Fiv in Ungaria 74
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
goldi spune:
Zapp, felicitari !
Stai linistita, singurul bHCG care mai este in organismul tau este cel al bebelusului. Oricum, doza inteleg ca a fost mica .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mairis spune:
Ola fetele!
zapp, esti insarcinata! Insista insa la Kovacs cu rezultatul de progesteron, e cam mic. Sa iti spun eu cum a fost la mine: Bhcg<1,2 in z10 de la transfer, cu progesteron de 24. O prietena de-a mea a patit la fel ca tine, a sunat in Timisoara la un medic si i-a recomandat Duphaston oral, in plus de Utrogestan. Dar cel mai bine e sa-ti spuna Kovacs. Oricum trebuie sa stai foarte linistita!
Sa ai o sarcina frumoasa!
Si eu sunt tot din Timisoara, Zapp! Am prima programare la Kovacs in 14 decembrie! Fiv-ul cred ca va incepe undeva la sfarsitul lui ian-inceput de februarie.
Cu cine voi fi colega????
Zapp,vroiam sa te intreb de ce ai ales Budapesta si nu Szeged? Fiind din Timisoara, ma gandesc ca e mai simplu cu Szeged-ul.
Violeta, Multa , multa BAFTA! Iti tinem pumnii....... si sa ne tii la curent!
Asteptam vestile bune!
irinaflorea spune:
Zapp... permite-mi sa-mi ies din minti de bucurie...........
FFEELLIICCIITTAARRII!!!!! sigur e BB
pamy spune:
Buna fete dragi.Am o intrebare pentru voi:daca eu am fost la Szeged ptr fiv 1 si vreau sa fac fiv 2 la Budapesta ce trebuie sa fac?
Trebuie sa o iau de la inceput?
Pup toate fetele
TRISTA45 spune:
Mesaj de la mama Laurei Garner:
"Buna dimineata, mamici si burtici! Laura a adus pe lume "a big tiger" (as his daddy calls him) de 3070 g si 52 cm, Apgar 9/9. Totul a decurs normal. Inainte de 12;00 i s-a facut epidurala. A nascut la 3;19 pm, fara probleme. (Nu pot sa va descriu ce am simtit eu timp de doua ore, dupa ce Laura m-a anuntat ca a ajuns la dilatatie 9,5. Asta se intampla la ora 1;00, si pana la ora 3;20 cand sotul ei a aparut - senin - sa ne anunte ca e gata, nu am avut nicio veste). Laura e obosita, dar fericita si implinita. E fantastic ca am putut sa il am in brate pe Nicholas in prima lui ora de viata. E foarte linistit, a dormit mai tot timpul cat am stat acolo si se pare ca ii place ce-i da mami sa pape."
zapp spune:
Vai fetelor, sint coplesita de mesajele voastre! Va multumesc din suflet dar inca nu ma pot bucura pe deplin...M-am mai linistit, ca ieri dimineata inainte de a merge la analiza am fost cam varza...Eu zic ca rezultatul mi-a prins foarte bine pentru moral, am inceput sa sper din nou.
Aseara tarziu mi-a raspuns Kovacs, mi-a zis de faza cu Ovitrelul (ca poate influenta rezultatul), ceea ce m-a cam demoralizat..Dar aveti dreptate, 1/3 de doza nu se mai simte dupa 11 zile. Legat de progesteron, mi-a zis ca luand utogestan ovule vaginal, nu este masurabil in sange si ca valoarea este medie. Nu mi-a zis nimic cum ca ar tb sa suplimentez...Mi-a zis doar sa astept "the right timp" si sa repet analizele...
Legat de Szeged, eu am mai scris pe forum parerea mea...Am facut 2 fiv-uri cu Zadori si am fost dezamagita. Acest doctor nu a gasit tratamnetul potrivit pentru mine, am avut rezultate f slabe. Si in plus de asta, m-a deranjat f mult comportamentul lui in momentul in care i-am cerut parerea cu privire la nereusitele mele si sansele pe viitor. Sa fiti atente si sa-l urmariti: in cazul unei nereusite, daca i se pun intrebari, nu mai raspunde la email-uri. Daca nu intrebati nimic si vorbiti doar de o incercare viitoare, raspunsul este prompt. Parerea mea este ca nu vrea sa-si mai bata capul cu cele care au cel putin 2 esecuri cu el (si la urma urmei, in acest caz trebuie schimbat dr-ul, nu mai trebuie insistat la acelasi, indiferent cine e el).
Felicia, Goggy sint cu gandul la voi! Doamne ajuta!
felicia_ spune:
Laura Garner, FELICITARI mamico! Sa aveti parte numai de clipe fericite alaturi de puiutul vostru!
Zapp, urmatorul beta te va lamuri...rabdare!
Balanta_tm, eu am avut analizele hormonale foarte bune, la fiecare fiv am avut multi foliculi, dar putine ovocite(3 ovocite din 14 foliculi la fiv1 si 6 ovocite din 17-18 foliculi la fiv2), dr K a zis ca banuieste o greseala la doza sau la momentul punctiei.
Acum am avut 3 fiole de menopur in primele 2 zile, apoi cate 2 fiole, si in ultima zi doar o fiola, in total 9 zile de stimulare.
2bobocei, bafta azi la punctie!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
zapp spune:
Felicitari, Laura! sa fiti sanatosi si fericiti!
2bobocei, bafta multa! Doame ajuta!
tocmai mi-am facut un test sure check si e pozitiv!!!!!!!!!!!Liniuta nu are intesitatea celei de control, dar o vad si cu becul stins
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/denisa220972/denisa220972.jpg)
denisa220972 spune:
Mireloo2 ei na, ti-am spus ca o sa fie incet si sigur, acum sa fii sanatoasa si bb la termen, ma bucur foarte tare ptr.voi.
Acum mai urmaresc eu pe cineva pe aici pe forum care i-am spus ca am vazuto cam "jumulita"alerg prin parc. sa fie cu noroc si la ea.
Ptr.toate gravidutele sanatate multa, iar ptr.cele in asteptare BB cu lipici.