Cu drag va recomand o bona

Cu drag va recomand o bona | Autor: arturicii

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor.

Timp de 5 ani au avut parte gemenii nostri de o bona deosebita. Stabila, cu mult bun simt, harnica, iubitoare, punctuala.
A ajuns la noi in casa cand baietii aveau 3 luni si a stat cu noi pana am plecat noi peste mari si tari.

A devenit parte din familia noastra acum, gemenii o iubesc si dansa este topita dupa ei.

Cu mult drag o recomand si, daca aveti nevoie de o bona de calitate va rog sa imi spuneti sa va trimit numarul dansei de tel. Locuieste in zona Mag.Unirea din Bucuresti.

Va multumesc,

O zi frumoasa,

Ioana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Pai, daca sunteti "peste mari si tari", iar ea locuieste in Bucuresti, cum a devenit parte din familia voastra "acum"?
Sau e o alta metoda de a face reclama si a cauta un job?

"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Arturicii sunt colegii nostri de la odisee, ne stim din 2004 (de fapt din 2003), Ioana a avut un alt nick inainte - asa ca suspiciunile nu-si au rostul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Multumesc Adina.

A intrat in viata noastra in anul 2004, anul nasterii gemenilor .

Si a stat cu noi, in Romania, mult timp.

Eu va recomand cu drag pe cineva de incredere. O iubim mult si ii vrem binele.

Cu respect,

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv spune:

Buna Ioana,

Eu am nevoie de o bona de incredere. Problema este, ca nu chiar acum, poate peste cateva luni. Oricum, as vrea nr dansei si daca va fi disponibila, voi fi bucuroasa sa ne intalnim.
Multumesc,
Olivia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iandrada spune:

Eu caut bona din Ianuarie, poti sa-mi dai mai multe detalii? Ce varsta are doamna,cat de departe se deplaseaza fata de casa dumneaei, dupa voi a mai lucrat la cineva, etc... Ne putem conversa pe chat sau e-mail personal?

A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinuralu spune:

Buna, Arturicii...si eu sunt in cautare de bona pentru 2 copilasi de 11 respectiv 7 ani. Daca anuntul mai este de acualitate, te rog mult da-mi si mie datele de contact. Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

buna!
stati! nu sunt eu bona, insa stiu pe cineva de incredere care doreste sa fie bona pentru alti copii.
este momentat la o familie , la al doilea copil al lor, de 9 luni, l-a crescut si pe primul(are acum 4 ani si merge la gradi).
de ce vrea sa plece? cartea de munca nu o mai are activa la firma doamnei si chiar si fara statea daca dadea ceva mai multi banuti in plus. are salariu de acum 2 ani. stiu , e criza. nu spun eu cat sa dea omul prntru o bona.
pe mine nu ma intereseaza ca stau acasa cu al meu cupil pana la 3 ani.
aaaa...are cam 35-37 de ani, serioasa, casatorita, 2 copii, locuieste in apropierea buc, face de toate in casa cat doarme bebe.
daca sunteti interesate...detalii si va dau nr ei sa discutati direct

mami & bubu, foarte specialul meu

NU voi fi un parinte obisnuit, deoarece am ocazia sa fiu unul extraordinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Buna tuturor,

momentan doamna noastra si-a gasit ceva. Daca insa din ceva motive este din nou disponibila va spun.

Cu respect,

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Franreb spune:

Va rog mult este cineva care stie sau poate sa-mi recomande o bona pentru zona saftica- balotesti se pare ca este destul de dificil de gasit in zona asta multumesc mult

Mergi la inceput