incepind de azi -10kg (2)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
Buna!
Eu nu pot zice ca am exagerat in we, dar nici nu am respectat 100% dieta. Am avut abateri, dar nu chiar strigator la cer. Am facut si cate un pic de miscare in fiecare zi. Dar am sentimetnul ca "m-am blocat", cred ca am atins o greutate de unde ca sa cobor e din ce in ce mai greu. O sa incerc sa mai reduc marimea portiilor si sa maresc timpul acordat miscarii. Zic si eu ... Ne auzim maine dimineata la raport.
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamariame/anamariame.jpg)
anamariame spune:
Buna, fetele!Va rog frumos sa puneti in dreptul numelui meu in lista un porcusor din asta sau asta
. M-am ingrasat
. Am 63.4 kgSaptamana trecuta am incercat sa nu mai mananc dupa 6 seara si am reusit, dar in weekend mi-am facut de cap.De azi m-am pus mai serios pe treaba, mai exact pe nemancat. Pana la Craciun musai o sa fiu fata cuminte.O saptamana usoara si cu pierderi de kg va doresc!PS Astept sa ma certati, ca sa imi creasca motivatia.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamariame/anamariame.jpg)
anamariame spune:
Aoleu, ce rusine imi este! Am vazut lista actualizata Cred ca preferam porcusorul!Glumesc
Pana acum am fost cuminte, sa stiti! Am mancat dimineata o cafea si am servit 1/2 grefa, iar acum, la pranz, un iaurt dietetic si cateva rondele de grau expandat. Diseara (musai pana-n ora 6, dupa care NIMIC), o ciorba de pui. Voi studia si eu dieta Dalma si ma apuc de ea, cred. Ar fi mai greu cu pranzul la mine!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Hai ca vin eu prima la raport. Azi dimineata: 60.4kg! As fi vrut mai mult, dar e bine ca e in jos. Va astept sa va 'incondeiez' in lista cu reusitele acestei saptamani
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
![](images/user_woman.png)
Carmon spune:
Buna dimineata, dragelor !
Si eu am un raport nu tocmai multumitor, 51.1 kg azi dimineata. Vorba Laurei, bine ca-i in jos, dar 400g/saptamana ... sigur se datoreaza prea-rasfatului culinar din weekend. Dar urmatorul va fi de Craciun
Meniul pe azi:
9-10 - cafea cu lapte
13:00 - carnita la cuptor, cu ceva legume amestec tot la cuptor (totul gatit in punga, cu o lingura de ulei si condimente)
~16:30- 2 pere
19:30 - ciorba de legume + o lingura smantana
21:30 - pilates pt abdomen (sper).
Cine mai urmeaza la raport?
Carmon spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmon Si eu am un raport nu tocmai multumitor, 51.1 kg |
![](wow.gif)
Ce-a fost in mintea mea cand am scris asta?? Visam probabil la greutatea ideala!!
Laura , mii de scuze, am 65.1 kg, te rog modifica, m-am speriat cand am vazut prima pagina!
dulcetica spune:
60 kg,adica am pus la loc.
Nu stiu ce se intimpla?Sortii sint potrivnici.Am mincat la prinz o ciorbita de pui si piept de pui cu sos gorgonzola si nuci.Restaurant ,evident!Ma seaca la inima mersul asta la restaurante.