Inchiriere masina Otopeni
Buna,
Stie cineva o firma serioasa locala (nu Avis sau Hertz)de inchiriat masini in aeroport-Otopeni?
Va multumesc,
Raspunsuri
madizza spune:
buna !
si eu la fel ca tine cand am facut vacanta in tara am zis sa inchiriez de la otopeni o masini dar nu de la firme mentionate de tine si am ales dolar thrifty ( costa mai putin)
am paltit 365 euro pt 13 zile plus o garanttie de 300 care urma sa fie returnata dar nici astazi nu am vazut-o. noua in timpul vacante ni sa furat capacele de la masina ( un clasic in romania) nici nu stiu de le mai pun poate doar sa te fure... cand am returnat masina am descoerit ca sau furat capacele asa ca tipa ne-a spus ca avem de platit o franchigia de 65 de euro , noi eram un pic in intarziere asa ca nu prea am dat atentie, cand dupa cateva saptamnani ma uit in cont nu sau returnat inca bani ,sun la firma si ce crezi ca zic pai un capac costa 65 de eruo plus tva ajunge la 309 si mai aveam eu sa le dau lor....... bani am insist dar pana acum nu am rezolvat nimic pt ca nu mai am nici actele de la contract (vina nostra)
ORICUM NU INCHIRIA MASINA DE LA FIRMA ASTA SI FII FOARTE ATENTA LA CAPACE ..............
Elle_23 spune:
Uff madizza, imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat.Nu m-as fii asteptat ca o companie atat de mare ca thrifty sa isi trateze astfel clientii.
Eu am gasit o gramada de firme de inchiriere de masini care zic, ca iti aduc masina la aeroport, gratis delivery la aeroport chiar dc ei nu au birou acolo. Ce m-ar interesa este dc cineva a inchiriat prin astfel de firme. Ce mi se pare oki e ca doar faci programarea si platesti la fata locului, deci dc nu apar nu pierzi nimic (financiar,ma refer!)
Ca o completare la ceea ce vi s-a intamplat voua ar fii faptul ca, poate este o idee buna sa faci full coverage,desi costa un pic mai mult, macar esti asigurat total si e problema lor daca capacele au fost furate sau masina zgariata etc.
Mersi tare mult de raspuns si sper ca cei care au mai inchiriat masini in Romania si au recomandari bune sau mai putin bune, sa scrie la acest subiect.
Ar fii tare util sa stim de cine sa ne ferim si/sau ce firme sunt intr-adevar serioase!