Gravidutze si mamici de Cluj -142
Raspunsuri - Pagina 10
antoni spune:
Ioana-cum ziceau si fetele, nu am avut nevoie de bilet de trimitere, doar daca ii faceau analize.sanatate multa, saracul, sunt asa de dureroase aftele...
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui soanso VOTAT 33! SOSO (20 dec 2005) |
Multumim

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
28 +
Biara spune:
Soanso, multumesc
.
Elenadaca te hotarasti te pot ajuta cu mai multe sa-mi spui, si fetelor daca aveti nevoie de ceva informatii juridice cu cea mai mare placere va ajut, atat cat ma mai tine neuronul de gravida 
![]()
35+
Maya Teodora
OanaAlina spune:
votat si noi! gabriela, m-ai facut sa retraiesc momentele Craciunului 2007....
emotionant....
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
arleena spune:
buna fetelor
daca stiti pe cineva care e in cautarea unui teren de casa poate e interesat de anuntul meu
http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=22314
multumesc
Ioana13 spune:
Hallo
Am fost la UPU
. Unde m-au cam certat ca de ce nu m-am dus la dr de familie cu atita... dar eu de unde sa stiu ca numai atita? Si atita asta e si amigdalita, din nou, asa ca iar pe Augmentin.
Nu era nimeni, se plictiseau pe acolo, dar cica sint f ocupati.
Pt stomatita au dat glicerina cu ceva, a zis farmacista ca sint f multi copii cu asa ceva acum. A zis ca fetita ei nu a dormit toata noaptea de durere, P nu acuza durere, doar pofta de mincare redusa.
Deocamdata nu e dureroasa nici amigdalita, asa ca poate scapam de data asta de dureri.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
OanaAlina spune:
ioana - multa sanatate lui Patrick! va asteptam cu vesti mai bune!
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
Gabriela77 spune:
Of, Ioana, mititelul....
mai lasa-i si pe astia de la UPU, cu atat mai mult cu cat era liniste pe acolo...Pai nu era doar afta, ca erau si amigdalele, nu?
E clar ca are apetitul mai scazut din cauza aftei, e neplacut si dureros. Cu ce insotesti antibioticul? Din experienta, Biotics e mai slabut in comparatie cu Enterolactis, de exemplu.
Va dorim sa scapti repede si usor! Of, ca de fiecare data cand aud de cate un copilas bolnavior parca simt un junghi in inima. Tu ti-ai luat concediu sau cu cine sta P?

Oana
multumesc. Voi cum mai sunteti? Colega Maria e pe baricade?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
28 +
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o persoana esti intreaga lume. G.G.Marquez
Ioana13 spune:
Gabi, am stat eu acasa ca am mai avut 3 zile de concediu, vom mai avea de alea fara plata, asa ca am zis ca nu mai iau medical. Miine sta cu tati.
Data trecuta i-am dat biotics. E bine sa fie mai puternic sau mai slab insotitorul de antibiotic?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)