Fulgusori (159)-Bravo LauraG, Katy, hai Coquelicot
Raspunsuri - Pagina 4
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b buna seara gravidutze si mamici am fost iar la bebe, nu a papat ca doarmne in continuu, cred ca le si dau asistentele astea ceva glucoza ca prea sunt lesinati in rest totul bine eu cu hemoroizii mei minune, mi-a dat d-ul doctor un unguent sa vedem daca da roade, intre timp ma tratez cu supozitror diclofenac o sa pun cateva poze acum pe cont va pup 37+ Remus Andrei www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat AMR 3 SAPTAMANI |
felicitari...si multa sanatate
36 saptamani
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice
andrutza spune:
Va pup, multumesc mult de incurajari, astazi sunt mai bine, am colindat tot orasul si am fost la cumparaturi, sa-mi mai iau gandul.
My Lady, au avut dreptate fetele ca sunt deprimata nu pentru ca am depasit sau nu termenul, ci de faptul ca trec a doua oara prin treaba asta. Dupa ce depasesti termenul o data, speri toata sarcina ca acum nu ti se mai intampla, si totusi... Am fost si chemata, fara nicio vina, la spital de 3 ori pana acum, mi-au facut si clisma degeaba, copilul meu (Simona) nu mai vorbeste cu mine pentru ca nimeni din jurul nostru nu mai vorbeste de altceva decat de cand se naste fratiorul... Se adauga si teama de cezariana, mai bine zis dorinta prea mare de a naste natural pentru ca am reusit prima data repede, cu un copil mare de 3,900. Plus stresul ca mai am concediu pana la sfarsitul anului, si daca depasesc termenul mai mult de o saptamana, nu mai am 42 de zile dupa nastere. Nu cred ca ti-ai dori sa nasti la 42 de saptamani, nu cred ca nimeni isi doreste asta, fetita mea la apropae 41 de saptamani avea coji mari pe maini si picioare, pielea deja se descuama, i-au trecut cu ulei dat toata ziua in 2-3 saptamani. Mai adauga si faptul ca la 36 de saptamani am fost anuntata ca bebe are vreo 3,800, si mai nou sambata la spital ca are capul mare
Ma rog, nu vreau sa intristez pe nimeni, chiar n-a fost asta intentia mea si imi cer scuze daca am facut-o. A fost doar un mod de a ma descarca, pentru ca nu cred ca ma poate intelege altcineva in afara de voi. Repet, azi sunt bine, voi suna joi cand se implineste termenul sa vad ce mai spune doctorul.
Si inca ceva: sarcina dupa 40 de saptamani este sarcina depasita, chiar daca in anumite conditii se poate tine pana la 42 (daca nu e placenta prea imbatranita, mai ia bebe in greutate, e suficient lichid etc.).
Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 39+ Daniel Stefan
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui dienutze Buna fetele!Eu cica am fost la control...nu a facut decat sa vorbim, ma rog, ma asteptam chiar la un control! Concluzia e ca mai stam o saptamana sa facem 38 in cap! Si STAM! Adica f f cuminte, a nu se trage de mobila etc, ceea ce e greu, nu am stareeeee!!!Deci sunt programata la cezariana pe 16 noiembrie Ceea ce m-a amuzat copios a fost reactia lui tati! A fost f f stresat!(noi plecasem cu bagajul dupa noi) "Crezi ca multi copii fac eu in viata asta!", asta mi-a raspuns cand l-am intrebat ce are!!!Deci el face copilul |
rgagapie spune:
Buna seara,
Nu am mai reusit sa mai scriu, dar am citit aproape tot ce s-a scris.
Azi am reusit sa sortez hainutele {bb} mele si sa fac cat de cat bagajelul pentru spital, de maine mai am 2 saptamani maxim, si sa vad ce mai am de cumparat .
la toate
A era sa uita pentru LauraGarner.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +37 Maya Paula
AMR 3 SAPTAMANI !!!!!!!!
krelia spune:
'elo burtix!
remember me?
Am reusit sa intru si eu putin, inainte de masa si baita de seara (care btw, e prima..ieri am ratat-o ) si am zis sa dau binete pe aci
Va multumesc din suflet pt toate majoretele....pentru telefoane si pentru mesaje!
Va cer iertare ca nu am putut fi activa imediat dupa ce m-ati felicitat..insa, prima zi a fost groaznica...durerile de dupa cezariana sunt mari (spun asta pt cele care se pregatesc , caci fetele deja "experte" stiu ce spun )
Insa, cel mai important lucru este sa te ridici din pat a 2a zi si sa incerci sa mergi. Si asa, din zi in zi va fi mai bine.
Azi, dupa a 4a zi de la operatie, nu pot sa spun ca zburd, insa durerile nu mai sunt nici pe departe cum erau in prima zi. Pe langa asta, ma mai doar si coastele (bebe se pozitionase sus si dr a trebuit sa ma
apese, pentru a ajuta "expulzia"
E ceva de povestit la experienta cu cezariana mea, in timpul ei si dupa ea...insa...poate imi voi face timp in viitorul apropiat.
Deocamdata vreau sa va spun ca suntem ok....doar ca ne-am iritat de la servetelele umede pe care le foloseau asistentele in spital (am plecat iritati de acolo)...si am facut eritem ....dar mami ne sa cu sanosan si sa speram ca va trece!
Ieri ne-am externat....a fost o noapte relativ agitata...trezit, papa si kk cam din 2 in 2 ore...speram ca la noapte sa nu mai fie asa (ca sa poata si mami dormi mai bine ...ca bebe a fost un printes de-a dreptul...la un mom. dat, mami l-a tinut de la tzitzi stang la tzitzi drept...
Acum ne pregatim de baita (sper sa ne descurcam, ca ieri ne-am cam fofi' si stiu ca nu am facut bine...)..cel mai frica mi-e de buricut si putica....dar..vedem noi!
Asa ca, inainte de inceiere, o sa spun si eu FELICITARI tuturor bebeilor care s-a nascut dupa noi si multe GO GO GO-uri celor care mai urmeaza dupa..iar ca delectare....am incarcat o pozuca cu printesu' pe contul nostru....sper sa vin cu mai multe cat de curand...in functie de timp, stiti voi
Pup la voi cu mare drag!
krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai
Andrecluj spune:
Andrutza Stii ce ma gandesc? Nu merge la medicul tau cu niste "efecte de scena", respectiv o tura de plans, sa-i povestesti ce ne-ai scris aici, orice ca sa insiste cu inducerea mai mult? Chiar nu stiu daca gandesc corect, dar banuiesc ca suferi mult acum. 36+ Chiara Ada
many_bani spune:
Buna seara si de la noi,
Bun venit proaspetilor fulgusori si felicitari mamicilor lor.
Dankutza, daca imi amintesc bine tu vei naste tot la Filantropia, nu?
Daca da, sa stii ca eu m-am imbracat in camasa mea de noapte de la garberoba dupa ce la camera de garda au zis "internarea" si in lucrurile mele am ramas tot timpul.
Vin si eu cu completare la ce a scris Monis, apa plata in sticle de 0,5 foarte util, mie mi-a fost recoandat ceaiul ptr. stimularea lactatiei imediat ce am fost mutata de la terapie intensiv si galactogil (a adus sotul), daca ai aparat foto poti sa-l iei in sala de nastere si la mine ca la Monis o moasa a pozat aproape tot. Si eu am avut chiloti de unica folosinta, insa dr. mea nu a fost prea incantata si am renuntat.
Monis despre alaptat si la mine in primele zile a fost dureros, tragea bietul copil sa se aleaga si el cu ceva si muream si eu de durere, insa cand am mers la sala de tratament (ptr. toaleta)am dat de o asistenta draguta care cu mana, nu stiu cum a prins sanul si printr-o apasare care nu a fost prea dureroasa a desfundat canalele, apoi nu au mai fost probleme, acum oferta este mai mare decat cererea, ca urmare am oprit si stimularea lactatiei si ma mai si mulg.
Problema cu somnul lui bebe o avem si noi, ziua parca nici nu este copil in casa, dar noapteaaaaaaaaaa jale, acum mai avem si colici, noroc cu infacolul daca eu buimaca de somn nu uit sa-l administrez.
Daca dau infacolul cum trebuie dupa ce mananca se linisteste.
A picat si buricelul, deci mergem spre bine.
Acum ma retrag sa pregatesc baita, ptr. care inca mai am emotii.
Va pup
mami de Vlad
andrutza spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Andrutza Stii ce ma gandesc? Nu merge la medicul tau cu niste "efecte de scena", respectiv o tura de plans, sa-i povestesti ce ne-ai scris aici, orice ca sa insiste cu inducerea mai mult? Chiar nu stiu daca gandesc corect, dar banuiesc ca suferi mult acum. 36+ Chiara Ada |
Andre, esti super draguta ca te gandesti la mine. Sa stii ca la scenarii de genul asta m-am gandit si eu, vreau insa sa fac ce este bine pentru bebe, asa ca astept ziua de joi, cand se implinesc 40 de saptamani. Cand voi vorbi cu el insa, ii voi pune in vedere sa ma cheme cand crede el ca nasc sigur 100%, ca eu nu ma mai intorc acasa, ca cedez psihic daca sunt trimisa si a patra oara. Pana la urma, el este de vina ca m-a plimbat atata, ca mi-am facut atatea sperante si ca mi-a dat viata peste cap. Daca ma lasa in pace, era mult mai bine si asteptam rabdatoare, ca si data trecuta, cu minim de stres petru mine, sotul si copilul meu.
Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 39+ Daniel Stefan
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui andrutza Va pup, multumesc mult de incurajari, astazi sunt mai bine, am colindat tot orasul si am fost la cumparaturi, sa-mi mai iau gandul. My Lady, au avut dreptate fetele ca sunt deprimata nu pentru ca am depasit sau nu termenul, ci de faptul ca trec a doua oara prin treaba asta. Dupa ce depasesti termenul o data, speri toata sarcina ca acum nu ti se mai intampla, si totusi... Am fost si chemata, fara nicio vina, la spital de 3 ori pana acum, mi-au facut si clisma degeaba, copilul meu (Simona) nu mai vorbeste cu mine pentru ca nimeni din jurul nostru nu mai vorbeste de altceva decat de cand se naste fratiorul... Se adauga si teama de cezariana, mai bine zis dorinta prea mare de a naste natural pentru ca am reusit prima data repede, cu un copil mare de 3,900. Plus stresul ca mai am concediu pana la sfarsitul anului, si daca depasesc termenul mai mult de o saptamana, nu mai am 42 de zile dupa nastere. Nu cred ca ti-ai dori sa nasti la 42 de saptamani, nu cred ca nimeni isi doreste asta, fetita mea la apropae 41 de saptamani avea coji mari pe maini si picioare, pielea deja se descuama, i-au trecut cu ulei dat toata ziua in 2-3 saptamani. Mai adauga si faptul ca la 36 de saptamani am fost anuntata ca bebe are vreo 3,800, si mai nou sambata la spital ca are capul mare Ma rog, nu vreau sa intristez pe nimeni, chiar n-a fost asta intentia mea si imi cer scuze daca am facut-o. A fost doar un mod de a ma descarca, pentru ca nu cred ca ma poate intelege altcineva in afara de voi. Repet, azi sunt bine, voi suna joi cand se implineste termenul sa vad ce mai spune doctorul. Si inca ceva: sarcina dupa 40 de saptamani este sarcina depasita, chiar daca in anumite conditii se poate tine pana la 42 (daca nu e placenta prea imbatranita, mai ia bebe in greutate, e suficient lichid etc.). Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 39+ Daniel Stefan |
iubita...eu nu am stiut ca ai probleme si cu bebe..am crezut ca esti tu mai dezamagita...mai...nush..si am vrut sa te ,,shake,, oleak pt ridicarea moralului...
dar de ce mai stai tu dupa doc asta al tau....daca nu-i pasa...la urma urmei e bebe tau...cauta alt doc...tre sa te poata ajuta cineva...nu mai sta asa pana joi...e mult...
36 saptamani
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice