Gravidutze si mamici de Cluj -142
Raspunsuri - Pagina 11
Gabriela77 spune:
Ioana, eu cred ca e bine ca insotitorul sa fie mai puternic, sa faca fata. Sanatate lui P!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
28 +
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o persoana esti intreaga lume. G.G.Marquez
mami_alexia spune:
Salutare!
Ioana, eu iti recomand de acum sa mergi la Pediatrie 3, e tot impul un medic de garda si altfel te trateaza. Astia de la UPU sunt de toata rusinea. Vad ca fiecrae dintre noi a avut o experienta neplacuta cu ei deci nu poate fi doar o coincidenta! Glicerina cu nistatin am folosit noi, pe Alexia n-au deranjat-o deloc aftele, ce-i drept erau asa, ca niste plagi albe, nu erau bubite mici. Multa sanatate
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
katiapam spune:
Salut fetelor
am observat ca dimineata e mare activitate pe aici
eu nu prea am timp dimineata
Victo-felicitari
sarcina usoara si bb sanatos
Eladeea-ma bucur ca isi face prezenta simburica ![]()
Alex-foarte frumoase sinteti amindoua
Elenuta-imi pare rau cu exeprienta cu vecinii
poate reusesti sa faci ceva prin administrator
frumoase pozele de la botez,o famile reusita
Ioana(sara)-ce frumos descri momentele cu Sara si tu si Gabriela
Gabriela-am votat si eu povestea ta,mi-a ajuns la suflet
Ioana-multa sanatate lui Patrick
cu intirziere La multi ani
pt Victoras si pt sotul lui Co
maine e sarbatorita Carina
o tineti numai intr-o festa ![]()
va pup pe toate si scuzati daca nu raspund in parte
despre noi toate bune,piti la cresa e cuminte tare,sta linistita numai ca dimineata se lasa cu plinsete ca nu vrea sa stea
dupa ce plec imi spun ca se linistete repede si e cuminte si nu plinge deloc
mi-au spus ca e normal sa faca asa ca e prima saptamina de cind merge program normal adica 8.30-12 deocamdata nu o las mai mult
cind merg dupa ea o vad linistita
Mami de Giulia -20/06/07
katiapam spune:
citeva poze daca aveti chef Giulia
aseara se tot juca cu salopeta de la carnaval de anul trecut cind am imbracat-o cu hello kitty ![]()
Mami de Giulia -20/06/07
dariandra spune:
ANCA - In ceea ce priveste asortatul culorilor din camera Soranei, mie personal imi place tare mult galbenul cu visiniu.
Am fost astazi cu Daria la salonul lui Edit (Karin).v-o recomand cu mare caldura; este profesionista, extrem de calda si apropiata de copilasi.Am ramas uimita ce repede s-a acomodat Daria cu ea.In ceea ce priveste problema Dariei, se pare ca se va corecta mersul cu putin masaj si incaltaminte adecvata.
ALEX - E o scumpa Tiadris, iar fetita Marinei e tare marisoara si dulcica.Despre Amir, nici nu mai vorbesc, un adevarat print oriental.![]()
ADRIANA - Cred ca abia astepti sa-ti strangi in brate sufletelul.Parca o vad ce se va bucura cand veti merge la ea.
IOANA - Sanatate multa lui Patrick!
Sa va spun ce am astazi in meniu:
- ciorbita de pui a la grec
- macaroane cu cascaval la cuptor
- clatite cu dulceata de macese
Mai scrieti si optiunile voastre ca nu mai stiu ce sa gatesc.Poate ceva bun pe baza de peste.
Gabriela77 spune:
Katia, e minunata Julia! Si felicitari pt gradi, e normal intr-adevar sa reactioneze asa dimineata, mai ales ca a trecut doar o saptamana!
Ioana, si eu tot pedi 3 recomand, acolo am gasit intotdeauana medici draguti si calzi!
Andreea, imi pare rau ca s-au instalat starile de rau! pe de alta parte, stii cum spun doctorii, ca e semn bun!
vai ce somn mi-e...am uitat sa va spun, fata mea stie ce se va face cand va fi mare: DOTORITA, evident!
Asa ca ne vom roade unghiile la portile facultatii de medicina, Ioana draga!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
28 +
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o persoana esti intreaga lume. G.G.Marquez
dariandra spune:
ADRIANA - M-am gandit la tine; daca te intereseaza poti sa incerci si la supermarket-uri.Eu personal am o experineta de 2 luni lucrate la Billa, in 2005, pe post de sef magazin.Mi-a fost foarte greu - pe langa partea de marketing, resurse umane, gestiune, trebuia sa ajut si personalul de la raioane.Aveam un salar foarte bun, dar ce folos ca nu puteam sa ma bucur de bani iar relatia familiala era practic inexistenta (de la 6 dimineata pana la ora 23 seara, primele 3 luni, iar apoi cam 10-12 ore pe zi)+ ca ma confruntam cu tot felul de ciudati.
Poate tu ai mai mult noroc.
Am mai vazut anunturi la Cora, Kauffland.
anca.b spune:
Ciao, fetele!
Eu sint acasa, "pe caz de boala", ca altfel nu as fi fost acum pe forum...am sinuzita cronica + faringita, mi-e rau, ma doare capul de mor, nu pot sta in piciorae pt ca imi pierd echilibrul, sint cu antibiotice plus diverse medicamente....
. de dimineata am fost curajoasa si m-am dus la munca, dar dupa doua ore m-am dat batuta si am venit acasa cu un taxi.
Am citit tot din urma, insa nu sint in stare sa raspund punctual la toata lumea...va rog sa ma scuzati.
Stefan a fost invitat simbata la petrecerea unei fetite de 4 ani. nu stiu ce cadou sa-i iau...imi dati o idee? mamicile de fetite?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
Andreea, sa stii ca am incercat si la super / hiper market-uri. Tu ce exeprienta aveai cand te-au angajat pe post de sef de magazin? Ca eu n-as avea nici o sansa, cer macar 3 ani intr-o pozitie manageriala!
In alta ordine de idei, tot am oferte de reprezentant vanzari agentii de publicitate, pe baza de contract de prestari servicii, plata pe baza de comisioane. La inceput am zis ca nu ma bag, dar acum mi s-a facut din nou o oferta si stau pe ganduri...decat sa stau degeaba si sa nu produc nimic, as incerca. Bineinteles ca face parte din categoria acelor joburi unde trebuie sa prospectezi piata foarte mult, sa fi insistent si persuasiv. Eu sunt insistenta si dau mult din gura, dar..nu stiu
Anca, multa sanatate.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
mami_alexia spune:
LA MULTI ANI, CARINA!!!!
(in avans fiindca maine nu-s)
Un week-end frumos tuturor!
MAMI(Adriana) &
ABSOLVENTE!!!!