Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (9)
Raspunsuri - Pagina 19
Mirelou spune:
Sovietica, multumesc de urare ..Si eu sper din inima (care e cat un purice) sa fie bine. Poate ca la bebe 2, cand va fi, voi merge si eu la Isis, cine stie, am tot citit pareri si imi dau seama ca intr-adevar e "mai bine". Eu am ales Eva pentru ca e mai "aproape" -in masura in care Brasovul e aproape de Iasi :) (si mai ieftin, nici asta nu e de neglijat!), iar dupa ce am fost acolo, efectiv pot spune ca e la ani lumina de maternitatea din Iasi...Spital Universitare vorba aia... Dar sunt constienta care are si plusuri si minusuri ca orice institutie care trebuie sa sa incadreze in sistem...
Mi se pare ca eu sunt pe lista dupa Anka...Mai e cineva programat intre timp, la Eva?
sovietica spune:
Ana :)) ce tare! multimim! ne-am distrat ascultandu-le
Mirelou, oailei, sa ai AMR usor, si "livrare" ca la carte! .
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
alina_k spune:
Buna la toata lumea,
Revin si eu dupa o perioada de pauza, in care (cine a nascut deja stie cum e) am intors casa pe toate partile. Ma declar aproape multumita, pana la sfarsitul saptamanii e totul gata. Si la noi se numara rapid AMR, am intrat in saptamana 38.
Acum doua saptamani, am fost din nou la Isis, pentru ultimul consult dinainte de nastere si semnele sunt bune. Toma al nostru pare ca o sa depaseasca 3.5 kg, dar dr. Zaher era optimist cu privire la nasterea naturala. Ce mi-a placut cel mai mult este ca mi-a spus - si pare sa fie un principiu de baza al celor de la Isis - ca nu imi vor face nimic din ce nu vreau, daca nu e cu adevarat o urgenta medicala. Nu epidurala, nu ocitocina, nu provocare, nu epiziotomie, totul e la alese. Sper sa fiu si in realitate la fel de curajoasa pe cat mai simt acum si sa pot sa nasc cu adevarat natural. Oricum, toata lumea de acolo imi inspira o mare incredere si stiu ca sunt pe maini bune.
Sovietica, mi-a povestit dr. Zaher de tine, cum ai venit sa nasti si inca mai aveai un pic de nisip pe tine de la plaja. Se pare ca i-ai marcat puternic, cu tot curajul tau!
Felicitari AnkaiG pentru nasterea ei in apa si asteptam vesti bune si de la Mirelou. Daca nu oi fi eu prima in cada!
Va tin la curent, Alina
sovietica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_k Sovietica, mi-a povestit dr. Zaher de tine, cum ai venit sa nasti si inca mai aveai un pic de nisip pe tine de la plaja. Se pare ca i-ai marcat puternic, cu tot curajul tau! |
Vaiii ce bucurie mi-ai facut sa aud ca isi aminteste de mine :)). poate cand mai mergi ii transmiti salutari din partea noastra, si ca il recomand peste tot unde am ocazia, ca un dr care mi-a mers la inima!
iti doresc o nastere cel putin asa usoara ca a mea! abia astept sa aud vesti de la tine. sper si iti doresc sa fie toate bune.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
sovietica spune:
Alina, revin, ca ma macina o intrebare: dar cum ati ajuns sa vorbiti de mine, mai exact cum stiati ca vorbiti de aceeasi persoana, ca tu nu imi stii numele real, si el nu imi stie nick-ul de aici
Mirelou spune:
Fetelor, m-am apucat sa-mi fac si eu bagajul...Saptamana viitoare intru totusi in luna a 9-a..Voiam sa va intreb, pe cele care ati nascut la Eva, ce anume trebuie sa contina bagajul. Stiu ca s-a mai discutat despre asta, am citit toate cele 9 capitole, dar acum mi-e greu sa caut exact unde s-a discutat despre asta. Sa-mi iau camasi de noapte sau imi dau de acolo? Voi v-ati luat cu voi, acolo, pompa de san? Pampers pentru bebe au ei? Astept sfaturi cu drag.
alina_k spune:
Sovietica, nu iti stiu numele real, e adevarat. Dar crezi ca au mai fost multe femei din Bucuresti care sa nasca acolo al doilea copil la capatul unui concediu la mare, sa mearga totul usor si natural si sa opteze sa nu vaccineze bebelusul? Esti unica, bucura-te!
