Locul fetelor Nou-Venite (44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata fetele ....declar z1 ...putin mai am...si gata ma apuc de
polo te dadesem pierduta fata draga
trutzi saru`mana de ceiut
mvb draga cora flori lorin pup fetele mele
ce o mai face cinezee

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FETELOR

AM REVENIT SI EU
MAI E NEVOIE DE DOAR 3000 EURO
HAIDETI SA DAM LA CAT MAI MULTA LUME
SA VADA BLOGUL
CA POATE SE STRANG BANII
AVEM NEVOIE PANA PE SAPTAMANA VIITOARE
CA PE 20 NOV TREBUIE SA FIE IN HANOVRA
VOR PLECA CU TRENUL
ASA CA VREO 2 ZILE LE VOR FACE PE DRUM
DECI CAM PANA PE 15
AR TREBUI BANII
VA ROGGGGGG
UN ULTIM EFORT

ALINA E LA FEL
CU DURERI
SA DEA DUMNEZEU SA REZISTE
SI SA FIE BINE
TRE SA IL INCURAJAM SI PE ADI
CINE MAI POATE SA MAI SCRIE COMENTARII SI PE BLOGUL ALINEI
CA E SI EL SINGUR
SI II VA FI GREU
PLUS CA NU SE DESCURCA
CU ENGLEZA

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

DUMNEZEU SA VA INTOARCA AJUTORUL INZECIT
MULTUMIM

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Jes pupam fata, dar si entuziasmul debordant...Doamne ajuta ca luna viitoare sa nu mai vina cm, ci testul cu II

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Fetelor, la noi este o zi superba...este senin, caldut si soare f puternic...zici ca vine primavara
Acum ca v-am prezentat vremea din nordul tarii, va doresc la toate o zi insorita si calda

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

de dimineata la toate fetele!

Fetelor, Miruna a cazut ieri la gradinita si a dat cu capul de un scaun. Cand am luat-o, m-a anuntat educatoarea si m-a sfatuit sa o duc la doctor. Am pipait caputul sa caut cucuiul , am frectionat-o un pic si n-a zis nimic, nici ca o doare nici altceva. Am ajuns acasa, toate bune si frumoase, iar seara la culcare a inceput sa planga ca o doare si capul si gatul. Eu, bineinteles, am vrut s-o imbrac s-o duc la spital. M-a mai temperat sotul care a considerat ca e doar "teatru" pentru ca e pedepsita si nu are voie desene animate Ma gandesc ca daca ma duc cu ea, ce poate sa-i faca ? Tomograf ? E ok pentru copil asa mic ?
Nu stiu ce sa fac....O s-o sun si pe dr. de familie sa vedem ce zice...

V-am impuiat capul....

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Jes pupam fata, dar si entuziasmul debordant...Doamne ajuta ca luna viitoare sa nu mai vina cm, ci testul cu II

saru`mana...sa te auda Bunul Dumnezeu ....si tie la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

Fetelor, Miruna a cazut ieri la gradinita si a dat cu capul de un scaun. Cand am luat-o, m-a anuntat educatoarea si m-a sfatuit sa o duc la doctor. Am pipait caputul sa caut cucuiul , am frectionat-o un pic si n-a zis nimic, nici ca o doare nici altceva. Am ajuns acasa, toate bune si frumoase, iar seara la culcare a inceput sa planga ca o doare si capul si gatul. Eu, bineinteles, am vrut s-o imbrac s-o duc la spital. M-a mai temperat sotul care a considerat ca e doar "teatru" pentru ca e pedepsita si nu are voie desene animate Ma gandesc ca daca ma duc cu ea, ce poate sa-i faca ? Tomograf ? E ok pentru copil asa mic ?

V-am impuiat capul....

Neata!

Mai bine o duci la doctor decat sa iti para rau mai tarziu.

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

V-am impuiat capul....

iubita si eu zic ca e bine sa vb cu medicul ...macar asa pt linistea ta sufleteasca....cat despre Miruna....asa cum copilasii fac prostioare si nepotelul meu de un an si-a tras ieri o cana cu ceai fierbinte pe mana ...a urlat de l-au stiut toti vecinii ...si l-au dus repede la spital pt ca parea grava arsura....din fericire a fost doar ceva superficial si o sa-i treaca pana se insoara ...dar totusi numai mama sa nu fii sa-l vezi asa...iti sare sufletul din piept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Am vb cu dr. Cica o lovitura de genul asta se urmareste 7 zile. Daca e ceva serios, tb sa apara simptome ca dureri de cap, varsaturi, mers ezitant, tulburari de vedere. Abia atunci se face radiografie.....

off, mai mai linistit un pic si o s-o tin sub observatie...

A avut Miruna la una din serbari o poezie cu o papusa care nu vrea medicamente, etc si care se incheie asa :
"Of, of, dragi copii
Numai mama sa nu fi !"

Mergi la inceput