Fulgusori (159)-Bravo LauraG, Katy, hai Coquelicot

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fete...am o intrebare,hai doua..
pot sa beau ceai din asta pentru lactatie de pe acum???
si daca n-am lapte pt bebe,la materna....cu ce il hranesc primele zile?cumpar io biberon plus laptic praf??

36 saptamani
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice

Mergi la inceput

si daca n-am lapte pt bebe,la materna....cu ce il hranesc primele zile?cumpar io biberon plus laptic praf??

36 saptamani
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

many_bani multumesc pt ponturile cu Filantropia. Deci o sa nasc in camasa mea. Asta e bine, ca nu as fi intrat in camasile lor nici daca una ma impingea si alta ma tragea. AM retinut! Aparatul foto il iau cu mine, il dau unei moase. Vrea sa fotografieze pe bebe si pe "papusa chucky". Mie mi-a spus Haiduc ca mi-o lasa pe sora-mea langa mine, dupa ce i-am spus ca e medic si ea. Dar sunt convinsa ca nu o s-o lase in ultima jumatate de ora, adica inainte de expulzie. Oricum, ma multumesc si cu atat.

Maine am sedinta cu parintii asa ca nu o sa pot intra deloc pe forum. VA pup si aveti de grija de voi maine.

34+ moi si Cezara Maria
AMR 5+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Vazut bb de Raluci si Krelia. Sunt frumosi foc. Asa sunt toti fulgusorii nostri.
Mylady unde o sa nasc eu primesc bebelusii lapte praf de la ei. Si cu biberoanele lor.
Shtephy pe unde esti?

36+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

andrutza - si Iulian are coji peste tot, abia astept sa lepede de pe el pielea de reptilutza si sa aiba si el "piele de bebelus".
Iti tin pumnii tare-tare sa mearga bine si sa fie totul in regula pentru voi 2. Si sa mergeti fericiti acasa cu un fratior sa imbunati mica printesa.
Si te rog tare sa nu te scuzi ca ai fi intristat pe cineva. Daca radem impreuna, atunci si plangem impreuna, da?

Many_bani - grozav! stiam eu ca uitasem lucruri... (eu mi-am luat sticlele de apa de 0.5 in septembrie cred, si normal ca am uitat, bine ca mi-am amintit sa le iau la spital ). Ceaiul ala e f bun si ca ceai in sine, am bagat si eu doar 2 zile, ca apoi a venit lapticul si exact cum zici, pt 10 lei am fost desfundata de o tanti de la sala de pansamente.
Fetele care mergeti la Filantropia, banii aia au fost cei mai bine cheltuiti. Desi pe mine m-a durut grozav cat m-a prelucrat asistenta la sani, dupa aia a fost super. In plus am vazut cum a facut si acum ma descurc mai bine cu mana decat cu pompa. Mda... celebra pompa

Lidia - bonsoir

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Andrutza dar nu ai incercat metodele traditionale pentru declansare: foarte mult si multa macarica picanta????

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +37 Maya Paula
AMR 3 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

ceaiul ala e indicat dupa nastere, nu cred ca e o idee inainte, dar nu sunt 100%. Daca nu ai lapte, il hranesc asistentele cu formula. Si daca pleci acasa fara lapte la tzitzi (ceea ce nu cred), iti cumperi cand ajungi acasa bibe si ce mai ai nevoie. In spital nimeni nu sta nemancat

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrutzaAndre, esti super draguta ca te gandesti la mine. Sa stii ca la scenarii de genul asta m-am gandit si eu, vreau insa sa fac ce este bine pentru bebe, asa ca astept ziua de joi, cand se implinesc 40 de saptamani. Cand voi vorbi cu el insa, ii voi pune in vedere sa ma cheme cand crede el ca nasc sigur 100%, ca eu nu ma mai intorc acasa, ca cedez psihic daca sunt trimisa si a patra oara. Pana la urma, el este de vina ca m-a plimbat atata, ca mi-am facut atatea sperante si ca mi-a dat viata peste cap. Daca ma lasa in pace, era mult mai bine si asteptam rabdatoare, ca si data trecuta, cu minim de stres petru mine, sotul si copilul meu.
Eu zic ca joi, daca o sa te simti in stare, sa ii bagi o poveste de asta presarata si cu niste lacrimi, metode de inducere eficiente sunt sau, in fine, medicul e el, dar conteaza si moralul tau foarte mult. In ritmul asta pana nasti vei fi daramata, plus ca ai un copil acasa care sufera. Se fac 40 de saptamani, ai antecedente si sa faca bine sa ia o deicie, nu sa te plimbe aiurea. Si nu uita sa ne tii la curent, da? Hai ca poate joi scoatem pompoasele. 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

danke..fete

36 saptamani
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MONIS, my love ;)...good evening....

Mergi la inceput