Gravidutze si mamici de Cluj -142

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata

La multi ani Victoras!
E sarbatoare mare azi?

PAtrick a mai facut febra azi noapte, 38.8. Stam inca o zi pe antitermice, apoi mai vedem. Starea ii e f buna, in afara ca nu prea maninca.

CO, l-ai cadorisit pe A cu vreo excurise, de sinteti singure pina vineri? L-ai trimis sa se dea cu camilele?

ADRIANA, e la mama ta Alexia sau la mama lui tati?
Cred ca tare se iubesc ele 2!

ALEX, ce diagnostic are Tiadris? Oricum e f rezistenta, daca e prima daca cind se imbolnaveste de cind merge la gradi.

GABI, cu criza asta au inceput sa se bucure angajatorii ca ramine vreo mamica in cooncediu.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ioana, la parintii lui Adi. Ai mei inca lucreaza. Iubirea dintre ele doua a crescut treptat fiindca un copil asa mic are nevoie sa se ataseze de cineva. Si in conditiile in care eu nu mai sunt in peisaj, atributiile mele trebuiau sa fie inlocuite cumva. Maine mergem acasa, sambata va fi si botezul nepotelei mele. Mie groaza insa de despartirea de dupa aceea, cand va realiza ca plecam. Acum chiar intrase intr-un ritm, a avut ea acea cadere,acum 2 saptamani, cu febra si plans, dar acum, pe langa faptul ca zice ca "jucaria asta e de la mamica mea, asta e de la taticul meu", nu mai are alt fel de trairi exprimate, legate de noi.Revederea o va da putin peste cap dar ma rog sa nu fie prea grav.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Ioana, Alex – multe urari de sanatate puiutilor vostrii! Sa va faceti bine cat mai repede!

Paula – Felicitaaaaaaaaaari! Se pare ca vi se implineste visul! Sa aveti parte de un bebic cuminte si sanatos!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Magda, ce bine ca mi-ai adus aminte. nickul meu e prescurtarea de la cel de-al doilea nume al meu, Victorita. mi-ar fi placut sa fie Victoria, asa nu il folosesc, deci nici nu stiu cd e Sf Victor.

La multi ani ingerasului tau!
oana,

gabi, noi am iesit afara cu Stefan in fiec seara, de duminica incoace, cd se opreste ploaia. e caldut si le prinde bine, aerul mai curat dupa ploaie.

da, pb e ca angajatorul meu e Statul Roman.:)brr..trebuie sa ne programam la cele 8 zile de conc fara plata..brr..si suntem 2 bugetari... deci fiecare cu salariul redus in dec si ianauarie..:( da rata la banca nu ne-o reduce nime?

Paula 5+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Adriana-ce scumpa poate fi, hihi.n-ai putea s-o tii langa tine pana gasesti de lucru? sau nu ai putea merge nici macar la interviuri asa, asa-i?offf, nu-i usor...

Alex- si eu zic ca stati bine daca numai acum ati ajuns la antibiotic.va fi bine mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Adriana, ce dulce e Alexia cu replicile ei...Ce bine ca va revedeti, chiar daca va fi mai dureroasa despartirea!

Ioana, o fi si asta un aspect, eu am avut noroc si de alte circumstante favorabile la serviciu, oricum ar fi fost insa nu imi planific eu viata personala in functie de cea profesionala!Eu te astept pe tine cu vesti despre bebedoi.

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 28 +

Mergi la inceput

Adriana..super fata cu replicile! Va tinem pumnii sa treceti cu bine toti peste revedere..Sa aveti in calcul si posibilitatea ca alexia sa va respinga..ar fi ideal sa va pupe si sa va iubeasca..dar poate ca n-o va face. si parerea mea este ca trebuie sa ii spuneti ca plecati, chiar dc va plange, sa stie clar ce se intampla cu ea, nu acu apareti acu dispareti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

buna fetelor

am o intrebare, stiti cumva unde sa ma adresez, sa fac o reclamatie pt vecini care locuiesc deasupra noastra, sunt chiriasi dar nu mai putem de cand ne-am mutat aici ne-au inundat de peste 15 ori , proprietarul nu face nimik, apartamantu e inchiriat fara nici o dotare, cum l-a primit de la constructor asa l-a inchiriat , la baie nu mai spun cand fac 12 persoane dus cum ma inunnda , nu au gresie, faianta, parchet

administratorul nu face nimik, iar politia nu are ce sa le faca

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

na ca am vrut sa mai zic ceva, si am uitat...

aa..da.. in leg cu racelile,vad ca incep sa fie mai usoare, numa muci si tuse ( care de data asta a trecut mult mai repede, in 2/3 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

VICTOR
VICTO

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput