Amenajare camera bebe

Amenajare camera bebe | Autor: delsim

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de inspiratie. Caut siteuri pentru bebei care sa cuprinda amenajarea camerei, decorarea unei camere de copil, eventual teme de decorare. Am nevoie de idei , astfel incat sa imbin culoarea peretilor ( cu desene sau fara) , cu mobila ( nu vor fi neaparat piese de mobilier de bebei- va fi un patut de bebelus+ o canapea pentru mine si sotul meu+un dulap+o comoda ), cu diverse obiecte necesare.
Am cautat eu ceva ceva pe net , dar intru numai in balarii de siteuri...ma gandeam poate aveti voi niste linkuri .Va pup!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Am sa rog moderatorii sa mute subiectul la "Parintii intreaba...". Poate am mai mult succes acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Nu inteleg exact ce vrei. Spui ca este camera bebe dar acolo o sa fie si patul vostru, comoda si dulapul vostru. Spune exact ce vrei si cati ani are copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Uite un site din Spania care mie imi place, poate gasesti ceva idei.

http://www.alondra.es/

Mergi la inceput

O sa fie doar canapeaua pe care o sa dormim noi, in rest dulapul va fi pentru copil, comoda pentru copil, patutul copilului.Totul va fi destinat copilului . Copilul e inca in burtica mea deocamdata.In afara de patut care va fi evident de bebelus, dulapul si comoda vor fi clasice, probabil culoarea mesteacan, nu vor fi piese de mobilier de copii, ca sa nu fim nevoiti sa le schimbam peste o vreme, din considerente financiare.
Cand copilul o sa mai creasca o sa schimbam patutul cu un pat de copil , iar noi o sa dormim in alta camera.
Avand in vedere ca mobila nu va fi "de copil" atunci atmosfera va trebi sa o creez din restul adica culori,eventual model pe pereti sau autocolante sau perdele sau jaluzele cu desene, lampa, alte obiecte , covor, etc.
Sper ca acum sa fie mai clar.

Mergi la inceput

Multumesc, Carlin , dragute camere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Delsim, sa-ti triasca bble si sa fie sanatos!

Sigur au mai fost aici pe forum subiecte, dar nu le-am retinut, stiu ca si eu m-am uitat de asta cand cautam sa adaugam la camera celui mare si ceva pt cel mic.
Exista chiar aici cineva care pusese niste poze desenate de cineva care activa aici, pt camera unui bb.
Da-i o cautare si afli.

succes!

Ana & Adrian (01.11.2002) & Calin (27.03.2009)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput

Sa caut la arhiva la subiectele active nu am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Delsim, eu am luat mobila crem, simpla. Si am aplicat eu pe usile sifonierului si pe sertarele comodelor diverse figurine. Unele sunt cauciucate, altele sunt de plastic. eu am ales figurine cu Tinkerbelle. Pe pereti am lipit abtibilduri cu margini fosforescente. a iesit f frumos. Cd zanica o sa creasca, o sa dezlipesc figurinele. Deja a inceput ea sa traga d ecele d eplastic de pe usile sifonierului, si a dezlipit cateva

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Eu cred ca puteti sa-i luati linistiti mobila destinata copiilor si nu ceva 'neutru', pentru ca se va bucura de aceasta mobila cel putin 10 ani - nu e putin si apoi, ma gandesc eu ca peste 10 ani va veti permite sa o schimbati (de ce sa fim pesimisti?).
Nu te crampona de sexul copilului in alegerea culorilor. Mai bine alegi o mobila in culori pale dragute, decat sa incarci toti peretii cu figurine de care in mod sigur se va plictisi mai repede si care pot crea la un moment dat o atmosfera incarcata (pana la urma e locu unde dormiti, nu?). Bineinteles ca accesoriile specifice unei camere de copil nu trebuie sa lipseasca (acele figurine si abtibilduri de care vorbeam dar in cantitati moderate) - axati-va pe confort, atmosfera calda , poate zone separate cat de cat pt nani dar si pt activitati de joaca, de zi.

Bucurie!

Mergi la inceput

Intre timp am, aflat sexul: e fetitza!

Mergi la inceput