incepind de azi -10kg (2)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
dulcetica spune:
Dulcetica - 158 cm - 62 kg - 80cm - 91cm - 59 kg - 48kg
Eu depun toate suncile pe burta ,talie ,coapse si bineinteles fund.
Evident ca se distribuie cite ceva si prin alte parti ,insa astea-s zonele cu impact.Am trecut acolo dimensiunile sa ma fac de ris pe site ,poate ma afecteaza si dau jos.Nu stiu daca am luat bine dimensiunea la burta ,insa cam asa m-am priceput.
Probabil la 48 de kg va arata altfel masuratoarea.In astea 4 saptamini care urmeaza ,chiar vreau sa dau jos 4kg.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madelaine77 spune:
A venit si ora pt gustarica de fructe...
Fetelor eu astazi nu am simtit nici un pic foamea...asa ca sunt tare happy...mai ales ca acasa ma asteapta o varzica cu 'magaliga' (asa spune fiu-meu) si mie tare mult imi place varzica.
Ana, intrebare intrebatoare: ce cantitati putem consuma la fiecare masa? Banuiesc ca nu pot baga in mine orez pana imi pocneste burta.
AnaMariaVV spune:
Fetelor, gata lucrul la dieta.
E completa, pentru 31+20 zile. Atat o am si eu. Daca va avea nevoie cineva de mai mult, intreb. Dar sa tinem noi astea 51 de zile.
www.lehliuvillage.com/dieta/Dieta Dalma.doc" target="_blank"> Dieta DALMA
o adorm pe viki si raspund fiecareia
AnaMariaVV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmon Vreau si eu, daca mai e vreun loc :). Va urmaresc de cateva zile, ba mi-am si printat dieta (merci AnaMaria).. si teoretic am inceput-o de ieri :). Doar ca aseara am terminat o cutie de ciocolatele Milka ca tot erau prin casa :D, asa ca azi sper sa fie prima zi propriu-zisa. pentru lista: 1,65m - 65,5 kg luni dimineata (9.11)- talia-burtica trebuiesc masurate (cel mai probabil sambata dimineata, in cursul saptamanii sigur uit) - azi probabil ca si ieri (65.5)- target: 55,5 (ca sa fie fix 10 kilograme) ![]() AnaMaria, am inteles ca seara putem adauga la variantele de meniu din lista si o portie de ciorba, corecteaza-ma te rog daca gresesc. mai ales acum iarna o ciorba fierbinte seara merge perfect! Voi dati raportul zilnic? Si cam cat de des ne cantarim si se actualizeaza lista? O data pe saptamana? Back to work... o sa mai instru pe seara, sa fiu sigura ca dau raportul corect! (seara trisez de obicei.. ![]() Spor, fetelor! ![]() ps: burtica e abdomenul, partea cea mai umflata, nu ? nu soldurile.. ![]() |
Salut!
Am completat dieta, vezi mai sus linkul.
Eu dau raportul zilnic si ma cantaresc in fiecare dimineata. Daca arata la fel sau mai mult, ma stimuleaza sa fiu cuminte, daca arata mai putin, ma simt mandra de mine si poate chiar ma felicit cu o bomboana!
Burtica, da, e partea aia umflata
![](plang.gif)
Spor la slabit!
AnaMariaVV spune:
citat din mesajul lui dulcetica Dulcetica - 158 cm - 62 kg - 80cm - 91cm - 59 kg - 48kg Eu depun toate suncile pe burta ,talie ,coapse si bineinteles fund. Evident ca se distribuie cite ceva si prin alte parti ,insa astea-s zonele cu impact.Am trecut acolo dimensiunile sa ma fac de ris pe site ,poate ma afecteaza si dau jos.Nu stiu daca am luat bine dimensiunea la burta ,insa cam asa m-am priceput. Probabil la 48 de kg va arata altfel masuratoarea.In astea 4 saptamini care urmeaza ,chiar vreau sa dau jos 4kg. ![]() ![]() dulcetica |
Dulcetica, eu teoretic mai am 1 kg de slabit pentru a fi SLABA, chiar slaba (incap in blugii surorii mele de 19 ani - nr. 36. Si a naibii burta parca nu s-a clintit deloc. Cred ca nici daca as fii un sac de oase, tot n-as ramane fara ea
![](plang.gif)
AnaMariaVV spune:
citat din mesajul lui madelaine77 A venit si ora pt gustarica de fructe... Fetelor eu astazi nu am simtit nici un pic foamea...asa ca sunt tare happy...mai ales ca acasa ma asteapta o varzica cu 'magaliga' (asa spune fiu-meu) si mie tare mult imi place varzica. ![]() Ana, intrebare intrebatoare: ce cantitati putem consuma la fiecare masa? Banuiesc ca nu pot baga in mine orez pana imi pocneste burta. ![]() MADELAINE |
Ba da! Eu mereu mananc cat vreau/pot! Pe saturate! Ei nici chiar sa ni se faca rau...
![](pupic.gif)
AnaMariaVV spune:
Dulcetica si Laura (D si L din numele dietei) ca felicit pentru kg date jos! Sper sa avem ambitie toate sa ne atingem target-urile. Maine face Viki 4 luni si imi aduc aminte ce disperata eram acum 4 luni cu 72 kg la purtator . Acum parca ma simt un fulg - un fulg cu burtica, ce-i drept (2 cezariene la activ). Dupa ce ajung sub 50.5 kg, ma apuc serios de abdomene!
madelaine77 spune:
LA Multi Ani pt Viky.
Sa stii ca ai avut vointa sa slabesti. Eu m-am cam culcat pe ureche dupa nastere si uite acum la aporape 5 ani de cand am nascut tot mai am 10 kg in plus.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Arianna_M/Arianna_M.jpg)
Arianna_M spune:
Ana...dragutza....vezi k nu merge linkul
_
Imi doresc
Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!