Gravidutze si mamici de Cluj -142
Raspunsuri - Pagina 7
alinabojuc spune:
Elena am intrat special sa vad daca ai pus poze de la botez. Iulia e minunata, frumoasa foc, parca e pictata. iar tu arati foarte bine.
urata treaba cu vecinii. habar nu am cine ar interveni in cazuri de acest gen. cred ca mi-ar veni sa ii probabil is niste oameni cam daca nu iau nicio masura. mie mi-ar fi rusine.
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina, mami de Alexandra
Victo spune:
wow..12 persoane stau acolo? e complicat dc nu va intelegeti cu vorba buna. fac si galagie? vorbiti cu un avocat.
Paula 5+ si Stefan (30 oct. 2007)
elenuta23 spune:
da mai fetelor , pana acum am fost pasica si intelegatoare, ca sunt muncitori si lucreaza sa isi itretina familiile si am zis sa nu le fac rau, dar cand vad caimeni nu face nimik sa nu ne mai inunde , mor
galagie nu e dar fiecare pas, fiecare msicare se aude
mai vb merg sa ne imbracam sa iesim putin afara
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
antoni spune:
Elena-administrator nu exista? nu-i poti spune lui? numai tu esti inundata? poate sunteti mai multi si va puneti si impreuna puteti sa va adresati prin notar de exemplu....hm, sa-i speriati? nasoala treaba...
antoni spune:
practic chiriasii n-au nici o treaba, nu a lor e aprtamentul, ci proprietarul trebe sa faca ceva. asa am patit si noi in oradea cand stateam in chirie si nu era treaba noastra, noi ii tot ziceam proprietarului...dar fara rost. pana a intervenit administratorul ca el are putere, ca ii amendeaza daca nu-si repara tevile.si a functionat
Gabriela77 spune:
ELENA, ce nasoala treaba cu vecinii, numai adminstratorul poate face ceva, cred, in cazul acesta. Spune-i ca vei chema televiziunile, daca nu ia nico masura, de obicei asta ii sperie!
Am postat ieri o poveste pe site-ul asta, ca mi-a placut tema, daca vreti sa-mi acordati un votMultujmesc!
http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
Acestea fiind spuse, va doresc o zi excelenta, iar bolnaviorii sa isi revina rapid. Asta mica loveste continuu, cred ca invata samba!Bye!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 28 +
eladea2005 spune:
Salutare!
chiar daca nu mai sutn asa activa, incerc sa scriu macar la cateva zile... se pare ca semnele sarcinii si-au facut prezenta, asa ca ma bucur din plin... iar starea de rau se prelungeste toata ziua...doar ca intensitatea ei variaza...
in fine...trecem si peste asta...sanatosi sa fim...
Adriana, adorabila Alexia...copii astia te lasa fara cuvinte...
Elena, nasoala treaba...daca nu aveti totusi administrator, cred ca trebuie luat de gat proprietarul...
Gabi, frumoasa poveste...am votat-o...bafta... imi aduc aminte cu nostalgie de primul nostru Craciun impreuna...n-avea decat 2 saptamani..un bot de mamaliga, cum se zice... abia astept Craciunul!!!!
Paula, cred ca te-am vazut ieri prin oras...erai pe langa Pitric, din Mihai Viteazul...daca tu erai...
Alex, sanatate lui Tiadris!! multumim de telefon... e f util...si sa speram ca nu vom apela des la nr acela!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
dariandra spune:
La multi ani, Victo, Victoras!
GABI - E minunata povestea ta, iar izul Craciunului incep sa-l simt in fiecare an,cu totul deosebit, pentru ca suntem intr-adevar o familie implinita (cum spuneai si tu, Craciunul anului 2007 a fost cel mai frumos din viata mea, mai ales c-am botezat-o pe "Craciunita
" noastra in a treia zi de Craciun).Primeste si votul nostru.
ALEX - Sanatate multa lui Tiadris! Nu-ti fa probleme cu antibioticele, decat sa fie mai grav...
NICO - Ce mai faceti?Cum e Andrei?
nrl spune:
Andreea, Andrei e bine, multumim de intrebare, super energic, abia tin pasul cu el Acuma s-a trezit, cred ca mergem in Polus la locul de joaca, vine cineva?
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
ALEX29 spune:
multumesc mult fetelor
Se pare ca antibioticul si a facut efectul f repede,vai dar are un gust oribil:((
piticuta mea are o viroza destul de urata :((
GABI superba povestea
ADRIANA am primit 2 mailuri pt angajari ,care e persoana recomandata ?
ANDREEA saracuta de tine ,sper sa treaca raul repede
OANA Maria cum mai e?
ELENA super aiurea cu vecinii tai ,tare rau imi pare
LA MULTI ANI VICTOR!!!!!!!
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61