Vitamine romänesti de pretutindeni(35)
Raspunsuri - Pagina 13
claudia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiul11 Am nevoie de un sfat. Fetita mea a fost invitata la ziua de nastere a unei colege de gradinita care face 4 ani. Ceva idei pt cadou caci chiar nu stiu ce sa-i iau? |
deoarece nu stii ce gusturi are fetita, eu ti-asi propune un gutschein de 5 sau 10 euro la un magazin de jucarii Rofu sau Toys'r us ceva ce aveti prin zona, cu el nu faci nimic gresit isi va alege fetita singura ce vrea
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
anangel_lexi spune:
Buna tuturor. Am trecut sa va salut!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
AMR 21 zile
celesta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi Buna tuturor. Am trecut sa va salut! de Maria Cornelia (20.09.2006) Din ce in ce mai mare Si primele perlute www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet AMR 21 zile |
Buna si tie
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
zuzi.simona spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor Andreas, Andy si Claudia, sa fiti sanatosi si fericiti!
acu m-am repatriat si io, adica suntem prin luxemburg dar am net
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
claudia74 spune:
eu is darnica zilele astea asa ca va si ofer ceva :)))))
azi iara am musafiri asa ca intru in bucatarie imediat,o sambata minunata va doresc.
Simonelule mersi mult iubita de urari.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
noiembrie spune:
Linisteeeeeeeeeee, ..........prea mare linistea pe aici!
Precis a-ti stat cu mosul la taifas , azi-noapte .
Hai poate vine totusi careva , ....la cafa !
Sa aveti o zi frumoasa!
zuzi.simona spune:
neata si de la mine
oleaca pe acasa, la tv ca-i vreme de ploaie, la cafe, mersic codruta , urmarim cum voteaza romania
o zi faina!
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
puiul11 spune:
Am fost si eu la vot la Stuttgard, am plecat de dimi si am ajuns doar mai inainte. Cred ca ziua de azi va fi o zi de neuitat. Dupa vot si plimbare prin Weihnachtsmarkt,la intoarcerea in fata consulatului, nu am mai gasit masina. Am ramas blocata, intradevar vina a fost si a noastra dar parcasem unde nu trebuia si am facut apoi o plimbare panala stadion pt a ne recupera masina sipe langa asta am incasat si o amenda doar 150 euro
anangel_lexi spune:
Puiul, aoleuu, nasoala faza cu masina. Imi pare rau...
Pe noi, bineinteles ca nu ne-a ocolit Mos Nicolae nici anul acesta, desi se pare ca a uitat sa ne aduca, pe langa cadouri, si nuielusa cea binemeritata.
Maria a fost foarte incantata de cadouri, s-a uitat de vreo 4-5 ori la DVD-ul cu Mickey pe care i l-a adus Mosul, apoi la binoclul cu imagini... Mosul i-a mai adus un fular si o bluza groasa cu Minnie de care a fost, la fel, foarte incantata si a vrut sa le poarte imediat.
Noi am fost ieri in Luxemburg sa votam, e bine ca putem vota asa de aproape, altfel ar fi trebuit sa mergem aproape 200 de km pana in Bonn. Pe drum Mariei i s-a facut rau, asa ca am votat pe rand, intai sotul, timp in care eu am stat cu Maria in masina sa o schimb (vomitase si noroc ca am avut ceva haine de schimb, dar nu tot ce imi trebuia) dupa care am votat si eu...
Dupa-amiaza am fost la tragul de Craciun din oras si am dat-o pe domnisoara in carusel, caci se simtea mai bine.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
AMR 21 zile