Vitamine romänesti de pretutindeni(35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Salutare tuturor,
Eu vreau sa va sfatuiesc pe cele ce aveti copilasii cu scutec sa amanati operatiunea pana se face cald afara.
E normal sa-i puneti pe olita de cateva ori pe zi dar fara stress.Iarna cred ca ar trebui sa stai doar in casa ca sa poti dezvata funduletul de scutec si asta nu se poate.
Noi am inceput chiar de iepuras si sa stiti ca vremea frumoasa a fost un aliat bun.Trebui mereu sa pleci cu cateva randuri de schimburi de acasa si cand afara e frig nu merge.
Si la noi a functionat foarte bine pregatirea psihica,i-am spus cu mult timp inainte ca atunci cand o sa creasca iarba si or sa apara floricele ea o sa fie fetita mare si nu mai punem scutec..bla-bla mult si cu folos in final.
Cat despre scutece,eu nu am cumparat niciodata marca pampers..am eu un fix..si ne-am descurcat de minune cu cele din Aldi.
Sa stiti voi ca atunci cand copilul este pregatit sa renunte la scutec o va face cu minim de ajutor.
Toate cele bune va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Multam mult de sfaturi . Pampers i-am cumparat doar cand a fost mica si se irita foarte repede. Acum folosesc cu succes scutece de la Penny (BabyTime) si la ea si la Daniel.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Si eu am fost in situatia cu 2 funduri imbracate in pampers, acum doar pe jumatate (adica doar noaptea la Tony)
Noi l-am luat mereu cu noi la toaleta si stia ce se face acolo, i-am cumparat olita pe la un an jumate si i-am explicat pt ce este si ca intr-o zi va trebui sa o foloseasca. Asta vara m-am hotarat intr-o zi ca gata e timpul, dupa ce a facut pisu de vreo 5 ori pe jos gata m-am razgandit. L-am lasat ziua prin casa dezbracat si incet incet am avut curaj si afara iar cand am plecat in concediu spre Ro am pus pampersul si in Ro nici nu a vrut sa mai auda de scutec.
La noi a durat destul de mult, vreo 2 sapt asta si pt ca eu nu eram pregatita, imi era prea stresant sa las pe Nico de la san si sa fug cu Tony la toaleta.
Eu am observat pe la un an jumate ca e pregatit, ne zicea ca vine lulu(pisu) dar l-am mai lasat o jumatate de an in pace.
Hai ca m-am intins cat o placinta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Buna dimineata fetili!

Cafea ca poate asa va mai vine cheful de scris ca moare subiectu'.

Copchilu mai doarme si ar trebui sa-l duc deja la gradi...ma duc sa-l trezesc.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Maria are viroza, am primit medical pana vineri sa stau cu ea dar a trebuit sa vin la birou, nu am ce face, trebuie sa fiu aici pana la sfarsitul saptamanii. Noroc cu tati ca sta el cu ea.
Fii-mea are in curand 3 ani si 3 luni si tot poarta pampers. Nici nu vrea sa auda de olita sau de toaleta si nici eu nu vreau s-o fortez. Nu stiu daca fac bine sau nu ca o las asa, dar oricum cand va veni perioada mai calda, clar voi insista mai mult pe tema asta, decat pana acum. Asta daca pana atunci nu se dezvata singura.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Buna tuturor.
Maria are viroza, am primit medical pana vineri sa stau cu ea dar a trebuit sa vin la birou, nu am ce face, trebuie sa fiu aici pana la sfarsitul saptamanii. Noroc cu tati ca sta el cu ea.

Sanatate multa Mariei, sper sa te descurci si cu jobul.
Nasol cu copiii astia asa independenti, care fac doar ce vor ei si cand vor ei .
Eu am zis ca un pic de disciplina nu strica: fetitele mari se uita la desene la TV si fac pp la olita; bebelusii fac in pampersi dar nici nu primesc desene.
Azi e a doua zi fara TV , deja a inteles despre ce-i vorba, repeta dupa mine: "pipi, Winnie"... Sa vedem cum evoluam maine, azi a stat de 2 ori pe tron, dar DUPA ce facuse in pampers deja.

Mergi la inceput

Trimis la: - 16/12/2009 : 21:58:25
--------------------------------------------------------------------------------

Dragele mele,
azi am primit un mail foarte interesant de la fostul meu sef:

'Liebe Mariana,
dieses Jahr haben wir uns entschlossen, die traditionellen Weihnachtskarten durch etwas besonderes zu ersetzen - für jeden Klick auf den Link (www.cst.com/temfxmas) spenden wir 1 Euro für die Kindernothilfe e.V.!
Frohe Weihnachten und ein erfolgreiches neues Jahr!'

Asa ca nu va sfiiti, intrati va rog pe pagina lor de web ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

seara buna fetele!

ioana sa-ti traiasca fata!(tot cu intarziere, vad ca eu tot in urma dau)

eu astept sa ia toni vacanta sa plecam la vapor, acolo vom face cred craciunul...
m-am apucat de cura, si eu, cand vin sarbatorile cu de toate...o sa intrerup atunci putin, sper sa nu fie in zadar

pup la toate!

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Salutare vitamine.

La multi ani sarbatoritilor din ultima vreme pe care nu i-am felicitat.

Va dau o ciocolata calda, ca tare frigulet e afara si poate asa va dezmortiti ca vad ca nu prea se mai scrie pe aici.

Alex, sanatate Mariei.

Daca tot am intrat vin si eu cu o intrebare la voi.
Este careva asigurat la Hanse Merkur?

O zi minunata va doresc si plina de caldura.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumim pentru urari!
Ramo, am dat click pe link, frumoasa idee a avut seful tau.
Aici e ger si soare (cu dinti). Abia astept sa ajung acasa la Bucuresti sa ma bucur de zapada!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

AMR 6 zile

Mergi la inceput