Atelier domestic de creatie impreuna cu copilul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

pus albumul pe public pana deseara.

pupam

lucrusoare de vanzare - reduceri de pret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Preluat pozele. Multumim.
Gata, am tot ce-mi trebuie... si chiar si entuziasm.
Mirona, e chiar mai usor decat credeam... si decat asta de-l planuiam eu.

Zi faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Mirona, foarte frumoase crafturile fetitei tale. Am incarcat si eu cateva poze sa le fac cu buburuza mea(e nascuta tot in 2006, deci cat a ta).
Cumva reteta pe care ai dat-o pe pagina cealalta e pentru plastilina facuta in casa? Stiam ca e ceva cu faina+sare+apa si apoi colorant chimic ca sa iasa un fel de plastilina. O sa o incerc si eu, desi am numai rosu pe aici..

Eleni, sa ne pui poze cu creatia Mariei, te rugam

Mergi la inceput

Eleni - e bun entuziasmul tau. Asteptam poze cu noile creatii.

Macrina - sa-ti traiasca buburuza. Multumim de aprecieri. Reteta nu stiu daca poate fi folosita si ca plastelina - intr-adevar se poate modela si de la o zi la alta - prinde putin o coaja - insa framantand-o e in regula. Noi am folosit-o strict pentru a o coace in aceeasi zi cu modelarea. Pe Karina o fascineaza si modelajul dar si pictatul lor.
Dupa coacere - materialul nu se sparge, se pastreaza bine pret de cateva saptamani. Doar pe cele gata pictate nu le pot pastra mai mult de 2-3 zile - se moaie - asa ca le arunc - normal - nu inainte de a le face o poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Fetelor, sunteti de milioane si voi si copilasii! Abia asteptam si eu si fetita mea - are 5 ani - sa facem cate ceva pentru Craciun. O sa pun poze cu ce iese. Momentan strangem materiale.

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

saluti mamici creatoare!

ceva nou pe zua de azi?

eu - inspirata de "calaritul" lui Eleni pe acest subiect - i-am facut azi Karei un calutz. Abia astept sa vina de la gradi si sa o vad calarind prin casa cu el.

pentru ea am pregatit o minge multicolora - din autocolante - gen puzzel - ea trebuie sa reconstituie minge pe o coala alba de hartie.
aseara am lucrat asa ceva - dar nu a iesit prea binishor. aici si aici poze de aseara. In cea de-a doua - avea inimioare taiate in doua - iar ea trebuia sa lipeasca autocolantele a.i. sa iasa inimioara frumoasa.

voi ce ati creat nou azi pentru pitic, sau cu piticul vostru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Mirona, nu preiei si comenzi? Auzi, nu vrei sa vorbim pe mail, serios acum, da-mi un PM cu mailul tau si s-ar putea chiar sa lucram impreuna ca ai o creativitate debordanta si eu as putea sa te implic in niste proiecte.
Hai ca trecem pe privat.
Promit sa urmaresc si in primul weekend mai liber ne apucam de brad.

Mergi la inceput

Eleni, mai greu cu comenzile - stam si departe una de alta - plus ca eu am doi copii acuma - abia razbesc cu ai mei - daramite sa mai fac si altora.
am certuri zilnice cu al meu ca las casa cu fundu in sus pentru a ma juca cu copila.
Stai sa vezi cand o veni si nr. doi intre noi la joaca ... atunci chiar imi angajez o tanti sa-mi faca curatenie.

ai mailul meu pe privat.

aseara am facut o mandarina umpluta cu cuisoare. Eu mandarina iar Karina un kiwi. E din pozele puse de mine - numai bune de agatat in brad.

v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma spune:

voi ce ati creat nou azi pentru pitic, sau cu piticul vostru?

Inspirata de ideile voastre, care mai de care mai deosebite, am facut rost de o folie de polistiren ff subtire, verde, pe care il voi agata de perete (are cam 1 m/40 cm) pe care am de gand sa lipesc impreuna cu pustiul meu de 4 ani diferite desene, lipituri cu specific de sarbatori pentru toate cele 24 de zile ale lui decembrie, ca sa ne pregatim de sosirea lui Mos Craciun. Va fi distractiv.

Mergi la inceput

da, da, da. super idee norma. esti catolica? la noi se face www.neukunden-magnet.de/wp-content/uploads/2007/11/adventskalender.jpg" target="_blank">adventskalender.

super idee.
sa-mi caut si eu folia verde - fac un brad din ea si il umplu cu pliculete - fiecare cu numere - si in fiecare zi ii dau voie sa deschida cate unul. acum tre sa si caut ce voi baga in plicuri. hi hi hi.
aveam pe vremuri asa ceva facut din panza si fiecare zi era un buzunarel. ca o proasta l-am aruncat. eram tanara si proasta - nu aveam copii pe vremea aceea.

merci ca mi-ai adus aminte.

Mergi la inceput