Iti multumesc mult de urari, si eu sper ca, dupa ce m-ai inspirat cu drumul la Constanta, sa ma inspiri si cu o nastere usoara!
Mirelou, succes la bagaj. Nu pot sa te ajut cu lista pentru Eva, dar sigur e cineva mai priceput ca mine. Eu sunt aproape gata cu bagajul, inca un pic de pus, dar mi se pare enorm cate luam cu noi - cred ca la final va iesi o valiza imensa. Si eu care credeam ca am luat numai strictul necesar...
Aurorra spune:
buna fetelor,
Va salut si eu pe fuga,sunt la munci si nu am mult timp!
Anka,felicitari inca o data,emotionanta poveste si bravo pt curajul tau!Sa lasi data exacta a nasterii minunii si numele sa le trec in listuta!
Tin pumnii celor care urmeaza la cadita,sper sa decurga totul ca la carte si sa ne povestiti de o frumoasa natere subacvatica!
Sovi,ai niste copii minunati!!Promit sa-mi fac timp sa pun si eu poze recente cu poznosul meu, asa cum imi place mie sa-i spun!
Mirelou,in principiu nu ai avea nevoie decat de lucruri personale,pasta de dinti,periuta,pieptene,daca doresti poti sa-ti iei pijamale,halat de baie,sampon,prosoape,desi ei iti dau acolo,eu am avut ca asa sunt eu prefer sa le am pe ale mele!Ei au acolo si pampersi si hainute pt bebe,dar desigur poti sa-ti iei si tu,cam astea in principiu,eu am avut la mine cam tot ce-ti iei cand merge la un spital normal,dar nu am avut nevoie de prea multe!Ma mai gandesc si iti mai spun,in principiu doar strictul necesar,ca restul gasesti acolo,cel putin asa era!
Va pup pe toate!!
Aurora de duracell neastamparat Robert Matei
Robert Matei
Pozici
Mateut
vioo spune:
Iti trebuie la tine: chiloti, absorbante (o sa iti curga mult sange dupa nastere, o sa stai si cu abs si cu vata) sapun solid, pasta, periuta de dinti, prosop daca vrei, sosete, papuci de plastic sa poti sa ii folosesti la baie, elastic de par :) hainele pt tine si pt bebe cand veti merge acasa. eventual un biberon in care sa iti puna lapte pt drum, si cosul pt transport. Daca vrei poti sa iti mai iei si altele dar astea iti sunt cu adevarat necesare acolo, sper ca nu am uitat ceva.
Pt bebe au ei tot, poti sa le ceri ce vrei, au si pompe am inteles, dar nu ar strica sa iei una la tine, ca tot o sa iti trebuiasca dupa aceea (desi in clinica am tot auzit: cea mai buna pompa e copilul). Eu am una f buna de la Canpol Babies, manuala, din farmaciile Dona.
Nastere usoara viitoarelor mamici! Si sa fie natural ;) va PUP.
Mirelou spune:
Sa fie, sa fie, da Doamne sa fie natural, usor si la termen! Multumesc Vioo, s-a notat!
Alina_k, cum stai cu moralul? Eu sunt in sapt. 35, intru in 36 si deja mi se pare ca s-a oprit timpul...Ca sunt imensa, un butoi umblator. M-am ingrasat vreo 16 kilograme si nu cred ca s-a terminat! Si cand ma gandesc ca la control imi spunea dr. B ca n-am de ce sa ma ingras mai mult de 12-13 kg....Le-am depasit cu brio de multisor...
Imi fac o gramada de ganduri, daca nu pot naste in apa, daca nu pot naste natural...Mi s-a zis ca fetita e mare, are deja 3.100 si ca e posibil sa aiba peste 4 kg la nastere! Acum nu stiu daca mi-a zis doctorita de aici ca sa ma convinga sa nasc in Iasi, eventual cu ceza...In fine, ma iertati ca ma lamentez aici, ma gandesc ca daca nu ma intelege cineva care a trecut prin asta, cine sa ma inteleaga....
Am inima cat un purice... In familie am numai cezariene si toti se mira ca vreau sa nasc natural si parca ar astepta un impediment, numa' sa fac cezariana.
Oare de ce esti considerat retrograd in tara asta, daca vrei sa lasi lucrurile sa decurga firesc?
Gata, m-am terminat!