Vitamine romänesti de pretutindeni(35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Helllllloooooo!!! Unde ati disparut toate? Hai ca uite, va ademenesc cu un vin fiert si niste cozonac. Ce ziceti, v-am convins?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

AMR 16 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

eu sunt!
tot acasa, am lenevit toata ziua la tv
mersi de tratatie alexandra dar incerc sa ma abtin , greu tare!

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Simo, esti de admirat ca incerci (si reusesti) sa te abtii. Uite, eu nu reusesc nici macar virtual.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

AMR 16 zile

Mergi la inceput

ei reusesc! doar incerc! cred c-o sa iau sub. cu slabit la lecturat, poate ma urnesc intr-o directie, ma umflu precum cozonacul, ca tot aminteai
of, of, mai, mai!
ti-a trecut piciorul? ati pus tel. fix?

la toate fetele

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009

Mergi la inceput

Simo, nu avem inca nici net nici telefon, asteptam sa vina astia pe 16. Suntem dezamagiti ca acolo sus pe deal nu ne pot oferi decat internet de 2000 DSL, fff nasol. Asta e.
Piciorul mi-a trecut, multumesc de intrebare, inca ma mai doare din cand in cand si a ramas putin umflat, dar in rest e ok.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

AMR 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Salutare natiune!
Ioana, nasol cu masina "confiscata" pt parcare in loc necorespunzator . Mai bine de mine, ca n-am avut nici un chef de plecat la drum cu puii sa votez!

In ultima vreme eu sunt cam ocupata - incerc sa invat fata la olita . Se lasa cu tipete, urlete, ma pocneste daca o tin cu forta; sta pe tron mituita cu Haribo, si dupa ce termina punguta aia mica zice "gata!" si se da jos. Dupa caz - ori trebuie sa sterg in baie, ca face pishu pe gresie, ori trebuie sa alerg dupa ea prin casa sa o prind sa o imbrac rapid . Cred ca-mi ies din minti in ritmul asta .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

buna fetele, iara liniste...
eu m-am apucat de cura, de ieri! am facut si miscare! sper sa ma tina cat mai mult
acum caut sa-mi iau banda de alergat ca la vapor nu merge altceva

va pup

poza cu noi
poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Buna dimineata fetelor!

Ramona eu nu cred ca obligand-o sa stea pe wc e cea mai buna cale sa o dezobisnuiesti de scutec....noi am incercat de 2 ori pana acum sa-l dezvatam dar n-am reusit asa ca il mai lasam. La gradi il pune pe wc dupa masa de pranz, de obicei nu face nimic, doar se joaca, ii imita pe ceilalti copii. Acasa nu sta decat cand vrea el, de obicei dimineata dar rareori face ceva. Cand simte ca vrea sa faca imi aduce scutecul sa i-l pun.
Eu nu vreau sa-l oblic, ii explic ca nu mai e bebe si doar bebeii fac in Pamers, el e deja baietei si trebuie sa faca la WC. Pare sa inteleaga dar pur si simplu nu vrea (daca-l intreb daca el e bebe se supara si zice "Dudutu nu bebe").
Sper ca pana la vara vom reusi, la gradi unde faceam practica mi-au zis si educatoarele ca in jur de 3 ani se dezvata de obicei si ca sunt multi care pana la 4 au scutec noaptea. Eu sper sa reusesc sa-l dezvat pana la 3 ani dar sa vedem...Vladut e foarte incapatanat.

Simona nu mai zi de greutate ca iar ma apuca depresia, am ajuns la 61 de kg si nu mai reusesc sa mai dau jos...am trecut de la 38 la 40 si nu cred ca voi reusi sa revin la marimea 38

Va doresc o duminica placuta!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui angiuta
Ramona eu nu cred ca obligand-o sa stea pe wc e cea mai buna cale sa o dezobisnuiesti de scutec....

Multam mult de raspuns. Ideea e ca am 2 pui in Pampers, si mi s-a cam luat de schimbat scutece (si mai ales de cumparat ). Atunci o sa incerc sa o mai las in pace...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Ramona te cred...nu stiu ce sfaturi sa-ti mai dau ca doar si eu cam in aceeasi situatie sunt. Poate cu multa rabdare vom reusi...
Legat de scutece noi am inceput sa folosim la gradi si ziua acasa marca de la Rossman. Nu sunt asa subtiri ca Pampers dar se muleaza destul de bine. Si sunt mai ieftini decat Pampers ....am sperat ca fiind si mai grosi un pic poate il deranjeaza si o sa prefere chiloteii, dar degeaba....

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput