Atelier domestic de creatie impreuna cu copilul
Raspunsuri - Pagina 4
Eleni spune:
Sanziana, scuze, acum am reusit sa mai bag nasul pe aici.
Da sunt rezistente, sunt niste chestii extrem de reusite care se fac incredibil de usor.
Proiectul in sine implica din partea copilului mai mult decat sa duca o jucarie la sacul Mosului, pur si simplu pune suflet si se gandeste la beneficiarul jucarie. Fain tare.
Soare in suflete sa aveti,
Mirona spune:
n-a mai scris nimeni de 5 zile ... n-ati mai lucrat nimic cu copiii din dotare?
eu n-am reusit sa fac advents calender-ul - asa ca m-am apucat de origami cu fetita - ea mai mult se uita si la final se joaca nitel cu animalutzul facut.
am pus poze noi in album - daca doriti sa le vedeti. de aici in colo.
P.S. Eleni - sa nu ne uiti cu poze de la proiect, da?
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret
Mirona spune:
cred ca se va inchide acest subiect - nu mai e nimeni interesat de el.
eu am gasit ceva super fain dosit intr-un dulap si m-am gandit ca v-ar interesa si pe voi - mamici de copii mai mici.
Pe cand era Kara mica - i-am facut o perna cu multi nasturi - era super interesata de ea - trebuia doar sa am grija sa nu rupa cumva nasturii si sa-i inghita. Tot pe atunci i-am facut un fel de minge plina cu etichete - stim cu totii cat sunt de interesati copiii de etichetele jucariilor - nu neaparat de jucarie.
Ei bine - le-am gasit acum dosite pe undeva si le-am scos pentru cel mic - mama mama ce delir e prin casa - si nu doar el - chiar si Karina il pandeste si i le ia sa se joace si ea - doar "sunt ale ei", nu? Poze cu mingea cu etichete si cu perna cu nasturi.
Si i-am mai facut ceva -un cub cu activitati - insa acum nu am poza acestui cub - am dat cubul altor copii - poate o s-o obtin cumva.
In fine - cum cubul are 6 fete - pe ficare am facut cate ceva - pe o fata am cusut nasturi si gaici - si asa putea copilul sa invete sa inchida si sa deschida nasturii, pe o alta fata am cusut un fermoar, pe alta mosi si babe, pe alta perechi de sireturi, pe alta capse si pe ultima catarame.
am gasit o poza asemanatoare cu ceea ce va explic eu www.funplay.ro/produse/Soft%20Play/Sensory%20Soft%20Play/SP1274.jpg" target="_blank">aici.
no - mamici creative - spor la treaba!
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret
Eleni spune:
Eu sa stii ca intru. Si disper cand vad ce chestii faine faci. Noi am mai facut niste chestii din peturi si cutii de pateu. Dar sunt absolut disperata cu proiectele de la munca si efectiv rar bag un ochi scurt pe subiect. O sa ma updatez dupa 18 cand sper sa intru in vacanta.
Fac poze la tot, inclusiv la evenimentul despre care am povestit pe privat si invat sa le pun in album. Hai ca se poate...
Dar daca vreodata te gandesti sa faci bricolajele astea si de vanzare, pe mine poti conta caci cubul educativ si mingea cu etichete m-au umplut de invidie... Perna sa zicem ca as face-o si eu (desi sa zicem asta are o doza mare de probabiliate)...
Felicitari Mirona, multumim pentru ponturi.
Eu cred ca mai intra mamici, dar le rusinezi tu cu creatiile tale .
O zi frumoasa,
tanima_i2002 spune:
Si eu mai intru pe aici, dar spre rusinea mea nu reusaesc niciodata nici sa scriu cate ceva, cu atat mai putin sa si materializez vreo idee de aici, desi multe sunt tare interesante. Mingea cu etichete ar fi perfecta ptr fi-mea care suge tot ce prinde textile, mai ales etichete. Iar fi-miu, care desi are 3 ani, toata ziua cotrobaie prin sifonier dupa haine si cauta fermoare si nasturi, papusile le dezbraca continuu...Deci cubul cu activitati i-ar da ceva de lucru sunt sigura. Dar cine sa stea de cusut, cand de doua sapt ma chinui sa cos doi nasturi la o bluzita?
Activitatea pe care o facem noi mai des ar fi lipitul bradutilor decupati din pliantele de la hypermarketuri pe care lipim apoi globulete si mosi si alte nebunii decupate tot de acolo.
Am mai facut intr-o zi o plansa cu tot felul de articole tot din pliante. De ex ce avem noi in bucatarie: aragaz, hota, masa, scaune, frigider....Intelegeti, nu. I-am decupat multe chestii din astea si l-am pus sa le lipeasca pe planse separate. Nu prea ne-am inteles noi, dar a iesit ceva ceva, macar a avut de lucru 15 min. Oricum activitatea cea mai placuta ptr fi-miu este sa toace marunt hartii pe care le mananca fi-mea mai apoi dupa ce le aduna tacticos de prin toata casa.
Felicitari ptr subiect, poate va veni o zi cand voi materializa si eu o parte din idei.
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)