
Promit ca dupa tigara ma duc sa ma spal pe dinti si pana dimineata nu mai calc in bucatarie pt ca altfel e pericol mare pt mine.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaMariaVV spune:

Citat:
citat din mesajul lui madelaine77

Fetelor ma bantuie poftele. Nu mi-e foame, am papat cuminte varzica cu mamaliga in jur de 20.30, dar prostul meu obicei de a rontai seara ma chinuie rau.
Am venit in bucatarie, mi-am aprins o tigara si mi-am pus un pahar de cola light si va scriu. Chiar nu vreau deloc sa am abateri, asa ca mai bine vin si plang aici pe umarul vostru.
Hellllllllllpppppppppp!!! Nu mai vreau sa rontai seara.
Promit ca dupa tigara ma duc sa ma spal pe dinti si pana dimineata nu mai calc in bucatarie pt ca altfel e pericol mare pt mine.
Pupici.

MADELAINE

Poftele astea... Si eu am mancat azi ceva ce nu trebuia. La gustarea de dupa pranz am baut o cana cu lapte...cu clatite. Cei de la Dr. Oetker au o reteta buna de clatite pufoase... In schimb nu mi-a mai fost foame seara si am sarit cina.
Madelaine... incearca sa respecti orarul... daca trec mai mult de 10-15 minute, mai bine este sa renunti de tot la masa respectiva.
Orarul, apa, asocierea alimentelor - punctele cheie ale dietei.
Eu pentru rontaiala mancam - spre rusinea mea - dar sa potolesc disperarea - seminte. Dar au multe calorii, nu e recomandabil.. asa ca nu mai rontai nimic!
Succes si somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu toata ziua am mincat supercumintel.Dimineata iaurt ,la 13 un mar ,la 16.30 o rosie cu brinza si un iaurt dar seara nu m-am mai putut abtine si am introdus lapte cu orez,pufuleti ,o rosie cu brinza telemea,un mar si cine stie mai ce,ca nu-mi mai amintesc.
Azi am inceput cu o rosie cu brinza telemea.
Monnvas de ce adica nu bei cafea cind tii disociat?Eu chiar nu vad ce poate fi rau!?

Madelaine77 nu mai bea cola.Chiar daca-i light, uita-te pe bidon si o sa vezi cite calorii are...ti se face parul maciuca.Mai bine maninci ceva.Bea un ceai ,o cafea fara cofeina seara,e mult mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Referitor la suc, am descoperit un suc care scrie pe sticla ca ar avea doar 10 calorii/100ml. L-a luat al meu fecior de pe raft in Kouffland, ca ii placea cum arata sticla. Noroc cu el, ca atunci nu m-am uitat pe sticla. Se cheama Suplesse si cel pe care l-am baut eu era din grapefruit (sucurile de grapefruit sunt preferatele mele ).Nu are adaos de zahar deloc.

Azi bag la pranz o ciorba si atat. Diseara probabil salata de varza cu telemea.
Ia uitati la link-ul asta http://www.youtube.com/user/lazic#p/a/u/2/WBhOG_6RFBY Cine se baga? Facem diseara? stabilim o ora si facem toate odata? Sau fiecare cand poate , numai sa facem. Ce ziceti?

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput